Siste nyheter
Lagsmesterskap finfelt avviklet med mye god skyting !

Lagsmesterskap finfelt avviklet med mye god skyting !

Bilde viser alle lagsmesterene inkl Yngve fra grovfelten. Arne vant V65 med 42 treff, Sondre vant Jr, Kristoffer vant ER med 42/40 !! og Tim vant Rekrutt. Tim som også leder sin klasse i karusellen var uheldig med våpenet før finalen, heldigvis ikke etter. Forsiktet var slått skjevt men dette fikk vi rettet på slik at han er klar til helgens feltavslutning på Strandvik og Tysse. Begge disse stevnene telle også i Karusellen så de er viktig for flere av våre skyttere, spesiellt de yngste. Tim venter forøvrig på ny Sauer så han kommer til å bli en meget farlig konkurrent i Rekrutt utover sommeren. Resultatene kommer etterhvert men det ligger flere bilder under "Les mer" Les mer om Lagsmesterskap finfelt avviklet med mye god skyting !

Yngve ble lagsmester for grovfelt med 39 treff !

Yngve ble lagsmester for grovfelt med 39 treff !

Yngve overrasket seg selv og oss andre med meget god skyting. Opplegget som var identisk med Løvstakkstevne og med samme kneholdene var vanskelig nok. Etter 30 skudden ledet Svein med 30 treff, Yngve var nr 2 med 9 treff og Sigurd + Lars og Geir Inge hade 27 treff. På finalen var Sigurd best med 11 treff på rett skive og 1 treff på feil skive ??? Uansett så skøt han seg opp på 2-plass, 1 treff bak Yngve som hadde 10 i finalen. Heldigvis for Sigurd utgjorde ikke det ene skuddet på feil skive noe forskjell da han allikevell ville blitt nr 2 pga innertreff i finalen. Svein ble nr 3. Alle resultatene + flere bilder finner dere under "Les mer" Vidar skjøt mye bedre enn resultatet viser...men på feil skive. Les mer om Yngve ble lagsmester for grovfelt med 39 treff !

Kristoffer ble Hordamester felt med 42 treff i ER + Gunnar tok medalje på grovfelten.

Kristoffer ble Hordamester felt med 42 treff i ER + Gunnar tok medalje på grovfelten.

Formannen fikk finalen overført pr mobil på direkten, etter 6/5 på første finalehold gikk han i ledelsen. På andre hold slo han til med nådestøtet som besto i 6/6, bedre går det ikke an å gjøre det. Kristoffer sa han forsto ingenting men han må bare innse at han er en meget god skytter, I tillegg klarte Gunnar å ta medalje på grovfelten ! Gunnar og Raymond kvalifiserte seg til finalen med 27 treff på hovedskytingen. I finalen fikk Gunnar ut bare 9 skudd da han fikk klikk på et skudd og da ble det bare surr. Det nytter ikke å spare på tennhettene ! Allikevel klarte Gunnar å pirke inn alle 9 skuddene med stolpekornet og vant dermed medalje. Raymond fikk ut alle skuddene men med 8 treff i finalen kom han rett bak medaljeplass. Stine fikk 21 treff i kl 4, Sondre 26 treff i Jr og Joackim 23 treff. Ungdommene skjøt også stang og felthurtig men de resultatene har jeg ikke ennå. Rykte sier at alle figurene ble skutt ned. Imponerende innsats av vår 6 deltagere. Mer under "Les mer" Les mer om Kristoffer ble Hordamester felt med 42 treff i ER + Gunnar tok medalje på grovfelten.

16 skiver og 2 brødristere ( el. skiveheiser ) er ankommet !

16 skiver og 2 brødristere ( el. skiveheiser ) er ankommet !

Torsdag 16 april kom de elektriske skiveheisene, de ble levert rett i graven 200 meter takket være infra strukturen på banen. Litt etter kom 16 rykende ferske skiver sammen med tak til disse + nye stativer til monitorene og noen nye monitorer. Dette er trygt lagret inne på 15 meteren. Arbeidet med standplassen har skutt fart og det nermer seg noe her. Nå er det snart graven som skal ha hovedforkus slik at vi blir klar til Løvstakkstevne. 

JEGERE : trening og jegerprøveskyting starter mandag 4 mai !!

JEGERE : trening og jegerprøveskyting starter mandag 4 mai !!

Trening og oppskyting starter nå mandag 4 mai ! Alle trenger å trene med jaktvåpenet over tid slik at man få kokt eller stekt det man sikter på under høstjakten. La ikke skadeskyting ødelegge for deg og ikke minst av hensyn til det storviltet du skyter på. Tren 20 - 30 skudd ofte utover sommeren istedenfor panikk trening i siste liten. Skyt gjerne opp i mai og tren videre. Vi selger jakt og treningsammo der disse går helt likt med hverandre. Utvalget består i kalibrene 6,5 + 308 & 3006.
Husk kontanter da vi ikke tar kort. Alle er velkommen, du trenger ikke å være medlem for å skyte disse kveldene. Terminliste finner du under "Les mer" Er du heldig får du også sett hjort på skytebanen da de ser ut til å trives hos oss.
 Les mer om JEGERE : trening og jegerprøveskyting starter mandag 4 mai !!

Sander vant også felten på begge stevnene i Vårtreffen i Aurland !!

Sander vant også felten på begge stevnene i Vårtreffen i Aurland !!

Etter å ha skutt ny pers med 349 på bane gikk Sander like godt hen å vant begge feltstevnene etter å ha prikket inn 30/19 og 30/22 !
Bildet viser Sander i aksjon i snø og vind der han prikker inn det ene treffet etter det andre.
Dette er en prestasjon man må ta av seg skytehatten for. Hva blir det neste ? Det er flott at de andre i laget vårt får skikkelig konkurranse, det er det som gir resultater i i topp og bredde. Med dette i tillegg til Os og Fana har laget hatt en fantastisk skytterhelg. Dette gi nok ekstra inspirasjon til de som driver ungdomsarbeid i laget og selvfølgelig oss andre også !
 

Sander skjøt 349 som er ny pers på vårtreffen i Aurland !

Sander skjøt 349 som er ny pers på vårtreffen i Aurland !

Sander tok turen til vårtreffen for å skyte et par bane- og feltstevner. På første banestevne surret han det til slik at han lå igjen med et par skudd. Men skutt er skutt så på neste stevne ble det skikkelig skjerpings, med 250 på 25 skudden startet han med 9,9 på omgangen, resten ble tiere så 349 var sikret. Dette er ny pers for Sander, den økte han med 3-4 poeng. Som vi har skrevet før, Sander er på vei i full fart mot toppen så det blir en spennende sesong.
Det ser ut til at Sander tok andre plassen i klasse ER bak flere på samme poengsum men Sander var best med 23 innertreff. Klassen ble vunnet med 350 p. Grattulerer til Sander og sponsorene ( mor & far ).
 

Odd Anders og Raymond til topps med 2- og 3-plass på Os felten !

Odd Anders og Raymond til topps med 2- og 3-plass på Os felten !

Odd Anders tok 2-plassen og Raymond 3 plassen i kl 2-5 på Os felten. Grovfelten ble skutt på det nye elektroniske feltopplegget, dette så ut til å fungere meget bra. Forbedringspotensiale er bare en bagatell: Vent med anvisning til alle tre i gruppen er på plass foran monitorene, publikum og andre bør holde seg litt på avstand slik at skyterene kan få se skivene. Kristoffer var best av være ungdommer med 30 treff og 21 inner, dette holdt til 3 plass i ER der det var hele 26 deltakere. Flere bilder under "Les mer" Les mer om Odd Anders og Raymond til topps med 2- og 3-plass på Os felten !

Våre med helt i toppen på Fanafelten !

Våre med helt i toppen på Fanafelten !

Kristoffer var best av de yngste med 30 treff og hele 28 innertreff ( nok en gang ) dette holdt til seier i klasse ER, Ole Martin skjøt også 30 treff i samme klasse men med 18 inner. mens Svein som nr 5 og formannen på 5-plass var best av våre seniorer med 29 treff på grovfelten. Even vant kl 1 med 23 treff. Sigmund Våge vant grovfelten da han var den eneste med 30 treff. I Rekrutt ble Tim nr 3 med 26 treff. Det var godt med deltagere fra Bergen noe som lover godt for resten av sesongen 

Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Gunnar Fiksdal har meldt både seg selv, Stine og Thunderbirden på. Som dere ser på bildet satser han på fint vær i år også så han har allerede begynt å pakke. Videre så har formannen sendt egen søknad til arrangøren for at en av våre aller ivrigste og glade skyttere, Even kan få delta. Vi regner med at LerumCup arrangøren har mer Lerumsaft i musklene enn DFS da de siste mener at Even er blitt så god at han får ikke delta på årets LS som er på Lesja .Even må skyte kne ( noe som ennå er umulig ) eller rett og slett slutte å skyte Dette er en pinglete nisseavgjørelse på høyde treffene fra en knallpistol. Formannen er meget skuffet å frustrert over manglende vilje og forståelse for Even sin situasjon pr dd...han ble rett og slett for god ! Gledelig er det at Samlaget og alle andre i og utenfor vårt skytterlag støtter Even. Under "les mer" ligger liste for påmelding for de som vil følge fellesopplegget fra Bergen. Even og far til Even er tvangspåmeldt av formannen ! Sånn e`det me`den saken. Vi håper også at flest mulig av ungdommerne og foreldre blir med da de er en viktig del av skyttermiljøet. Les mer om Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Sondre og Marcus var kanskje dagens lykkeligste på Seim !

Sondre og Marcus var kanskje dagens lykkeligste på Seim !

Seim arrangerte et flott feltstevne med passelig vanskelighetsgrad. De var også litt heldigere med været enn vi var i går. Sondre fortsatte der han slapp i går, han skjøt 30 treff i dag også og med 21 inner denne gangen. Dermed vant Sondre Jr foran Adrian fra Herdla med 30 treff og 14 inner. Grattulerer ! En annen ungdom som strålte som en sol var aspiranten Marcus som skjøt ny pers med gode 26 treff. At vi andre ikke nådde opp gjør ingenting når vi har andre som i tillegg til å kunne skyte kan vise glede over det de har prestert...med god grunn. Av seniorene var det geir Inge som med sine 29 treff var best av våre. Sander er på vei til et gjennombrudd med 28 treff i dag også, undertegnede kan garantere at Sander plutselig er jevn helt i toppen. Kristoffer var på en eller annen måte uheldig på siste hold, med 5/5 hanet han på 29/27. Det var uvisst om han skjøt ett skudd på feil skive eller om det bare var anviserene som ikke fant den siste inneren vet vi ikke men god skyting var det uansett. Alle resultatene finner dere på: skytterlag2.no/seim 

Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Vi var en gjeng som tradisjonen tro reise til Hatlestrand/Ølve sitt feltstevne. I år var de heldige med været i tilleg til å ha feltstevne alene den dagen. Dette resulterte i gledelige 88 deltagere. Vi skjøt heldigvis i siste laget sånn at vi ikke kluset til hele stevne. Det bleetterhvert mye moro på standplassen da Raymond som hadde skive 4 skjøt på skive 5 som var min skive. Da formannen fikk 26 treff på de 18 første skuddene mått omskyting til. Vi ble no ferdige tilslutt og av våre var Gunnar best da han fikk 29/12 med stolpekornet mens formannen ( til tross for Raymond ) fikk 29/10, Geir Inge fikk 27 terff. På finfelten skjøt Kristoffer nok en gang 30 treff, denne gangen med 18 innertreff. Les mer under "Les mer" Les mer om Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Tim, som venter på sin egen Sauer, ledet rekrutt med 28 treff. Det var samme som nr 2 men i finalen skilte de lag og Tim sikret seg sin første tittel som Samlagsmester. Gratulerer !! I jr hadde vi Sondre og Joachim helt i toppen før finalen, etter finalen endte Joackim på 3 plass og Sondre på 4 plass. Gratulerer med flott innsats til begge som hadde 30 treff før finalene. Kristoffer og Sander hadde begge 30 treff før finalen, etter finalen sto Kristoffer igjen som Samlagsmester etter 12/10 i finalen med Sander på 2-plass etter 12/9 foran Anita Bjørkedal fra Sartor som skjøt 12/8. Gratulerer til alle tre !! Petter tok medalje i seniorklassen ! Han måtte skyte om og fikk ett treff mer enn motstanderen, han vant dermed den avgjørende 12 plassen. Se flere bilder under "les mer" I tillegg ble Even Samlagsmester i kl 1 selv om DFS ikke gir han lov å delta på årets LS fordi han er blitt for god !!?? Raymond vant kl 2, Petter vant kl 3 og Geir Inge ble nr 2 i kl 4. Les mer om Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

På bildet ser dere de av ungdommene våre som skal skyte finaler, vi har skyttere i R + ER + Jr som kan vinne i dag. Kunkurransen er knall hard så det er ingen selvfølge at noen av de vinner men......Uansett så vant vi lagskyting for ungdommene, Vårt 1-lag Kristoffer og Sondre vant med 60 treff. Ikke nok med det for Bergen-2 med Ole Martin og Joacim ble nr 2 med 59 treff. Det betyr at disse fire ungdommene hadde totalt kun 1 treff under max. Seniorene våre gjorde det nesten like godt da de ble nr 2 da Odd Anders + Geir Inge & Svein skjøt 79 treff. Se flere bilder av ungdommene under "Les mer " Les mer om Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Etter de innledende skytingene hadde vi skyttere helt i toppen i de fleste klassene både på grov- og fin felten. Utrolig skyting i drittværet som arrangøren taklet på en fin måte. Noen av de som imponerte mest var Aspiranten Hans C. Haakonsen som slo til med 30 treff og 8 inner ! Videre så leder Tim rekrutt med 28/14, I ER leder Sander Selensminde ( bilde) med ny pers..30/28 foran Kristoffer med 30/24. I jr skjøt Sondre nok en gang 30, nå med 22 inner og leder foran Joakim S. Andersen med 30/19. I seniorklassen leder Petter kl 2 med 29/9, han er også nr 5 totalt så langt. Han har samme antall treff som lederen og i finalene er det dette som gjelder. Lagskytingen for de yngste ledes av Bergen 1-lag foran Bergen 2-lag. Her er det bare å følge med for i de forskjellige klasse finalene kan alt sje.. Se bildene under "Les mer " her og under de to andre artiklene om stevnet ! Super skyting av flott ungdom i drittværet hos en flink arrangør. Les mer om Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Sondre og Odd Anders var best av våre på Herdla felten.

Sondre og Odd Anders var best av våre på Herdla felten.

Herdla hadde et flott feltopplegg i enda flottere vær ( bildet) . Allikevel var det bare Odd Anders blandt seniorene som med sine 29 treff og 17 innertreff kan være fornøyd, det holdt til 5 plass totalt og seier klasse 4. Sondre kan også være fornøy med 3 plass i klasse Jr, han skjøt 29 treff denne gangen og er inne i en god stim..Hva vi andre gjorde er det velingen som vet men det gikk ikke helt etter planen men vi prøver igjen til helgen for da er det samlagstevne felt i åsane. 

Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

Det går helt fint for vi har flyttet hele finfelten inn under tak så her er det bare anviserene som blir våt. Grovfelten er snudd slik at de 3 første holdene skytes fra en standplass under tak mens de 2 siste holdene skytes ute. Da blir hele feltrunden mest mulig behagelig for alle bortsett fra anviserene men de er kledd for det. I tillegg er det meldt 7-8 + grader så det blr ikke så surt. 103 skyttere deltok. Odd Anders viste at han fremdeles har feltskytingen i blodet da han ble den eneste med 30 treff. Selve feltrunden var ikke av det vanskeligste men med regnbyger på tvers i en meget varierende vind + tåken som hang helt ned i innertreffen på de lengste holdene gjorde det vanskelig nok. Et annet gledelig resultat er Junioren Sondre sin skyting for bestefaren som gikk bort natten før stevnet, han gjorde sitt beste for å hedre bestefaren og skjøt likegodt fulllt, 30 treff med 22 inner. Sondre ble nr 2 i jr bak Benjamin fra Seim. Tim Amengual vant sitt andre stevne på kort tid med 28 treff i rekrutt, egen Sauer er allerede bestilt. Kristoffer vant nok en gang ER med 30/28 hårfint rangert foran Markus Odland fra Tysse Feltskytterlag på samme sum. Flere bilder finnes under "Les mer" En stor takk til dere som sørget for at stevne ble avviklet på en flott måte, kjøkkenet, anvisere, standplassledere og andre som brukte dagen på banen til skytesportens beste ! Les mer om Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

God feltskyting av våre på Voss.

God feltskyting av våre på Voss.

Unge Kristoffer er virkelig i siget, nok en gang skjøt han 30 treff. Denne gangen hadde han 21 innertreff og vant ER-klassen. Sondre fikk 23/9 i Jr mens Sander desverre skjøt en serie i feil figur ogendte på 23 treff. De fleste av os har skutt på feil skive en eller flere ganger så det skal han ikke ta så tungt, Sander kommer sterkt i gjen til helgen på Løvstakkstevne. Av seniorene var Raymond best, med 28 treff vant han klasse 2 og ble nr 3 totalt på grovfelten. Øyvind skjøt 24 treff og ahar lovet formannen 28 treff på Løvstakstevnet.. 

Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Osterøy arrangerte et flott feltstevne mellom snøbygene. Passelig vanskelighetsgrad hadde det ikke vært for den uberegnlige dalgufsen, her kommer sønnavinden fra alle kanter. Vi bommet litt på sideskruen men traff med høydeskruen. Best av seniorene våre var Petter og Geir Inge med 28 treff. Formannen havnet på 26 treff denne gangen også, det er ikke godt nok ! På finfelten vant Kristoffer ER med fullt hus, 30 treff og hele 28 inner. Tim vant Rekrutt med 21/6 treff . I ASP skjøt Sunniva hele 24 treff og Hans Christian 11 treff, vi håper disse unge og ivrige kan dra med seg flere Aspiranter ut i felten. Arne var litt ukonsentrert på ett skudd, dets straffer seg. Han havnet på 29 treff i V65. "Les mer" Les mer om Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Sartor arrangerte Kretsmesterskap i feltskyting i strålende vær. Grovfelten var lagt opp med to oppgitte avstander og tre ukjente men ikke alt for vanskelige hold. To knehold kunne skille litt men Odd Anders som nå starter skytekarrieren på nytt fikk 30 treff og nest best av våre ble Vossingen vår med 29 treff. Odd Anders fikk 10 i finalen og ble nr 4 av seniorene, Sigurd var ikke dårligere da han også skjøt 10 treff i finalen. Kristoffer skjøt hele 30 med 28 innertreff i ER, Rangert bak arrangørens Anita Bjørkedal som var lik men var best på siste hold. I finalen skjøt begge 12 treff med like mange inner så omskyting måtte til. Her trakk vår Kristoffer det lengste strået med 12 treff og 10 innertreff mens Anita plasserte den ene serien litt lavt og fikk en bom. Bildet viser Anita og Kristoffer. Arne som sliter litt med øgene var skeptisk før skytingen, etter skytiningen var han meget fornøyd, 30 treff var i overkant men med 12 i finalen viste han at øgene virker. Arne ble kretsmester i kl V-65. Raymond vant kl 2.Litt mer under "les mer " Les mer om Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Laget har nå 32 sengeplasser til disposisjon under årets Landsskytterstevne på Lesja men alt ble booket av lagsmedlemmer som var raske på avtrekkeren i løpet av 48 timer. Dette er fordelt i diverse "stuger" + i et bolighus. Det er rom med enkle senger, køysenger og dobbelt senger. dette er fordelt over totalt 9 rom i 3 bygninger. Dette ligger samlet og med et grillsted sentralt som sosialt midtpunkt, grillmat fikser vi etter hvert ( bildet ). I tillegg er to bygninger til blandt disse. Pris pr seng er kr 2000,- for hele LS, dvs torsdag til lørdag uken etter. Denne prisen kan bli justert en hundrings, det kommer an på hvordan romfordelingen går opp.Det er da kun lagets medlemmer som vil disponere hele området. For de som har vært med før så har dette vært leiet av lagets medlemmer tidligere under LS. De som nå er interressert i plass for bobil/campingvogn sender mail med behov til bergen@skytterlag.no
Bookingliste finner du under "Les mer"
 Les mer om Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

På bilde ser dere ungdomslederen på landsskytterstevne i Sandnes, Øyvind. Han er minst like hyggelig som han ser ut til å være :-) Les også i artiklene under her på forsiden så ser dere litt av hva vi holder på med og hva medlemmene presterer. Vil dere prøve skyting er det bare å komme torsdager ca kl 17,30. Har dere spørsmål, ring formannen på 41667781. Alt utstyr får du låne gratis på skytebanen. Vi skyter inne i vinterhalvåret og på 100 meter i sommer halvåret, all skyting foregår på elektroniske skiver. Sporten passer for alle i alderen fra ca 9-10 år og oppover til sjuende far i huset. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. 

Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Under "Les mer" finner du liste over arbeidsfordeling av vask og støvsuging av 15 meterbanen, arbeidet bør hovedsaklig utføres ca i midten av måneden. På den måten unngår man at det vaskes to ganger i løpet av 2-3 dager og to mnd til neste gang. Hvis det er nødvendig må man gjøre rent to ganger iløpet av din mnd.
Alle som trener skal rydde og støvsuge etter seg, dvs støvsuge foran standplass og ca 1 meter forbi avtrekks ventil i gulv.
 Les mer om Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Vi har pr dd 80 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga kr 33.976,- til skytterlaget i 2014. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,

Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.

Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),

Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå , ett og et halvt år etter rivingen er det nye huset tatt i bruk. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner + de ble årets Hordamestre i lagskyting. Vi var 33 skyttere på Landsskytterstevnet i 2012. Alt dette var utenkelig for bare 2 år siden !

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :