Neumann Bygg - VÅR SPONSOR

Neumann Bygg - VÅR SPONSOR
Del

 

Neumann Bygg - VÅR SPONSOR

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Neumann har 280 ansatte, fordelt på avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Førde, Kaupanger, Bergen, Haugesund, Stavanger, Bryne, Lyngdal, Lindesnes, Mandal og Kristiansand. Neumann hadde en omsetning i 2009 på 1,1 milliard Nkr. Hovedkontoret er i Bergen.

Neumann betjener primært proffmarkedet i byggeindustrien, som entreprenører, byggmestere, murmestere eller andre håndverkere.  Hos noen av våre avdelinger, betjener vi også privatmarkedet med egne forbrukerutsalg.

Neumann er en virksomhet i konsernet DT Group, som er Skandinavias største byggevaredistributør.

Foruten Neumann i Norge er DT Group representert i Danmark, Sverige og Finland. Konsernet har 8 000 ansatte og en årlig omsetning på ca. 19 milliarder Nkr.

DT Group er den skandinaviske delen av Wolseley plc, verdens største distributør av byggematerialer og VVS-produkter til proffmarkedet. Wolseley har over 80 000 ansatte fordelt på virksomheter i 28 land i Europa og Nord-Amerika, og er notert på børsen i London.

Hos oss kan du handle

   Neumann Bygg - VÅR SPONSOR
- Byggevarer
- Trelast og listverk
- Murervarer
- Malingsprodukter
- Ventilasjonsprodukter
- Elektro- og håndverktøy
- Varme
- Arbeidstøy
- Kjøkken
- Bad
- Garderobe
- Hageartikler
- Tilbehør mm.

 

Neumann Bygg - VÅR SPONSOR

Vareutvalget vil variere
fra butikk til butikk.

Har du lyst å få meir kjennskap til Neumann Bygg som din leverandør ?

Logg inn på:

Neumann Bygg - VÅR SPONSOR


                     http://neumann.no