Siste nyheter
Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

De yngste var de av våre skyttere som gjorde det best. Morten Marøy Engevik ble nr 2 i rekrutt mens Sander Sælensminde ble nr 2 i Jr med Kristoffer Tvedt på 3 plassen. I klassen NU var det mye god skyting av våre. Det er meget gledelig at vi stiller med så mange ungdommer på stevne etter stevne. I klasse V65 ble det nesten på Arne Kjelby som skjøt fult med 42 treff men med 5 innertreff i finalen ble han nr 3.
Alle resutatene finner dere på Tysse skytterlag sin hjemmeside. Noen bilder finner du her under "Les mer"
 Les mer om Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

Åsane felten, Jonas Hatlem Falch med ny pers på 30/18 og vinner av Rekrutt !

Åsane felten, Jonas Hatlem Falch med ny pers på 30/18 og vinner av Rekrutt !

Åsane felten ble arrangert under fantastiske forhold men grovfelten var desverre i vanskeligste laget for bredden i skytesporten. Men finfelten er noenlunde lik alle steder. Jonas slo til med seier og pers med 30 treff i Rekruttklassen, det er ikke tilfeldig for han trener ofte og godt. Slikt gir resultater så det blir spennede fremover.Morten Marøy Engevik tok en 5 plass i samme klasse med18/4. I Eldre Rekrutt ble Hans-Wilhelm nr 6 med 27/12 og Andreas nr 8 med 23/9. Junior ble vunnet av Kristoffer med 30/22, Hans Christian nr 7 med 27/15, Maryann nr 10 med 26/11, Johnas nr 11 med 25711og Ullr Brage nr 14 med 21/11. Mer under "Les mer" Les mer om Åsane felten, Jonas Hatlem Falch med ny pers på 30/18 og vinner av Rekrutt !

Tre av våre galneste feltskyttere skjøt 2 feltstevner i Kvinherad om søndagen !

Tre av våre galneste feltskyttere skjøt 2 feltstevner i Kvinherad om søndagen !

Tore, Inge og Magne hadde ikke bedre vett enn at de tok fergeturen over til Rosendal om søndagen. De hadde til og med smurt seg niste for dette var en langtur som ga både nedtur og opptur.
Rosendalsfelten gikk på baneområdet til Kvinherad skytterlag. Arrangøren hadde laget til et flott opplegg men det hjalp ikke oss så mye. Når vi startet skytingen ble det riktig ufyselig med "snøstorm" og meget varierende vind. For å si det kort, dette mestret vi ikke !
Vi puslet oss videre ned til Valen for å prøve oss på Husnes sin feltrunde. Den ble skutt på baneområdet. Her var forholdene overkommelige og Magne prikket inn fullt hus nr 2 denne helgen, 30 treff med 16 inner. Med dette ble han nr 5 totalt og vant klasse V55. Inge gjorde nesten det samme men misset to på siste holdet som var kne, med 28 treff kom han fra det med skinnet i behold. Tore var litt sjev hele veien og tapte dermed litt for mye på en stående stripe. Nå skal han få Saueren beddet til uken slik at han kommer snorbein tilbake rett over påske. Arrangøren skal ha ros for at de arrangerer feltstevner år etter år men de hadde fortjent flere deltagere fra Bergen. Turen vår var også årsaken til at resultatene fra vårt feltstevne ikke kom ut før søndag kveld.
 

Løvstakkstevne felt med 102 deltagere, Jan Ole Seim vant med 30/21

Løvstakkstevne felt med 102 deltagere, Jan Ole Seim vant med 30/21

Denne gangen ble det vinterfelt med snø og minusgrader. For at deltagene i seniorklassene skulle holde varmen ble det konstruert et sinnrikt dobbelthold der to figurer byttet på å være oppe. Her skulle det skytes 12 skudd liggende med fordeling 6 skudd i hver. Med 6 skyttere på 30 treff og mange med 29 og 28 var feltrunden passelig vanskelig for innertreffene skiller. Det var 50 som skjøt grovfelten og 52 som skjøt finfelten. På finfelten var det mange gode resultater, spesielt i klassen NU. Bilde viser Jonas Bjørke som vant klassen Rekrutt med imponerende 29 treff og 13 innertreff ( han skyter cal 22 ) Resultater finner du under "Les mer". Les mer om Løvstakkstevne felt med 102 deltagere, Jan Ole Seim vant med 30/21

Fanafelten rakk vi også på lørdagen. De yngste gjorde det best !

Lørdag morgen før kl 09,00 var de ivrigtse av oss på plass i Samdalen for å skyte Fana felten. Når kruttrøyken hadde lagt seg og vi på grovfelten hadde funnet ut at vi bommet på en avstand med ca 20-25 meter var dat på finfelten våre plasserte seg best.Jonas Falck vant rekruttklassen med meget gode 29/11 ( han skyter med cal 22 ). I ER vant Andreas B. Lilleheil med 26/6 og Jr-klassen vant Sander Sælensminde med 30/24. På grovfelten vant vår nye og kanskje ivrigste medlem, Tore Andreassen klasse 1 med 25/9. I tillegg skjøt Vidar og Inge begge 29 treff i klasse 4. Spesielt Vidar har imponert med jevne og gode resultater helt i toppen. 

Løvstakkstevne felt, oppdatert info for grov felt. Dette skal du skyte på !!

Løvstakkstevne felt, oppdatert info for grov felt. Dette skal du skyte på !!

Under "Les mer " finner du menyen for årets Løsvtakkstevne som også teller i Feltkarusellen. Standplassene blir under tak og på grovfelten blir det to oppgitte avstander. Påmelding ved frem møte slik at vi kan fylle opp lagene.
Vi har prøvd å legge en liten vri som kan bli vrien i grovfelten, eller utfordring om man vil. Hvis været er med oss og du er skikkelig innskutt skal det være mulig å få med seg et pent resultat hvis du holder hodet kaldt.
Omkledning inne på 15 m banen. Det blir også feltskytter kafe under stevnet.
 Les mer om Løvstakkstevne felt, oppdatert info for grov felt. Dette skal du skyte på !!

Hardanger og Jondal skl arrangerte dobbelt vinterfelt stevne i Jondal !

Hardanger og Jondal skl arrangerte dobbelt vinterfelt stevne i Jondal !

Bilde viser våre i fantastisk vintervær på hold 1 i Hardanger skl sitt første feltstevne, snødekte jorder og islagte vann i flott vintersol og like lite vind som på en 15 meters bane. De som ikke reiste inn her gikk virkelig glipp av noe. Sander, Arne, Tore, Vidar, Lars , Geir Inge og Samlagsformannen reiste med lagsformannen i spissen og med ambisjoner om litt av hvert. Her var det hold som var nærmere enn vi turde å tro og lengre enn langt. Det er en herlig følelse å fylle de lengste holdene med 6 treff og enda bedre følelse å fylle kneholdene med 6 treff. Vi sto for flere gode prestasjoner og årets ferske V55 vant nettopp V55 på Hardanger sitt stevne med 29 treff. Den største prestasjonen sto Vidar for da han imponerte både seg selv og oss andre med 29 treff på første og nr 3 totalt på det andre stevne med sine 30 treff og 12 inner ! Du bare MÅ lese mer under "Les mer" Les mer om Hardanger og Jondal skl arrangerte dobbelt vinterfelt stevne i Jondal !

Saft suse, Lerum Cup er endret til 10-12 mai ( torsdag til lørdag) !!

Saft suse, Lerum Cup er endret til 10-12 mai ( torsdag til lørdag) !!

Turen til Lerum Cup er blitt en populær tradisjon etterhvert. Det arrangeres nå 10-12 mai fordi Skytingens dag er 13 mai. Ønsker du/dere å bli med ( husk kone, samboer, kjæreste, foreldre, besteforeldre, søsken ) ? Vi skal bo på samme hotell som sist, dvs Klingenberg i Årdalstangen.Vi har rabatterte priser på hotellet. Det er bestilt rom til de som har meldt seg på pr 8 februar. Ovenatting og påmelding på alle stevnene organiseres av meg. Vil du være med ? send mail til ms@bostek.no
Torsdag ettermiddag/kveld på Farnes, Fredag hos Leikanger og Hafslo, Lørdag hos Knipenborg og Sogndal før hjemreise men gode opplevelse i bagasjen:
 Les mer om Saft suse, Lerum Cup er endret til 10-12 mai ( torsdag til lørdag) !!

Hatlestrand/Ølve med fin feltrunde i flott vær !

Hatlestrand/Ølve med fin feltrunde i flott vær !

Søndagen var det fantastisk feltvær og H/Ø bød på en feltrunde med ett knehold som var en stående 13x40 stripe på ca 204,3 meter. Med skytetid på bare ett minutt var den det vanskeligste holdet. Desverre var det bare to av våre V55 skyttere som tok turen, det var Geir Inge og Magne, begge tapte 2 på kneholdet og havnet på hhv 28/17 og 28/11. Vi var litt feige på sideskruen og ble dermed litt venstre på alle hold. Resultatet ble 1 og 2 plass i V55. Det var 40 som skjøt grovfelt og 44 på finfelt, det burde vært minst 40 til 

Kretsstevne felt i Åsane, ungdommene våre viste seg frem !

Kretsstevne felt i Åsane, ungdommene våre viste seg frem !

Åsane arrangerte et flott åpnings stevne i flott vintervær s0m start på feltsesongen. Man fikk anvist hold 1 på grovfelten slik at man kunne event justere, så skjøt man resten og fikk gå ut å se alle 5 holdene. På finfelten var det innskytingshold før man skjøt hele runden for så å gå ut og se. Dermed fikk alle samtidig en ekstra innskyting før resten av feltsesongen. Ole Martin skjøt 30 treff + 12 i finalen på grovfelten ! Han ble nr 6 totalt. I Rekrutt vant Jonas Falk med med 27 treff, med 12 i finalen ble han mester.I ER vant vår nye talent Hans-Wilhelm F. Egeland med 30 treff og 10 i finalen. Junior ble vunnet av Kristoffer med 30 treff og 11 i finalen, her imponerte også Sander M. Halsli med 30 treff og 10 i finalen. Du finner mer under "les mer" Les mer om Kretsstevne felt i Åsane, ungdommene våre viste seg frem !

Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Svein har som vanlig sondert terrenget og skaffet felles overnatting under LS i Stjørdal. Det er reservert 16 rom på Peder Morset Folkehøyskole. Rommene er kun enkeltrom men med mulighet for ekstraseng. Minmums leie er 7 døgn,men egne avtaler kan inngås ved spesiele tilfeller. I tillegg til rommene er det plass til 10 campingvogner. Priser og mer finner dere under "Les mer" Les mer om Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Innbydelse til Løvstakkstevne felt og Fanafelten lørdag 10 mars !

Innbydelse til Løvstakkstevne felt og Fanafelten lørdag 10 mars !

Fana og Bergen har sydd i sammen et dobbeltstevne uten pmelding i DFS.no. Vi ønsker å prøve uten forhåndspåmelding da det ofte blir unødvendig mange halvfulle lag. Uansett skal alle få skyte begge steder.
Fana arrangerersom vanlig i Samdalen og begynner påmelding og skyting først. Bergen arranger på Laksevågbanen og med grov og fin felt under tak. Arrangørene skyter hos Begen fredagen. På denne måten kan de ivrigste feltskytterene reise til Rosendal og Husnes søndagen og kanskje søndagens arrangører kan reise til oss lørdagen.
Les hele innbydelsen under "les mer"
 Les mer om Innbydelse til Løvstakkstevne felt og Fanafelten lørdag 10 mars !

Serieskytingens avslutning ble spennede, Arne vant knepent foran Lars og Raymond !

Serieskytingens avslutning ble spennede, Arne vant knepent foran Lars og Raymond !

Årets utgave av serieskytingen på 15 meter ble, til de flestes overraskelse , utrolig gjevn og spennende ! Det er arrangert 10 runder der de 5 beste teller i sammendraget, siste runde er obligatorisk tellende, 17 skyttere deltok og det var lagt opp som en finaleskyting med de beste til slutt. Det var tilslutt 3 poeng som skilte de tre beste skytteren, Arne vant foran Lars og med Raymond på tredje. Nr 4 ble vår nye og kanskje mest ivrige skytter, Tore Andreassen. Med 244p skjøt også ny pers i denne runden. Alle resultatene finner du under "Les mer"
Serie skytingen er kommet for å bli, både innendørs og utendørs !
 Les mer om Serieskytingens avslutning ble spennede, Arne vant knepent foran Lars og Raymond !

Samlags stevne 15m, 207 deltagere og Lise Margrethe Rinde vant kl 3-5 !

Samlags stevne 15m, 207 deltagere og Lise Margrethe Rinde vant kl 3-5 !

Et godt Samlags stevne er over og vi har kåret mange Samlags mestre. Flere av de rangert på sentrumstiere. Og best av alt, hele 33 deltagere i klassen NU ! Det gjevner ut for alle veteranene der klassen VU ( Veteran Ung eller V55 som det heter ) hadde hele 21 skyttere. Link til alle resultatene og oversikt over alle klassevinnere finner du under "Les Mer" Les mer om Samlags stevne 15m, 207 deltagere og Lise Margrethe Rinde vant kl 3-5 !

Samlags stevne 15 m etter lørdagen: Lise Margrethe leder fremdeles !

Samlags stevne 15 m etter lørdagen: Lise Margrethe leder fremdeles !

139 skyttere har nå skutt før søndagens 9 lag starter. Så langt har hele 24 skyttere i klassen NU skutt ! I dag skjøt Ole Martin Halvorsen 343 i Ejr og det med seniorprogram. I klasse NV skjøt Espen Mjelde Jakobsen fra Seim 250p. Klasse 1 ledes av Tony Remes fra Bergen med 245p mens Sander Sælensminde (bilde) fremdeles leder Jr med 350p. ER ledes av Maren Evensen fra Os med 343 bare en sentrumstier foran Hans W. Egeland fra Bergen på samme poengsum.Rekrutt ledes av Rebekka Bjørnestad fra Os med 341. Kristian Kvam fra Åsane leder kl 2 med 344p. Kl 3 ledes av Stig Fossøy fra Å/H med 336 og Torbjørn Landro leder klasse 4 med 340. Alf Høyseter leder V55 med 346p, Eyvind Bjørsvik leder V65 med 349p og Gunnbjørg Ågotens leder V73 med 348p. Nå vet søndags skytterene hva de må strekke seg etter for å komme helt til topps ! 

Samlags stevne 15 m torsdagen. Lise Margrethe Rinde skjøt 349 !

Samlags stevne 15 m torsdagen. Lise Margrethe Rinde skjøt 349 !

To Åsane jenter i teten ! Lise Margrethe ( bilde) har lagt listen høyt for med 349 og 18 sentrum skal det litt til for å slå henne men det er ikke umulig. Eirunn Søyland er hakk i hel med 348 og 22 sentrum. I junior skjøt Sander Sælensminde fra Bergen skl 350 med 18 sentrum. Det var 30 påmeldte men 41 som skjøt denne kvelden, da er det ca 199 skyttere igjen som skal prøve seg i løpet av lørdagen og søndagen. Det var en del som forbedret sine egne rekorder og kunne reise hjem med en god følelse. Mer å se under "Les mer" Les mer om Samlags stevne 15 m torsdagen. Lise Margrethe Rinde skjøt 349 !

Resultater før siste 15m serierunde ! + korrigert tekst ihht skrevne regler  !

Resultater før siste 15m serierunde ! + korrigert tekst ihht skrevne regler !

Det er helt uavklart hvem som vinner, det kan bli hvem som helst av de 6 som nå er øverst på resultatlisten. Det blir spennende sisterunde, den runden er obligatorisk og teller uansett resultat. Eneste håpet for meg er at ingen av de beste har tid eller glemmer datoen men det er ikke noe å satse på. At de er så jevnt viser at årets regeverk traff godt men det har jo også tidligere års varianter gjort. Bildet viser uttesting av "dirty trix" før siste runde men jeg tror ventilasjonen vår klarer å ta seg av et event forsøk på sabotasje.. Les mer om Resultater før siste 15m serierunde ! + korrigert tekst ihht skrevne regler !

Ungdomsguppen har et luksus problem !

Ungdomsguppen har et luksus problem !

Jeg tok en tur på 15 metern i kveld for å se om det var noe aktivitet, jeg kunne fort fastslå at det var det !!. De yngste starter kvelden med sin trening, ca 20 gutter og jenter, mens de litt eldre ungdommene som har skutt en stund starter litt senere på kvelden, Dette gjør at foreldre og søsken slipper å vente så lenge før den unge skytteren får plass på standplass. Når jeg lusket rundt på standplassen ble jeg imponert over all den gode skytinegn, Bilde viser Gunnar som instruerer en ung jente i å skyte med reim, det så ut som at instruksjonen virket for 44 serien satt med det samme. Du finner flere bilder under "Les mer", det er bare å la seg imponere over hva talentene og instruktørene får til Les mer om Ungdomsguppen har et luksus problem !

Stevnehelg på 15 meter hos Meland, Seim og Lindås skytterlag.

Stevnehelg på 15 meter hos Meland, Seim og Lindås skytterlag.

I og før helgen var flere av våre i aksjon nord for Norhordalandsbroen, noen våget seg helt ut på Lindås også. Som dere kan se under "Les mer" var det mye god skyting av våre. Med flere 1-plasser + andre gode plasseringer og ny pers for Hans Christian kan vi si oss meget fornøyde. Vi kunne gjerne vert ennå flere fra vårt lag men det endrer seg nok fremover. Svein (bilde) er stabil over 40-tallet, det må han vel også være når våre eldste ungdommer blir seniorer. Les mer om Stevnehelg på 15 meter hos Meland, Seim og Lindås skytterlag.

Serieskyting etter runde 8, Arne gikk opp i ledelsen !

Serieskyting etter runde 8, Arne gikk opp i ledelsen !

Mens Lars har treningsopphold i varmere strøk i håp om at han får skytejakken til å passe benyttet Arne muligheten godt, han leder nå med 3 poeng foran Lars. Det er tett bak Arne og Lars så her kan alt skje i de to siste rundene. Husk at siste runde som går 14 februar er obligatorisk. Jeg tror at effekten av denne skytingen vil komme når utesesongen begynner, da faller alle brikkene ( seriene) på plass. Bildet er en hilsen som Lars har sendt til redaktøren fra sydens land.....
Siste runde hadde bare 10 deltagere, dette er litt i minste laget for jeg vet at det er mange flere som bør være med. Det er jo 25 skyttere som har deltatt på 2 eller flere runder. Selv om det er premiering til slutt så er ikke det som er hovedpremien, det er at man blir en bedre skytter hvis man er med.
Resultatene finner du under "Les mer", der er det to filer slik at man ihvertfall kommer inn på en av de...
 Les mer om Serieskyting etter runde 8, Arne gikk opp i ledelsen !

Da er 2018 sesongen i gang, Tysse startet året !

Da er 2018 sesongen i gang, Tysse startet året !

Av en eller annen grunn har jeg aldri skutt på Tysse sin 15 meter før nå. Da jeg orienterte meg om hvor banen lå var det enkelt, kjør av med kirken og følg veien oppover helt til du tror at du har kjørt forlangt, da er du der snart...Tyse har en fin 15 meter i kjelleren hos idrettslaget, da var det bare å skyte før man kjøpte kaffe og vafler. Av våre var det Kristoffer Tvedt som plasserte seg best, med 342 i Ejr ble det seier. Videre så skjøt Jonas H. Falch 329 ( 6 plass i R), Patrikk Remes 334 ( 11 plass i ER), Xander Johansen 332 nr 12 i ER), Hans-Wilhelm Egeland 288 ( Nr 18i ER ). I juniorklassen har vi disse resultatene: Sander Sælensminde 344 ( nr 3 ), Tim Amengal 339 ( nr 5). Hans Christian 336 med ett skudd for lite !!! ( nr 9). Ullr Brage 334 ( nr 11) og Matyann Eriksen 324 ( nr 13), Det var et imponerende antall ungdommer og spesielt antall juniorer fra oss som var med. Av de eldste ble Arne Kjelby nr 3 i V65 med 346. I V55 skjøt jeg og Geir Inge 342. Tysse hadde imponerende 192 deltagere på stevne som ble vunnet av John Olav Ågotnes med 349. 

Ny sesong, aktiv ungdomsgruppe med mange ungdommer og flere juniorer !

Ny sesong, aktiv ungdomsgruppe med mange ungdommer og flere juniorer !

Årets første ungdomstrening hadde som ellere mange ivrige unge som trente. Det som var spesielt i kveld var at det var så mange juniorer (bilde). Det ser ut som at laget har funnet flyten med mange skyttere i alle ungdomsklassene, det ser lovende ut nå når våre mest erfarne juniorer nærmer seg seniorklassene. Våre "gamle" juniorer startet i 10-11 års alderen ( se bilde under "Les mer" ) og har trent seg opp til å bli toppskyttere i alle sammenghenger. Våre nye juniorer kan også klare dette, i tillegg har vi Eldre Rekrutt + Rekrutt og ikke minst alle nybegynnere i klassen NU. De aller ivrigste skyter også i Laksevåg Sportsskytterlag om vinteren, dette er et samarbeid som bærer frukter for begge lag. De ansvarlige i ungdomsgruppen gjør en meget viktig og god jobb ! Les mer om Ny sesong, aktiv ungdomsgruppe med mange ungdommer og flere juniorer !

2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2017 ble nok et godt år for grasrotmidlene til lage med kr 45.300,-. Vi har nå hele 91 grasrotgivere men hvis du får en eller to andre til å bli grasrotgiver vil 2018 grantert bli et rekordår. Fra 1 januar 2018 øker grasrotandelen fra 5 til 7%, dette gir oss 40% økning . Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 7% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.no ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer". Og best av alt, de % som går til laget går ikke utover din innsats for denne er det Norsk Tiping som betaler. Les mer om 2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Jule avslutning for ungdoms skytterne med stort fremmøte !

Jule avslutning for ungdoms skytterne med stort fremmøte !

Torsdag ( i går) ble det arrangert juleavslutning med mat og drikke + premieutdeling for ungdomsskytterene. Selvfølgelig var foreldre, venner og famile også invitert. Det møtte ca 22 ungdomsskyttere ( imponerende fremmøte ) + følge. Ungdommene våre har som vanlig vært meget aktiv med deltagelse på stevner både på hjemmebane og ikke minst diverse bortebaner, dette med gode resultater. Etterhvert får vi da også egenproduserte seniorer som vil hevde seg. Det er meget gledelig for oss "gamlinger" å se at å investere i nytt hus og 15 meter har lønnet seg, vi gleder oss til ny sesong. Takk til ungdomslederene og hjelperene som gjøre en god og meget viktig innsats med ungdomsarbeidet !
Flere bilder under "Les mer"
 Les mer om Jule avslutning for ungdoms skytterne med stort fremmøte !

VIKTIG ! Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

VIKTIG ! Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Som de aller fleste fikk med seg ble det på årsmøte satt ned en "banekommite" der alt fra skytebaner til hus og feltområde ble delt opp i ansvarsområder. Der skal den enkelte som ble valgt ha tilsyn med et mindre område, feks undertegnede har ansvar for tilsyn med klubbhus delen. Det er viktig at man også utfører dette tilsynet, spesielt nå når jule og nyttårs stormene herjer. Derfor denne påminnelsen slik at vi ikke får unødvendige vedlikeholdskostnader når banesesongen starter. Hvis noe har skjedd eller er iferd med å skje så gjør du det du kan for å stoppe det og event melder det inn til nestformannen.
Bildet er fra Ninas herjinger, dette er noe vi mest sannsynlig slipper å oppleve en gang til. Allikevell så kan vannmengdene ødelegge mye hvis sluk og grøfter går tett ! Med dette ønskes alle et godt nytt skytterår ! Husk at serieskytingen starter igjen onsdag 11 januar 2017.
 

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Nå har vi klart å få et meget flott baneanlegg. Hordastevnet gjorde sitt til at mange detaljer ble ferdigstilt og rot & skrot ble kjørt på gjenbruks stasjonen. Utfordringen nå er å holde hele anlegget ryddig og i topp stand. Undertegnede har anvarsområde klubbhus mens andre har fått sine ansvarsområder. Alle medlemmene har også ansvar for å ta vare på det vi har, ingen må basere seg på at andre rydder opp. Feks boss, ingen skal kaste noe som helst i bosset på skytebanen som de kan kaste i søppelspannet hjemme ! Undertgnede og formannen ( og sikkert en eller to til) tar til stadighet med seg sekker med boss hjem. For å slippe unødvendig høyt antall sekker skal man ikke kaste feks utrangete skyteklær i bosset på skytebanen ! Har man trent SKAL man rydde opp tomhylser, tomflasker og annet før man forlater området. Er man ute i terrenget på baneområdet tar men med seg strimler fra lapperullen, ser man gamle feltfigurer som ligger å slenger skal man ta de med seg inn og legger de på egnet sted eller i bosset. Hvis noen fremdeles ikke har funnet ut hvordan man legger nytt tørkepapir i dispenserene og toalettrull på holderen på toalettene er de bare å spøre for det meste ligger i komoden på det største toalettet. Det er med dette som med skytingen, vi kan bare bli bedre.
Hilsen Husdyret
 

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Fra 23/3-2017 er det nye priser for ammunisjon og ladekomponenter, det er også nye regler for betaling av dette. Reglene er ganske enkle og gjør ammoforvalterens og kassererens jobb enklere. I tillegg er det ny ammoforvalter, Øyvind Tvedt innehar dette vervet fra dd. Regler og priser finner du under "les mer". Kort fortalt så lager du en liste over det du skal ha + finner prisene i prislisten og betaler inn dette på forhånd så får du ammoen av Øyvind mot kvitteringen. Da er det bare å handle inn slik at du kan forberede feltsesongen som er like om hjørne. Da er det bare å skjerpe konsentrasjonen slik at man får mest mulig poeng eller treff for pengene ! Les mer om Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Siden LSSL låner hus og bane hos Bergen Skl og at medlemmene stort sett er medlemmer i begge lag har vi funnet ut at det er naturlig at LSSL også "låner" plass på vår hjemmeside. Dermed er det også enkelt å sjekke nyheter og info for begge lagene samtidig, begge lag får da også flere treff på sidene sine. Dette er nå aktivt fra 27 desember, LSSL finner dere ved å klikke på "LSSL" øverst på hjemmesiden vår. Der finner dere allerede noe info men det kommer selvfølgelig mer etter hvert. 

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Hvis du ønsker å prøve skytesporten så finner du kontaktinfo og litt mer ved å klikke på "Ungdomsgruppen øverst til høyre på hjemmesiden. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. Dette er den sporten som har flest medlemmer nest etter fotball, i tillegg kan du drive med det hele livet. Du kommer i et godt miljø der du lærer god og sikker våpenkultur. Du trenger heller ikke å investere i utstyr da du kan låne alt av skytterlaget.
Leder i ungdomsgruppen er Jan Erik Leirnes tlf 95076137