Siste nyheter

Treningssamling 10. og 11. februar på Dølahall

Fredag 10. februar kl. 16.30 blir det pizza og vi starter treningssamlinga på Dølahall, denne kvelden vier vi spesielt til de skytterne som har minst erfaring, ung eller voksen. Det blir instruksjon på stillinger/ skyteteknikk/ geværvedlikehold/ Lørdag starter vi kl. 11 med merkeskyting/konkurransetrening. Vi avslutter skytinga med en skytestafett for alle medlemmer som vil delta.(lag med tre deltakere, gamle og unge). Ekstraordinært årsmøte starter kl. 14 og vi har bare en sak; Valg. Etterpå blir det lapskaus og utdeling av lagspremier/merker. For at vi skal vite hvor mye mat vi trenger og for å lage gruppeinndeling så melder du deg på til epost bjornsund@hotmail.com (Jan-Kato) 

Skogsløp med skyting tirsdag 21.juni.

Skogsløp med skyting tirsdag 21.juni.

Tirsdag 21. juni har vi et sosialt arrangement for lagets medlemmer; Skogsløp med skyting; løypa er ca 450 m lang og det skytes 2x6 skudd( bom premieres med strafferunder) Etter løpet er det grillmat, potetsalat og drikke og gode sveler. Helt til slutt er det premiering med premier til alle deltakende. På grunn av matinnkjøp må de som skal være med på moroa melde seg på på FB eller til Jan-Kato(90 85 01 03) seinest søndag 19.juni. Grillmat og premier koster kr 50,- og betales til kasserer ved frammøte. Alle medlemmer kan delta, jegere får godkjent opplegget som 15 treningsskudd.. Velkommen! 

Opplegg for lagsmesterskap i felt, torsdag 14.april på Bjørnsund

Opplegg for lagsmesterskap i felt, torsdag 14.april på Bjørnsund

Torsdag 14. april er det lagsmesterskap i feltskyting. Geir Inge Sørgård og eg skal ha opplegget klart til kl. 15 slik at de første kan begynne å skyte da. Så er det bare å møte opp etterhvert utover ettermiddagen og kvelden. Vi har også i år eget opplegg for jegerne og lengste avstand vil bli ca 250 m på grovfelten. For rekruttene, aspirantene, veteranene og foreldre som vil prøve skyting er avstand 100 m. Vi har behov for en person som kan ordne pølser, vafler og drikke i grendehuset (noen som melder seg?). Møt opp på Bjørnsund hos Jan-Kato og ha en trivelig ettermiddag med skyting. Seniorer betaler kr 100. Og vi skal selvfølgelig ha konkurranse på Sveleskiva(alle mot alle) om den oppsatte vandrepremien.(ingressbildet viser Sveleskiva, det er ekstra poeng for å treffe i tieren, høyeste poengsum på 6 skudd på denne trur eg at det er Harry som har; 59 poeng oppnådd i 2014) Les mer om Opplegg for lagsmesterskap i felt, torsdag 14.april på Bjørnsund

Resultater Bardufelten/FK 5 m/finale, 18. og 19. mars

Resultater Bardufelten/FK 5 m/finale, 18. og 19. mars

Resultater fra Bardufelten er også lagt ut på DFS og Facebook. Det er fulle lag på både fin og grovfelt, men vi har satt opp en enkeltskive i tillegg på både grov og finfelt slik at det blir mulig å skyte for alle. Send epost til bardu@skytterlag.no for ønske om skytetid. Vi regner med at hvert lag vil bruke max. en time på runden. Kafègjenget lover vafler,pølser,annet godt og rykende kaffe. Les videre for å se skyteopplegget for stevnet.
Velkommen til Bardu og feltstevne på Bjørnsund!
 Les mer om Resultater Bardufelten/FK 5 m/finale, 18. og 19. mars

NY ELEKTRONIKKBANE 15M PÅ DØLAHALL

NY ELEKTRONIKKBANE 15M PÅ DØLAHALL

Da er den nye innendørsbanen på Dølahall ferdig montert og klar til bruk. Tor Jostein Jenssen, Berit Sørgaard Karlsen, Eline Sørgaard Karlsen og Erik Sørgaard Karlsen har testskutt banen i dag. Erik fikk den store æren av å skyte det første skuddet på den nye banen. Banen er testet både i konkurransemodus og treningsmodus. Alt fungerte helt perfekt. Førstkommende tirsdag starter vi opp med treninga på Dølahall igjen. Treninga starter til vanlig tid kl. 1800. Se flere bilder under. Les mer om NY ELEKTRONIKKBANE 15M PÅ DØLAHALL

Lagsmesterskap i feltskyting torsdag 9.april

Lagsmesterskap i feltskyting torsdag 9.april

Det er vel på sin plass å minne om lagsmesterskapet i feltskyting torsdag 9.april på Bjørnsund feltarena. Eget opplegg for jegere med avstander opp till ca 290 m. Stian Walør Fagertun vann denne klassen i fjor, men får han hardere konkurranse i år? Vi må heller ikkje glømme konkurransen på Sveleskiva med egen Vandrepremie. Harry Bjerregaard vann denne i fjor etter meget tett og hard konkurranse frå andre. Husk at det er flotte lagskrus til vinnerne av hver klasse. De som kan og vil kan skyte fra ca kl.3 så er det bare å komme etterhvert for de andre. Kan noen ta ansvar for kafedrift? Husk Torsdag 9.april! Felles samling kl. 19.40?