Siste nyheter
Tim meldte seg inn i den eksklusive 350-klubben i dag, gratulerer !

Tim meldte seg inn i den eksklusive 350-klubben i dag, gratulerer !

De som var på samlagstevne i dag fikk oppleve ekte vinnerglede da Tim overrasket seg selv ( ikke oss andre for vi ventet på det ) med 350 og det etter 100 i finalen på samlagstevnet. Han har hatt en voldsom fremgang i det siste der han gang på gang har vist at det er rett før.....nå er det rett etter. Han får dermed "medlemskortet" i form av et spesiellt merke i ekte sølv + diplom, prestasjonen blir også meldt inn i DFS-historiebøkene der det blir stående til evig tid. Han er nr 8 som går inn i lagets historie som medlem av 350 klubben. Under "Les mer" kan dere se våre skyttere som er medlem i 350 klubben, her kommer Tim øverst når ansvalig i styre har fått registrert bragden, Les mer om Tim meldte seg inn i den eksklusive 350-klubben i dag, gratulerer !

God medaljehøst på Samlagstevnet på Sartor !

God medaljehøst på Samlagstevnet på Sartor !

Søndagen ble i overkant spennende med lagskytinger og finaler. Først ut var Arne i V65, med 250 lå han på skive 1. Han skjøt bortimot feilfritt men det måtte til da kun 100 med mer enn 5 sentrum måtte til for å vinne, Arne dro til med 100 med 7 sentrum og ble dermed Samlagsmester. Neste ut var Tim, han var en smule bekymret da han nettopp hadde skutt 99 peng med 9 sentrum på lagskytingen. Drømmen var å bli medlem av den ekslusive 350 klubben i DFS. Tim skjøt finalen på skive 2 og tross skepsis og dystre spådommer viste han at han er best når det gjelder, 100 med 7 sentrum og medlemskapet var sikret. Han jublet som om han hadde vunnet men det var en skive igjen der en av de beryktede Evensen søstren fra Os lå, hun fikk 99 p og dermed kunne Timmen fortsette å juble, han var stevnets gladeste vinner. Johnas skjøt også finale i ER da han hadde 248, med en litt sjev serie fikk han 99 og totalt 3 plass og medalje i ER. Med 2 knepp høyre hadde det blitt 100 med 7-8 sentrum. Johnas har nå bestilt seg Sauer så han kommer til å bli enda farligere i konkurransene. I Jr ledet Sander med 250, ett poeng foran erkefienden og beste venninen, Amalie fra Os.....Sander skjøt 100 med 9 sentrum og ble vår samlagsmester nr 3 i dag. Du finner mer under "Les mer" Les mer om God medaljehøst på Samlagstevnet på Sartor !

Samlagstevnet på Sartor, Tim + Sander og Arne leder ER + Jr & V65 med 250 !

Samlagstevnet på Sartor, Tim + Sander og Arne leder ER + Jr & V65 med 250 !

Dagens skyting på Sartor var preget av ruskevær men Tim fortsatte allikevell der han avsluttet forrige helg, med 25 tiere gikk han i ledelsen i ER, I tillegg skjøt Johnas 248 i samme klasse, dette er vel pers for begge samtidig som vi andre kunne glede oss over resulttatene. At Sander og Arne også skjøt 250 gleder oss også men det er vi blitt vant til....eller bortsjemt. Disse fire skal også skyte finale på søndag, vi gleder oss. I rekrutt skjøt Xander 239, Mariell 235, Andreas 231 og Adrian 214, disse skyter med kaliber 22 og merket nok vinden ca 21 ganger mer enn vi som skyte rmed 6,5. Vi har fått en meget god bredde blandt ungdommene og der er klassen NU ( Nybegynner Ung ) meget viktig, selvfølgelig har vi gode presasjoner der også. Jonas Falch skjøt 237 og Patrik Remes fikk 238. . I tillegg til Sander som fikk 250 i junior skjøt Ole Martin 248, Kristoffer 247, Hans Christian 237 og Ullr Brage 230. Best av våre seniorer var Svein H. som skjøt 242, han skal også skyte finale i morgen ( søndag. Det blir en spennende søndag med lagskytinger for ungdommer og veterane + seniorene, i tillegg har vi jo flere med i finalene der noen har muligheter til både det ene og det andre,,,,Etter bildet å dømme så sparer ikke Tim på kruttet for tiden. 

Premiehaiene var på Kretsstevne i Åsane med god medaljehøst !

Premiehaiene var på Kretsstevne i Åsane med god medaljehøst !

Her ble det vist mye god skyting fra gammel og ung. I ER ble Tim kretsmester med 347 etter 100 i finalen, han skjøt også 100 med nesten bare sentrumstiere i lagskytingen der ha og Kristoffer som også skjøt 100 vant. Nr 2 i lagskytingen ble Johnas og Sander der begge skjøt 100p men kom bak med mindre sentrumstiere. I ER ble Johnas nr 3 med 340. Junior ble vunnet av Sander etter en omskyting med Kristoffer, begge hadde 348 med 100 + 6 sentrum i finalen. I omskytingen skjøt begge 100p nok en gang men sentrumstierene skilte. Nr 3 ble Ole Martin med 347. i klassen NU ( tidl ASP ) var det også imponerende skyting d Maryann skøjt 235, Victor 240 og Sarah 241. I Rekruttklassen le Xander nr 2 med 334 og Mariell nr 3 med 328.
Les om de eldre skytterene under "Les mer"
 Les mer om Premiehaiene var på Kretsstevne i Åsane med god medaljehøst !

Jegerskytingen har startet igjen ! Jakt trening og oppskyting kl 17.00 hver mandag + tirsdag & onsdag ut august !

Jegerskytingen har startet igjen ! Jakt trening og oppskyting kl 17.00 hver mandag + tirsdag & onsdag ut august !

Nå er det jaktskyting hver mandag, tirsdag og onsdag frem til jaktstart som er den magiske datoen 1 september. Vi avslutter da med mandag 4 og mandag 11 september før vi slutter får i år. Alle disse 13 kveldene starter vi kl 17,00 og vi holder på til ca 20.00 . Under " les mer" ( se under bildet) finner dere hele terminlisten for 2017. Vi selger også trenings ammunisjon og jakt ammunisjon i kalibrene 6,5 + 308 og 3006. Trening og jakt ammunisjonen ca likt. Vi har også kort-terminal så kontanter er ikke påkrevd. Da er det bare å få jaktforberedlesene unnagjort slik at du kan bruke tiden til våpenpuss, oljing av kolben og "klikktrening" for å innøve gode avtrekk, det er dette som er avgjørende for gode skudd.
Når du har skutt opp er det bare å stikke oppom for å trene ekstra før jakten slik at du blir sikker på avtrekkeren når drømmedyret står der ! Det du skyter på skal du også ta med deg ut av jakt terrenget slik at det blir en god opplevelse.
 Les mer om Jegerskytingen har startet igjen ! Jakt trening og oppskyting kl 17.00 hver mandag + tirsdag & onsdag ut august !

Jaktrifle til salgs ! Mauser med Zeiss og nytt løp selges for kun kr 7.500,-.

Jaktrifle til salgs ! Mauser med Zeiss og nytt løp selges for kun kr 7.500,-.

Halvard Tveranger har nå så mye hjortekjøtt i frysen at han trenger ikke jaktriflen mer. Denne er av typen Mauser med helt nytt 3006 løp + et kvalitets kikkertsikte fra Zeiss. Denne selges for kn kr 7.5000,- men seriøse bud vurderes. Våpenløyve er en selvfølge. Se bilder mm under "les mer"
Våpenet kan prøves på skytebanen.
 Les mer om Jaktrifle til salgs ! Mauser med Zeiss og nytt løp selges for kun kr 7.500,-.

Serieskytingens starter opp igjen onsdag 16 august !

Serieskytingens starter opp igjen onsdag 16 august !

Den interne serieskytingen starter opp igjen 23 august ihht terminlisten men den onsdagen starter Løvstakkstevnet. Derfor flytter vi datoen til 16 augsust så det er bare å gjøre seg klar. Det er tre rnder igjen før sesongen se over, det er nå 16 + 30 august og 6 september. Terminlisten finner du under "Les mer".
Etterhvert starter vi opp med 15 meter sesongen og da intern serieskyting innendørs.
 Les mer om Serieskytingens starter opp igjen onsdag 16 august !

LS-Fredagens feltfinaler: Kristoffer ble nr 4 i Jr og tok ungdomsmedaljen hem

LS-Fredagens feltfinaler: Kristoffer ble nr 4 i Jr og tok ungdomsmedaljen hem

Fredag morgen skjøt Andreas og Xander feltfinalen for rekrutter. Med kaliber 22 er det ekstra vanskelig men Andreas skjøt allikevel 8 treff med sine 12 finaleskudd som ga 37 treff og plass nr 56 totalt mens Xander skjøt 9 treff som ga 38 treff og nr 48 totalt. Det var totalt 300 som skjøt felt i rekrutt klassen så de hevder seg godt samtidig som de har fått en meget god ærfaring og fine opplevelser på skytebanen. Juniorene våre skjøt sin felfinale i kveld, Sander hadde 29 og Kristoffer hadde 30 på hovedskytingen. I finalen skjøt Sander 11 treff men Kristoffer satte punktum for årets LS med fullt hus dvs 12 treff og 7 innertreff på sine 6 kneskudd og 6 liggendeskudd, dermed klatret han kraftig oppover listene og havnet på 4-plass i juniorklassen, GRATULERER ! Det må nevnes at Anita Bjørkedal fra Sartor vant juniorklassen med 30/27 på hovedskytingen og 12/10 i finalen, det er intet mindre enn imponerende skyting. Bildet er fra dagens medaljesermoni. 

LS-EKSTRA !  Mariell vant en ATV og skytterlaget vant en Sauer til ungdomsgruppen !

LS-EKSTRA ! Mariell vant en ATV og skytterlaget vant en Sauer til ungdomsgruppen !

Lykken står den kjekke bi er det noe som heter. Torsdagen ble det trukket en vinner av en ATV som en av utstillerene har gitt. Den lykkelige vinner ble Mariell Sælensminde som er en av våre meget lovende rekrutter. Hun ble dermed en av stevnets lykkeligste. Utrolig nok vant Bergen Skytterlag en flunkens ny Sauer kaliber 22 til ungdomsgruppen. Denne premien er gitt av Frende og alle lag som er forsikret i Frende var med i trekningen, totalt ble det gitt 5 Sauere til forskjellige skytterlag. Under les mer ser dere vår delegasjon som fikk overrekt premien denne torsdagskvelden. Sjekk under "Les mer" Les mer om LS-EKSTRA ! Mariell vant en ATV og skytterlaget vant en Sauer til ungdomsgruppen !

LS om torsdagen: I dag skjøt våre aller beste finale på bane, Sander nr 9 i Jr !

LS om torsdagen: I dag skjøt våre aller beste finale på bane, Sander nr 9 i Jr !

I dag skytes det finaler på bane og i morgen feltfinalene.Rekrutten Xander ( bilde ) er nok klar allerede og vil som vanlig gjøre sitt aller beste. Andreas ( Rekrutt ) + Sander ( Jr ) + Kristoffer ( Jr ) og Ole Martin ( Eldre jr ) skal også ut i finaleskyting i ettermiddag. Under " les mer" finner dere bilder av disse i samme rekkefølge som de er nevnt. Vi har stor rekruttering i laget og det er mange flere talenter som er aktive så fremtiden ser lys ut. Det jeg har lagt merke til under LS er at ungdommene trives tydeligvis sammen. Finaleresultatene denne kvelden ble Andreas med 93 p. og totalt 334 og en god ærfaring rikere. Sander skjøt 100 med 9 innertiere og ble nr 9 i Jr med 348p , Kristoffer skjøt 100 med 4 sentrumstiere og ble nr 21 i Jr med 348 og Ole Martin 99 p og ble nr 12 i Ejr med 339p Flott skyting av alle fire ! Les mer om LS om torsdagen: I dag skjøt våre aller beste finale på bane, Sander nr 9 i Jr !

LS-onsdagen endte med 248 på Kristoffer og Sander i Jr, blir det finale ?

LS-onsdagen endte med 248 på Kristoffer og Sander i Jr, blir det finale ?

Onsdagen startet med seniorenes baneskyting og V55 med feltrunden. Svein best av seniorene med 238 mens Geir Inge skjøt 27 V55-treff i felten. Da var det juniorene sin bane skyting vi måtte håpe på. Der skjøt både Kristoffer og Sander Sælensminde 150 på klassen og 98 på grunnlaget og ble lik med 248 med 14 sentrumstiere på begge. Begge kom dermed i finalen ( uoffisielt ). Status for finalene er slik : Rekrutt Bane: Andreas. Rekrutt Felt: Andreas og Xander. V55-Felt: Geir Inge. V65-Bane: Arne, Jr-Bane: Kristoffer og Sander, Jr-Felt: Kristoffer og Sander, Ejr-Bane: Ole Martin,
Om vi andre knapt ser blinken ser vi ihvertfall at det er ungdommen som i hovedsak presterer med god skyting generellt og finaleplasser på LS..heldigvis for det. Dette viser at vi gjør noe riktig på skytebanen. Det var også et høydepunkt å være "hjelperytter" i felten der vi fikk loset 1-klassingene, ikke tørrskodd men men trygt igjennom feltløypen. Hjelperytterene var nesten like stolt som skytterene og det var skikkelig gøy. Det er dette som er lags arbeid i et godt skyttermiljø. Mats Sirevåg som er helt fersk 1-klassing ble nr 14 med sine 27 treff i kl.1 ( av 142 skyttere). Svein Johansen fikk 25 treff ( han gliser ennå ) og Stig Lilleheil ble heltent etter 24 treff + felthurtigbeger.
 

Beste av våre på LS om tirsdagen var Andreas Lilleheil skjøt seg inn i rekrutt finalen !!

Beste av våre på LS om tirsdagen var Andreas Lilleheil skjøt seg inn i rekrutt finalen !!

Tirsdagen var et flere som var i ilden. Rekruttene våre skjøt baneskyting i meget vanskelig vind. Mariell fikk 229 p, Xander 232 p, Adrian 224 p mens vår beste denne gangen ble Andreas med 241 p. I ER skjøt Tim 248 p og Sander Halsli 242 p. Alt i alt har våre yngste gjort en fremragende innsats, spesielt i feltskytingen. Beste senior-prestasjon ble Stangskytingen til Sverre med 18 treff. Ellers fikk vi ikke seniorene til så mye som vi kanskje hadde håpet på. Onsdagen er det nye muligheter for gammel og ung.
Etter å ha sett finalelistene kan vi konstatere at Andreas tatt sølvbeger og finaleplass i R-klassen med 241 p !! Gratulerer !! I tillegg er han i feltfinalen.
 

1.klasses dag i felten, våre klasse 1 skyttere innfridde i striregn

1.klasses dag i felten, våre klasse 1 skyttere innfridde i striregn

Det var en fuktig dag i felten da våre 1 klassinger skulle prøve seg når 5-klassingene var ferdige, dvs når Svein Halvorsen var ferdig. Han havnet på 27 treff som er bra i drittværet. Først ut i klasse 1 var Stig Lilleheil (bilde) som startet med 54 på minneskytingen før feltrunden som ble en våt fornøyelse der sikte mer eller mindre ble fyllt med vann. Med 24 treff må man si at han innfridde både egne og "hjelperytterenes" forventninger. På stang skytingen havnet han på dypt vann med flom i diopteret. Stuperen gikk unna med sølvbeger som resultat. Neste ut var Svein Johansen som skjøt jevnt godt og kom hårfint foran med 26 treff. Siste mann ut var vårt nye medlem Mats Sirevåg som debuterte i felten med imponerende skyting. Han toppet det hele med 27 treff og havnet med dette i øverste del av resultatlistene med 14 plass av 142 skyttere i klasse 1. Litt mer bilder under "Les mer. Arne skjøt finfelten men etter 60 p på minneskytingen og 6 treff på hold 1 steg vannstanden til midt på adlerauget i forsiktet, da var det bare å pakke sammen. På banen er det heldigvis tak, her var Lars best av våre i dag med 227 i klasse 3. I morgen er det flere av oss, gammel og ung , som skal i ilden under og utenfor tett tak. Følg med ! For ordens skyld, stripene på bilde er regn ! ikke et dårlig foto... Les mer om 1.klasses dag i felten, våre klasse 1 skyttere innfridde i striregn

Rekruttene våre leverte imponerende feltskyting på Landsskytterstevnet !

Rekruttene våre leverte imponerende feltskyting på Landsskytterstevnet !

Søndag morgen var Adrian Vetle Haugsdal først ute av våre rekrutter, med flotte 23 treff og 11 innerteff var listen lagt høyt for neste rekrutt. Neste ut var Mariell Sælensminde som også debuterer før Andreas Lilleheil som også er ny i game skal i ilden. Mariell gjorde det i overkant spennende for oss som fulgte skytingen live. Med 6/3 på første figur og 5/2 på figur 2 fulgte hun opp med 6/3 på figur 3. Spørsmålen var egentlig om hun klarer å forbedre sin personlige rekord på 27 treff. Som de fleste vet må rekruttene skyte med kaliber 22, dette er et meget vind ømfintlig kaliber, hvis et ekorn fiser borti småskogen er det nok til at skuddet blåser ut.....Mens vi venter på Mariell ser jeg at Andreas har startet med 6/2 på første og 6/0 på andre, her skjøt han en fantastisk samling i underkant. Mariell sin serier nr 4 satt litt venstre, hun fikk 5/4 med en "bom,9"....da er det 6 treff som gjelder på siste figur. Adreas som har gru-gledet seg i dagesvis skjøt nå 6/2 på hold 3 og har dermed fullt så langt. Redaktøren har nå gåsehud på armene selv om det er varmt her..... Det må nevnes at Andreas før feltrunden startet med hele 59 poeng på minneskytingen og har sikret seg en minnemedalje, han har nok spist siktebrød til frokost i dag. Nå kan vi fastslå at Mariell med 6/5 på siste skjøt ny pers med fantastiske 28 treff og 17 innertreff ! Plutselig ser vi at Andreas skjøt 6 treff nok en gang, nå med 4 inner. Med 24 treff før siste hold blir dette i overkant spennende, nesten skummelt. Siste anvisning viser 5/2, dermed fikk Andreas toppresultatet 29 treff med 10 innertreff noe som helt sikkert er det beste han noen gang har skutt. Bilde viser to meget fornøyde rekrutter, Mariell og Andreas. Laget gratulerer rekruttene våre sin innsats i felten ! Det ser ut til at det blir feltfinale på en av de event begge.
Tim har skutt baneskytingen i ER og med fine 149 på klassen + 99 på grunnlage kom han også med et toppresultat, 248 poeng. Xander skjøt senere på dagen uten at det påvirket prestasjonen, du kan lese mer om dette + annet under "Les mer"
 Les mer om Rekruttene våre leverte imponerende feltskyting på Landsskytterstevnet !

Landsskytterstevnet, Lørdagens innsats.

Landsskytterstevnet, Lørdagens innsats.

Lørdagen startet med feltskyting for klasse 4 og Jr, her skjøt Kristoffer 30 treff med 16 innertreff i junior og sikret seg finaleplass. Sander Sælensminde mistet ett treff og havnet på 29 treff i samme klasse. I grovfelten var Petter beste senior av våre med 27 treff, Øyvind og Magne har 26 treff mens Inge har 25 treff.. På Stangskytingen er Espen og Magne best av våre med 18 treff og felthurtig er vår beste Magne med 11, 28 sek. Vi har flere som skal skyte disse disiplinen så vi håper de legger seg foran de som er våre beste etter lørdagen. Søndagen blir spennende da våre aller yngste skal syte felt og vår nest eldste skyter bane. Bilde viser lørdagens gjennomgang av mulige årsaker til skjeve serier og andre grunner til at det ikke gikk helt etter planen. De yngste bryr seg ikke om slikt, de er mer opptatt av hverandre + jentene fra andre lag..... 

Dag 1/ Fredagens innsats på Landskytterstevnet i Førde.

Dag 1/ Fredagens innsats på Landskytterstevnet i Førde.

Noen av oss ankom Førde torsdagen for å være klar til skyting om fredagen. De aller fleste av oss bor samlet på Førde Camping, det var meget sentralt og fine fasiliteter.Fredag morgen startet Øyvind med feltrunden for klasse 3. Øyvind skjøt årsbeste med 26 treff på grovfelten til tross for regn som forårsaket problemer med skytebrille og adlerauget, etter fire skudd på minneskytingen så han ikke annet enn "brunøget" i adlerauget, derfor ble briller og diverse utstyr demontert og lagt i håndvesken...Allikevel presterte Øyvind å skyte 26 treff som er årsbeste for han og med 14 treff på stangen var han med god grunn i himmelen. Undertegnede var hjelperytter for regjerende lagsmester Lars i feltrunden. Feltrunden har opprop og våpenkontroll 317 meter fra der vi bor og det tar 4 timer fra opprop til rundener skutt før man er på stang standplassen, det gikk egentlig på skinner( dvs arrangementet ) mens skytingen til Lars var både og....super skyting på liggende med samlinger i toppklasse og kjempe spredninger på kne skytingen i en unevnelig klasse. Videre så var Petter beste av våre 3-klassinger med 27 treff, Inge hadde 25 treff og Sondre 22 treff. På banen var Arne i ilden i V65, etter oppskriftsmessig 150 på 15 skudden ble det "bare" 9 på grunnlaget, med 249 er han best av de nest beste. I V73 var den gamle gamle formannen i ilden, med lite trening klarte han hele 27 treff. I morgen er det klasse 4 som skal skyte felt og da kan alt skje. Du vil finne litt mer under "Les mer" Les mer om Dag 1/ Fredagens innsats på Landskytterstevnet i Førde.

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Nå har vi klart å få et meget flott baneanlegg. Hordastevnet gjorde sitt til at mange detaljer ble ferdigstilt og rot & skrot ble kjørt på gjenbruks stasjonen. Utfordringen nå er å holde hele anlegget ryddig og i topp stand. Undertegnede har anvarsområde klubbhus mens andre har fått sine ansvarsområder. Alle medlemmene har også ansvar for å ta vare på det vi har, ingen må basere seg på at andre rydder opp. Feks boss, ingen skal kaste noe som helst i bosset på skytebanen som de kan kaste i søppelspannet hjemme ! Undertgnede og formannen ( og sikkert en eller to til) tar til stadighet med seg sekker med boss hjem. For å slippe unødvendig høyt antall sekker skal man ikke kaste feks utrangete skyteklær i bosset på skytebanen ! Har man trent SKAL man rydde opp tomhylser, tomflasker og annet før man forlater området. Er man ute i terrenget på baneområdet tar men med seg strimler fra lapperullen, ser man gamle feltfigurer som ligger å slenger skal man ta de med seg inn og legger de på egnet sted eller i bosset. Hvis noen fremdeles ikke har funnet ut hvordan man legger nytt tørkepapir i dispenserene og toalettrull på holderen på toalettene er de bare å spøre for det meste ligger i komoden på det største toalettet. Det er med dette som med skytingen, vi kan bare bli bedre.
Hilsen Husdyret
 

VIKTIG ! Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

VIKTIG ! Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Som de aller fleste fikk med seg ble det på årsmøte satt ned en "banekommite" der alt fra skytebaner til hus og feltområde ble delt opp i ansvarsområder. Der skal den enkelte som ble valgt ha tilsyn med et mindre område, feks undertegnede har ansvar for tilsyn med klubbhus delen. Det er viktig at man også utfører dette tilsynet, spesielt nå når jule og nyttårs stormene herjer. Derfor denne påminnelsen slik at vi ikke får unødvendige vedlikeholdskostnader når banesesongen starter. Hvis noe har skjedd eller er iferd med å skje så gjør du det du kan for å stoppe det og event melder det inn til nestformannen.
Bildet er fra Ninas herjinger, dette er noe vi mest sannsynlig slipper å oppleve en gang til. Allikevell så kan vannmengdene ødelegge mye hvis sluk og grøfter går tett ! Med dette ønskes alle et godt nytt skytterår ! Husk at serieskytingen starter igjen onsdag 11 januar 2017.
 

Vestlandsstevnet, Geir Inge ble mester i V55 med 346 !

Vestlandsstevnet, Geir Inge ble mester i V55 med 346 !

Da det er litt vanskelig å finne resultatene for finaledagen hos arrangøren får vi ta det vi vet. Lørdagens feltskyting foregikk i perfekt vær for en slik øvelse. Våres innsats ble belønnet litt forskjellig, Mariell som skyter i rekruttklassen perset med 27 treff, Juniorene Kristoffer og Sander skjøt begge 30 reff i junior mens Arne skjøt 30 treff i V65. Av senorene var Magne best med 29 treff på grovfelten. Sti Andre ble nr 2 i kl1 med 2 treff Det var lagt inn en ekstra "felle" på grovfelten da skiveoppsettet var ulikt på de forskjellige holdene, også på dobbeltholdet. Det gjordre at feks jeg som skjøt på skive 7 hadde første skive på stativ nr 2 der det var 6 skiver på hvert stativ. Når det var 4 skiver på hvert stativ måtte jeg finne nest siste skive på stativ nr 2, det var en ny utfording for mange. På baneskytingen skjøt Ole Martin 241 i Ejr. Geir Inge gikk i ledelsen med imponerende 247 i V55. Arne skjøt 249 i V65, etter min hukommelse ( som er meget ustabil) skjøt Kristoffer 247 og Sander 242 i Jr. Etter juniorenes feltfinale søndag formiddag skjøt begge våre 12 treff og Kristoffer ble nr 2, ett innertreff bak nr 1. Sander måtte ut i ommskyting om tredjelassen og vant denne. Rekrutten Mariell fikk problemer med magasinbytte men og tapte litt på det men 6 treff er allikevell godkjent. Hvis noen lurer på hvordan det gikk med min feltfinale så lurte jeg også på det, etter en meget god gjennomføring var håpet der men med en omdreining feil på sideskruen ble det 0/0 rett vest som i dag var ut venstre ( trøsten var at anviserene meldte om en god serie på feil sted ). Flere resultater og bilder kommer senere da det er flere av vår som skyter finale på banen. Finalene og mer finner du under "Les mer" Les mer om Vestlandsstevnet, Geir Inge ble mester i V55 med 346 !

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Fra 23/3-2017 er det nye priser for ammunisjon og ladekomponenter, det er også nye regler for betaling av dette. Reglene er ganske enkle og gjør ammoforvalterens og kassererens jobb enklere. I tillegg er det ny ammoforvalter, Øyvind Tvedt innehar dette vervet fra dd. Regler og priser finner du under "les mer". Kort fortalt så lager du en liste over det du skal ha + finner prisene i prislisten og betaler inn dette på forhånd så får du ammoen av Øyvind mot kvitteringen. Da er det bare å handle inn slik at du kan forberede feltsesongen som er like om hjørne. Da er det bare å skjerpe konsentrasjonen slik at man får mest mulig poeng eller treff for pengene ! Les mer om Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2016 ble det rekordutbetaling til Skytterlaget ! Men best av alt, i første kvartal 2017 ligger vi godt an til nok et rekord år. Fra 1 januar til 30 april 2016 fikk vi kr 10.786,- mens vi allerede i dag( 19 juni ) har kr 25.777,- og det er 6 uker igjen av andre periode. Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gjør som 85 andre, gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning også i 2017. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.no ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer". Og best av alt, de % som går til laget går ikke utover din innsats for denne er det Norsk Tiping som betaler. Les mer om Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Feltsesongen er startet og det er blitt lysere om kvelden. Derfor har også ungdomsgruppen startet med felt trening om torsdagene, de som vil skyte felt må komme til kl 16,00. Da får man trene og lære feltskyting på 100 meter banen. Start tidspunktet blir endret etterhvert som det blir lysere på ettermiddagen. Det er viktig å kle seg godt ! Fryser man så er det ikke gøy men med ull underst + hansker som man kan ha på mellom skytingene + varme sko og noe varmt i halsen så er feltskyting skikkelig gøy. 

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Siden LSSL låner hus og bane hos Bergen Skl og at medlemmene stort sett er medlemmer i begge lag har vi funnet ut at det er naturlig at LSSL også "låner" plass på vår hjemmeside. Dermed er det også enkelt å sjekke nyheter og info for begge lagene samtidig, begge lag får da også flere treff på sidene sine. Dette er nå aktivt fra 27 desember, LSSL finner dere ved å klikke på "LSSL" øverst på hjemmesiden vår. Der finner dere allerede noe info men det kommer selvfølgelig mer etter hvert. 

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Hvis du ønsker å prøve skytesporten så finner du kontaktinfo og litt mer ved å klikke på "Ungdomsgruppen øverst til høyre på hjemmesiden. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. Dette er den sporten som har flest medlemmer nest etter fotball, i tillegg kan du drive med det hele livet. Du kommer i et godt miljø der du lærer god og sikker våpenkultur. Du trenger heller ikke å investere i utstyr da du kan låne alt av skytterlaget.
Leder i ungdomsgruppen er Jan Erik Leirnes tlf 95076137