Siste nyheter
Et medlem gir et påske egg med kr 12.000,- til ungdommene !

Et medlem gir et påske egg med kr 12.000,- til ungdommene !

Et av våre aktive medlemmer følte for å lette trykket på lønnskontoen, han overførte derforen gave på kr 12.000,- til lagets konto. Kassereren( bildet ) har bekreftet at pengene er ankommet lagets konto.Vedkommende har garantert at han var klinkandes edru når givergleden kom over han. Han vil bruke påsken til å pønske ut hvordan gaven skal disponeres. Det eneste sikre er at den skal hjelpe ungdommer på en eller annen måte. Påskeharen som inntil videre er anonym lever opp til mottoet: Ikke spør hva laget kan gjøre for deg, spør hva du kan gjøre for laget !

God påske !
 

LØVSTAKKSTEVNET BANE 2 OG 3 MAI, PÅMELDING ER I GANG !

LØVSTAKKSTEVNET BANE 2 OG 3 MAI, PÅMELDING ER I GANG !

Logg deg innn på DFS.no og meld deg på årets Løvstakkstevne som arrangeres fredagen og lørdagen. Teoretisk blir det enda bedre forhold enn tidligere da sidevollen er høyere enn i fjor. Det blir skytter kafe der man kan trøste spise eller event feire etter innsatsen på standplass. Husk å ta med ungdommene iklusiv aspirantene ! Bildet viser aktiviteten på Løvstakkstevnet i ca 1959. Da var det ikke sidevoller og elektronikk, det var papp og en dyp dal over til 300 meteren . Den gangen måtte man skru på vinden, både i side og høyde. 

Svein ble årets Hordamester i Jondalen !!!

Svein ble årets Hordamester i Jondalen !!!

Grattulerer ! Svein holdt hodet kaldt etter å ha sult inn 30 treff i hovedskytingen. Bildet viser hvor glad Svein ble etter 6 treff på siste hold som var kne på en 10x30 stripe på ca 160 meter og 30 treff var et faktum. Dette luktet det fugl av selv om det var en eim av god gammeldags gylle som var dagens odør i feltløypen. Det han ikke visste da bildet ble tatt var at han kom til å skyte 12 treff i finalen som var 6 kne + 6 ligg på 2 minutter der blinken var en C15 på 200 meter. Svein leverte som eneste av ulveflokken som hadde 30 treff, 12 i finalen ! Plutselig var han hordamester, vår første siden 1900 tallet da Geir Inge vant i 91. Ole Martin skjøt også 30 på finfelten i ER og med 12/10 ble han nr 3. Stine som nå er Jr banket ut 20 skudd på stangskytingen og ble belønnet med 18 treff, plasseringen er usikker i skrivende stund men det blir laaangt oppe. Formannen måtte bruke 4 skudd på stuperen og ble nr 3 totalt med 9,97 sek.. Les mer under "les mer" Les mer om Svein ble årets Hordamester i Jondalen !!!

Arne har testet løypen for Lærumcupen¨og funnet ut at man vil kunne skyte godt i år også  !

Arne har testet løypen for Lærumcupen¨og funnet ut at man vil kunne skyte godt i år også !

Arne har tjuvstartet på Sogneturen, han reiste opp for å delta på vårtreffen på Knipenborg og i Aurland. På Knipenborg ble det en hårsbredd fra seier da han vant 25 skudden med 249 ( en forb...9,9 ) og etter omgangen ble han slått på målstreken etter nok en 9,9. Allikevell, 348 og nr 2 i V65 er en flott start på bane sesongen. I Aurland endte Arne på fjerde plass , her satt til gjengjeld grunnlaget med 100 p og bare en ytter. Nå er det bare for resten av laget å følge opp rett over påske. 

Husk dugnaden rett over påske ! 22 og 23 april.

Husk dugnaden rett over påske ! 22 og 23 april.

Da er det like før banesesongen er i full gang. Vi skal arrangere Løvstakkstevnet, bane 2. – 3. Mai. Vi må derfor ha en dugnad. Vi må gjøre det trivelig og ryddig på det flotte baneanlegget vårt.
Det viktigste er imidlertid at vi må gå over de elektroniske skivene. Svein bestiller og kjøper inn det som trengs. Her er en del vedlikehold som må gjøres i den forbindelse, både på 100 og 200 meter.
Vi fordeler oppgaver til den enkelte på tirsdagen.
Vel møtt til dugnad!!! Se forøvrig hvordan man ikke skal planegge dugnad under "Les mer".+ klikk på vedlegget ! Bildet til venstre er fra den store våroppryddingen i 2011
 Les mer om Husk dugnaden rett over påske ! 22 og 23 april.

Ole Martin vant ER med hele 30 /27 på Strandvikfelten !

Ole Martin vant ER med hele 30 /27 på Strandvikfelten !

Ole Martin Skjøt fantastisk godt dagen før Hordastevnet, med 30/27 vant han klassen sin og lå listen høyt før søndagens Hordastevne i Jondal. Svein viste også god form dagen før Hordastevnet med 29 treff. Inge ( bildet ) begynner å høste av vinterens trening med Krag miniatyren, han innkasserte hele 28 treff ( riktig nok med Sauer ). Strandvik hadde som vanlig et flott feltopplegg med hele 3 knehold !!?? Her ble nok mange betenkt men uten grunn, arrangøren hadde tilpasset vanskelighetsgraden slik at det var fullt ut mulig å treffe disse holdene selv om stripe fremdeles er stripe. For oss var det flotte skyteforhold i en fin feltløype som men vi bommet litt på noen avstander, bommer man på avstandsbedømmingen på en 10x30 stripe er straffen hard ( et gammelt jungelord ). Etter at Strandvik skytterlag kviknet til for noen år siden har de vist at de kan arrangere med fine opplegg, vi kommer gjerne igjen til neste år ! 

KROHNEGÅRDENS FLOTTESTE SELSKAPSLOKALE TIL LEIE !

KROHNEGÅRDENS FLOTTESTE SELSKAPSLOKALE TIL LEIE !

Festlokale i flunkende nytt skytterhus til leie med eller uten mat & drikke. Fullt utstyrt for inntil 80 gjester. Sentral beliggenhet men midt i naturen. Vi holder til i Krohnegården oppunder Løvstakken i Fyllingsdalen. 5 min fra Oasen, 10 min fra sentrum. Hevendelser/forespørsler rettes fortrinnsvis på mail til inge_eriksen@yahoo.no (tlf 48086317) eller Magne Strømme tlf 41667781 . Høy standard til fornuftig pris. Se under "Les mer" for videre detaljer. Er du førnøyd etter å ha hygget deg i våre festlokaler oppfordrer vi deg til å bli vår Grasrotgiver nestegang du tipper Lotto e.l. Da støtter du vårt ungdomsarbeid !. Les mer om KROHNEGÅRDENS FLOTTESTE SELSKAPSLOKALE TIL LEIE !

Kristoffer ble samlagsmester i Rekrutt på Os !

Kristoffer ble samlagsmester i Rekrutt på Os !

Kristoffer skjøt seg opp til 1 plass i funalen og ble dermed Samlagsmester i Rekrutt. På bilde ser dere Kristoffer med premier for dette + 15 meter som han også vant tidligere i vinter. Den stor overraskelsen blandt seniorene ble 2-klassingen Øyvind Tvedt med 28 treff. Etter finalen ble han nr 2 i kl 2 og nr 1 totalt blandt seniorene. Arne skjøt 30/19 i V65 og Halvard 30/14 i V73. De kom allikevell litt bak da det er knallhard konkurranse i disse klassene med mange på 30 treff og x-antall inner. Alle resultatene finner dere i linken under "les mer" Les mer om Kristoffer ble samlagsmester i Rekrutt på Os !

Lerum cup 2014, 23-25 mai.

Lerum cup 2014, 23-25 mai.

En av årets gøyeste helger, og vi skal selvsagt være med. Jostein har lovet å se på innkvartering. Se under "les mer". Påmelding til Inge, inge_eriksen@yahoo.no. Påmeldingsfrist uviss, stevneinnbydelse er enda ikke mottatt. Vi må ha komplett liste i det øyeblikk arrangøren åpner opp i DFS.NO for påmelding. Bildet vise damene på "tribunen" på Knipenborg sin bane under fjorårets tur. Det ble vist mye god skyting av våre. Knipenborg er det første stevne vi skyter på vei opp. Les mer om Lerum cup 2014, 23-25 mai.

Hr. Nedrebø nr 2 med 30 treff i snøkaven på Herda.

Hr. Nedrebø nr 2 med 30 treff i snøkaven på Herda.

Vår kjære ammoforvalter og den historieinteresserte Geir Inge fikk alle skudd i figuren på Herdla-felten lørdag 22.03.2014. Han ble nr 2 i klasse 3-5 ett innertreff bak vinner som var Arthur Kasastad fra Osterøy.Litt av en bragd med valne fingre og vått utstyr. Eneste fordelen var at man neppe gikk varm i topplokket der ute. Bildet viser våre antatt bestemann etter våte-skytingen i Ølve, knipset av formannen uten de aller edleste motiver. Sorry, eneste bildet av ham av nyere dato. Arne Kjellby ble nr 2 i V65 med 30/24, 3 innertreff bak vinneren. Det deltok også 3 ASP der alle var våre ! Mer under "les mer". Les mer om Hr. Nedrebø nr 2 med 30 treff i snøkaven på Herda.

Ønsker du en lagsdrakt med lagsnavn og logo ? Bestill nå !.

Ønsker du en lagsdrakt med lagsnavn og logo ? Bestill nå !.

Endelig kan man kaste de gamle "gresshoppedraktene" som vi skaffet oss på 1900 tallet mens Kragen ennå var det hotteste på våpenfronten...Vi har fått et sett med 10 til ungdomsgruppen av BKK. Vi kan bestille flere til BKK-pris hos levereandøren, Steve Perryman Sport. Det er Nike jakke og skjorte ( piqueskjorte ). For at alle ungdommene skal få samme tilbud selges disse til ungdomspris ( fordi vi må bestille og betale for flere ) Begge deler som sett med Bergen Skytterlag på jakkeryggen og logo foran på begge koster totalt kr 350,-.
Seniorene betaler kr kr 700,- for samme sett. Størrelsene er XS-S-M-L-XL osv. Bestilling sendes til Bergen@skytterlag.no
Hvis dere lurer på hvilke størrelse dere trenger er det bare å stikke innom Steve Perryman og prøve. Flere bilder under "Les mer"
 Les mer om Ønsker du en lagsdrakt med lagsnavn og logo ? Bestill nå !.

Medlemmers vaktliste for ungdomsgruppen 2014.

Medlemmers vaktliste for ungdomsgruppen 2014.

Dette er viktig lagsarbeid ! Alle må sørge for "innbytter" selv hvis man ikke kan stille. Dere vil også oppdage at en vakt eller flere på en slik kveld er både sosialt og hyggelig = godt skyttermiljø. Til dere som ikke er med på listen, det er fint om dere tar noen "spontan vakter", dette gjelder egentlig alle. Ta en tur opp og hjelp til, dere kan trene selv både i forkant og i etterkant. Vaktlisten finner dere under "Les mer" Les mer om Medlemmers vaktliste for ungdomsgruppen 2014.

Hatlestrand/Ølve sitt feltkarusell stevne gikk desverre samtidig som Osterøyfelten, eller omvendt....

Hatlestrand/Ølve sitt feltkarusell stevne gikk desverre samtidig som Osterøyfelten, eller omvendt....

Hvorfor man legger opp to felt stevner samme dag med samme påmelding i to forskjellige himmelretninger kan man bare bortforklare med at de som planla dette var mye syk i geografi timene på skolen.... Begge arrangørene fortjener bedre enn dette ! Uansett så fordelte vi våre medlemmer strategisk på begge stevner. De som satset på karusellen reiste nordover et par timers tid mens oss andre reiste motsatt vei et par timers tid, dermed ble det ingen diskriminerung av flittige arrangør lag. Hos Hatlestrand/Ølve ( bildet ) var det heldigvis en kort feltløype på ca 21 meter. Sliterene i ett slikt arrangement skimter dere på bildet, anviserene ! I regnværet ble det derfor allikevell en fin opplevelse, at det regner og er ca 5 grader og vindstille er jo nesten perfekt. Liv Sollesnes fra Jondalen vant med 30/20. Av våre var Geir Inge best med 29 og en fin 3 plass. Vi andre som tapte litt for mye kan bare skylde på oss selv. Under stevnet fikk også Hans Tufta overrakt dugleiksmerke diplom for å ha skutt kravet i 40 år ! Garattulerer fra Bergens skytterne. Det er samme Hans som år etter år låner ut hus og innmark til feltskytingen. Mer spennende under "Les mer" ( aldersgrense 16 år for side 2 ) Les mer om Hatlestrand/Ølve sitt feltkarusell stevne gikk desverre samtidig som Osterøyfelten, eller omvendt....

Løvstakkstevnet felt med 127 skyttere inkl 9 ASP. Elisabeth vant knepent i kl 3-5 !

Løvstakkstevnet felt med 127 skyttere inkl 9 ASP. Elisabeth vant knepent i kl 3-5 !

Dette viser at skytterne gisper etter frisk luft i felten etter 6 mnd innendørs. Feltskytingen er tydeligvis på vei opp etter å ha vert nede i en bølgedal. At det er hele 9 aspiranter ( en av disse skjøt faktisk 30 treff ! ), 4 rekrutter, 16 eldre rekrutter og 7 juniorer viser at vi gjør noe riktig. Årets opplegg var overkommelig både på grov og fin felt så her var værgudene avgjørende. Heldigvis var værgudene med og alle kunne skyte under fine feltforhold. Grovfelten hadde i år en jomfruelig standplass oppe i ST Halvards vei. Et dobbelthold med 6 ligg og 6 kne på ukjent avstand uten at dette var for vanskelig start for de fleste. Ellers var det gamle hold i våt jord. Til sommeren er alt sådd til med X-antall sekker med frø, eller stolpekorn hvis Gunnar får det som han vil. Alle resultatene finner dere nå søndag kl 16:07 under "Les mer". Vi har slitt litt med resultatprogrammer og slitne arrangører sent en lørdag.Legg merke til deltagelsen og resultatene i ASP-klassen, 9 skyttere og helt opp i 30 treff ! Les mer om Løvstakkstevnet felt med 127 skyttere inkl 9 ASP. Elisabeth vant knepent i kl 3-5 !

Ole Martin skjøt 30/25 Sondre skjøt 29 treff i Jr på Osterøy sitt feltstevne i dag.

Ole Martin skjøt 30/25 Sondre skjøt 29 treff i Jr på Osterøy sitt feltstevne i dag.

Mens den ene gjengen besøkte Hatlestrand/Ølve reiste de andre til Osterøy slik at det ble rettferdig for arrangørene. Det regnet vel like mye begge steder. Her skjøt Ole Martin 30/25 i ER og ble nr 2 mens Sondre fikk 29 treff i Jr mens Kristoffer skjøt 28 i rekrutt. Bildet viser Sondre og Kristoffer tidligere i sesongen. Ole Martin har nå tre andreplasser denne helgen. Les mer om Ole Martin skjøt 30/25 Sondre skjøt 29 treff i Jr på Osterøy sitt feltstevne i dag.

Ungdomsleder, Kristoffer Kjellevold, ble lagsmester med 41 treff !

Ungdomsleder, Kristoffer Kjellevold, ble lagsmester med 41 treff !

Etter et flott arrangement av Løvstakkstevnet kunne alle involverte føle seg som feltmestre for dagens arrangement gikk på skinner. Dette stevne har også innlagt lagsmesterskap for senior og her var det tett i toppen. Svein + Odd Anders + Kristoffer og ikke minst Thomas skjøt en sein finale i skumringen. At det ble så pass sent var pga et meget vellykket Løvstakkstevne med hele 127 deltagere. Finalen var tett og spennende men nå kan lagets ungdommer være sikker på at de har den beste av lagets feltskyttere som leder for Kristoffer skjøt 12 i finalen og ble årets lagsmester, Grattulerer !! nr 2 ble Svein, Thomas nr 3 og Odd Anders nr 4. Grattulerer til Kristoffer og grattulerer til alle som deltok i de forskjellige posisjoner fra kjøkken til anvisere. Resultater kommer etterhvert under "Les ner" Les mer om Ungdomsleder, Kristoffer Kjellevold, ble lagsmester med 41 treff !

Åsane/Hordvik arrangerte sitt andre feltstevne i år, det var også et flott stevne !

Åsane/Hordvik arrangerte sitt andre feltstevne i år, det var også et flott stevne !

Åsane er en av veteranene når det gjelder å arrangere feltstevner. Noen av våre var med her som utvekslings skyttere på lørdagens dobbelt stevne. Undertegnede skulle gjerne vært med men alle kunne ikke reise pga forberedelser til vårt eget stevne. Av våre var det Ole Martin som var best med 30/24 og andre plass i Eldre Rekrutt. Stevnet ble vunnet av Elisabeth Skudalsned som virkelig er i storslag, humn vant også Løvstakkstevnet hårfint i dag. Er du i form har du også flax. Les mer om Åsane/Hordvik arrangerte sitt andre feltstevne i år, det var også et flott stevne !

Avisen BA sin flotte reportasje i Ungsporten finner du her !

Avisen BA sin flotte reportasje i Ungsporten finner du her !

Avisen BA besøkte ungdomsgruppen forrige torsdag og laget en flott reportasje med fine bilder av flott ungdom. Her fokuserte de på de yngste som var nybegynnere og de som hadde kommet en del lengre, vi har som kjent begge deler. Over 2 helsider med fargebilder i BA så kunne vi vel ikke fått bedre reklame. Når BT og lokal avisen Sydvesten tidligere i vinter har store oppslag om skytesporten så viser det seg at det allikevell går an å reklamere for skytesporten i alle aviser. Under "Les mer" kan dere se BA sin to-sidige skytter reprtasje....midt i blinken ! Bilder viser et av våre nyeste medlemmer som er en hund etter medaljer.... Les mer om Avisen BA sin flotte reportasje i Ungsporten finner du her !

Gunnar skjøt 30 treff med stolpekorn på Fana !

Gunnar skjøt 30 treff med stolpekorn på Fana !

Gunnar skjøt imponerende 30 treff med 14 inner på Fana felten som ble arrangert på Riple. At han skjøt med stolpekorn gjorde ikke prestasjonen mindre. Geir Inge ble nest best av våre med 29 treff, han skjøt med hullkorn. Opplegget var passe vanskelig med to knehold og varierte skytetider. På finfelten nådde ikke våre aller yngste og aller eldste opp i dag. Neste helg er det nye muligheter både med stolpekorn og hullkorn, det gjelder bare å være innskutt samt å holde i skafte....Alle resultatene inkl hvilke plass Gunnar fikk til slutt finner dere på Fana sin hemeside, Gunnar lå på tredje når vi reiste. Les mer om Gunnar skjøt 30 treff med stolpekorn på Fana !

Kristoffer vant R på Seim, Sondre og Ole Martin nr 2 i Jr og ER på Seim.

Kristoffer vant R på Seim, Sondre og Ole Martin nr 2 i Jr og ER på Seim.

Helgens feltstevne på Seim var som vanlig med passelig vanskelighetsgrad på grovfelten. Da været også var på skytterenes side ble det mye god skyting men desverre ikke hos våre seniorer denne gangen, bortsett fra Øyvind i kl 2 med 26 treff. Det var ungdommene som nok en gang tok vare på lagets ære da Kristoffer vant Rekrutt, Ole Martin nr 2 i ER og Sondre ( bildet ) nr 2 i Jr. Sondre var nok veldig fornøyd allikevell da han skjøt 30 treff noe som var det store målet. Veteranen Arne Kjelby skjøt 30 treff men med 21 innertreff ble han skjøvet nedover på listen i V65. God skyting men herer det knivskarp konkurranse. Av seniorene var Svein best med 28 treff. Link til resultatene finner dere under "Les mer" Les mer om Kristoffer vant R på Seim, Sondre og Ole Martin nr 2 i Jr og ER på Seim.

Kristoffer ble Kretsmester i R med 42 treff !

Kristoffer ble Kretsmester i R med 42 treff !

Åsane/Hordvik arrangerte et flott Kretstevne i Jonahålo, det minker på hålo for her fylles det ut til en etterlengtet parkering. Opplegget var 5 hold, hevrav 2 knehold på grovfelten, alt skutt fra en standplass. Det var også oppgitte avstander og passelig vanskelighetsgrad inkl to av de helsikens stripene....... Det ble anvist etter to hold og alle fikk bli med frem for å se alle 5 holdene til slutt. Tilsvarende opplegg var det på 100 meter. I tillegg var det rene påskeværet. Det var en fin åpning på feltsesongen for nå er jeg og en del andre innskutt. Av våre var det Kristoffer i R og Ole Martin i ER som skjøt 30 + 12 i finalen. Sondre skjøt 28 i Junior slik at han + Kristoffer vant lagskytingen. Hoved skytingen vant Geir Inge med 30/20. I finalen skjøt han 12 men ble allikevell nr 3 på inner. Svein skjøt 29 + 12 i finalen og tok siste medaljen mens undertegnede skjøt 29 og glemte å skru på første finalehold.....Gledelig var det at Thomas fikk hele 28 treff og vant kl 3. Arne skjøt 30 + 12 i finalen men innertreffene skjøv han litt bak. Kompletter resultater finner dere på Åsane sin hemeside.. Det burde absolutt vert flere deltagere fra alle lag på årets kretsstevne ! Les mer om Kristoffer ble Kretsmester i R med 42 treff !

God PR i lokalavisen Sydvesten for Storebrand og skytesporten

Under Samlagsmesterskapet siste dag dukket Storebrand og lokalavisen Sydvesten opp. Avisen dekket overrekkelsen av en sjekk på kr 45.000,- som Storebrand har gitt som støtte til ungdomsarbeidet som Gunnar har dradd i gang og Kristoffer nå foredler videre. Det er blitt lagt merke til, og satt stor pris på at vi satser like mye på funksjonshemmet ungdom som funksjonsfrisk ungdom. Disse ungdommene trener og konkurrerer sammen. Gaven vil bli brukt på nødvendig utstyr for å kunne nå enda flere samt utstyr som trengs ellers. Under "Les mer" finner dere en fil med hele reportasjen som var på en hel side i tirsdagens avis. Slike gaver gir næring til de som jobber med dette samt en anerkjennelse for godt utført lagsarbeid. Deltagelsen på SM 15 meter viser at det også jobbes godt og målbevisst med ungdommene i flere lag i Hordaland. Les mer om God PR i lokalavisen Sydvesten for Storebrand og skytesporten

John Olav+Kristoffer+Ole Kristian+Linn Beate+Alf+Tore+Magne N. ble Samlagsmestre !

John Olav+Kristoffer+Ole Kristian+Linn Beate+Alf+Tore+Magne N. ble Samlagsmestre !

259 deltagere inkl 49 Aspiranter skjøt i løpet av stevnets 4 dager. Vi regner med at dette er rekord deltagelse på et slikt stevne. Bildet viser Vinneren av kl 3-5, John Olav Ågotnes etter at resultatet var klart.. Det var mange skyttere som var meget fornøyde med den nye banen men noen av de eldre skytterne ønsket enda mer lys. Skyting er en sport for de mellom 9 år og 90 år så det er ikke unaturlig at ikke alle ser like godt. Nå skal vi benytte tiden før neste stevne til å teste med forskjellig lys og farge på frontveggen slik at alle blir like fornøyd. Det er nok ikke all verden som skal til men det er viktig å gjøre det rette når man gjør noe, for mye lys er like galt.. Samlagsstevnet var den store testen fordi banen ble ferdig sist onsdag mens stevne startet sist torsdag. Slutt resultater og flere bilder finner dere under "les mer". Les mer om John Olav+Kristoffer+Ole Kristian+Linn Beate+Alf+Tore+Magne N. ble Samlagsmestre !

Storebrand støtter ungdomsgruppens arbeid !

Storebrand støtter ungdomsgruppens arbeid !

Under Samlagsstevnet 15 meter kom Storebrand på besøk. De overrakte en sjekk på kr 45.000,- som skal brukes til nødvendig utstyr for ungdomsgruppen. Storebrand setter tydeligvis pris på vårt arbeid der funksjonshemmet og funksjonsfrisk ungdom trener og konkurrerer sammen. Dette er noe vi setter umåtelig stor pris på og hver en krone vil bli investert i utstyr vi vil får glede av i mange år. TUSEN TAKK ! Lokalavisen Sydvesten var tilstede og det kommer en reportasje i neste nr....følg med ! Les mer om Storebrand støtter ungdomsgruppens arbeid !

Vi trener på 15 meteren hver tirsdag og onsdag fra ca 17,30 + ungdoms-torsdagene.

Vi trener på 15 meteren hver tirsdag og onsdag fra ca 17,30 + ungdoms-torsdagene.

Den nye 15 meteren er heldigvis blitt meget populær og det er "stinn brakke" flere dager i uken. Det er sosialt samtidig som det er god trening. Torsdagene er huset fullt i ungdommer og ivrige foreldre. Dette viser at alt arbeidet samt støvsuging av lagskassen ikke var bortkastet. At Sparebanken Vest gav oss lån har de nok ikke angret på for i tillegg har de støttet oss noen ganger med harde kontanter til ungdomsarbeidet. I tillegg har Storebrand støttet oss med , for oss, ett ikke ubetydelig beløp til vårt prosjekt for funksjonshemmet og funksjonsfrisk ungdom som trener og konkurrerer sammen. her er det bare å stille på en trening som passer for deg enten du er ung eller opp i årene. Les mer om Vi trener på 15 meteren hver tirsdag og onsdag fra ca 17,30 + ungdoms-torsdagene.

Enda en ny Grasrotgiver siste uke = 77 givere ! Er du også med ???

Enda en ny Grasrotgiver siste uke = 77 givere ! Er du også med ???

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BERGEN SKYTTERLAG! Gi beskjed når du spiller, at du støtte Bergen skytterlag, så ordner det seg til beste for laget! For deg er det gratis men vi vil motta 5% av det du spiller for. Pr 16-12-2013 har vi sult inn hele 77 grasrotgivere noe som gir penger i lagskassen. I år fikk vi kr 3000, - mer fra 1 januar til 30 april enn i fjor !! 100 % av dette blir brukt til lagsarbeid. Se også under " Les mer " Les mer om Enda en ny Grasrotgiver siste uke = 77 givere ! Er du også med ???

SPAREBANKEN VEST støtter vårt arbeid igjen !

SPAREBANKEN VEST støtter vårt arbeid igjen !

I dag, tirsdag 11 juni, hadde jeg den glede å motta på vegne av laget en pen sum ( igjen )-fra Sparebanken Vest for vårt positive arbeid for nærmiljøet.Like hyggelig som pengene er at dette er en anerkjennelse av alt arbeidet vi gjør ifbm ungdommer og generelt. Derfor er er det også fint at vi bruker samme bank for lagets kassabeholdning selv om den ikke lengre er det den en gang var, men vi har nytt hus !! Neste år kan vi invitere Sparebanken Vest opp til vårt nye klubbhus ifbm utdeling av midler fra "Visjon vest"

.

Tusen takk til Sparebanken Vest !
 Les mer om SPAREBANKEN VEST støtter vårt arbeid igjen !

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 10 år og oppover både jenter og gutter,

Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.

Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),

Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå , ett og et halvt år etter rivingen er det nye huset tatt i bruk. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner + de ble årets Hordamestre i lagskyting. Vi var 33 skyttere på Landsskytterstevnet i 2012. Alt dette var utenkelig for bare 2 år siden !

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :