Siste nyheter
Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Norgescup avslutningen for seniorene arrangeres av Fana, Os og Åsane denne helgen. Det er samtidig konkurranse på 100 meteren, det er her våre gjør det best. Sander var på Fana og skjøt nok en gang 350 i ER, denne gangen med hele 29 sentrumstiere. Dette kunst stykket gjentok han i Åsane. Kristoffer skjøt 350 i klasse ER på Os, begge økte persen med flere innertiere. Sondre tangerte persen sin med 345 i jr. Hans Christian skjøt også ny pers i ER, med 337 i Åsane er han på vei mot magiske 340 tallet. Veteranen Jostein skjøt ny pers i V65 med 349 på Os, etter å ha fått fikset sikteøge har resultatene økt jevn og trutt. Les mer om ungdommene under "Les mer" Les mer om Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Jegere !  Siste mulighet for jegerprøveskyting mand + tirsd + onsdag 2 sept !!

Jegere ! Siste mulighet for jegerprøveskyting mand + tirsd + onsdag 2 sept !!

Trening og oppskyting blir arrangert hver mandag, tirsdag og onsdag fra 10/8 ! Skytingen starter ca kl 17,00 og påmelding slutter kl 19,30, skytingen slutter ca kl 20,00 disse dagene. Alle trenger å trene med jaktvåpenet over tid slik at man få kokt eller stekt det man sikter på under høstjakten. La ikke skadeskyting ødelegge for deg og ikke minst av hensyn til det storviltet du skyter på. Tren 20 - 30 skudd ofte utover sommeren istedenfor panikk trening i siste liten. Skyt gjerne opp og tren videre. Vi selger jakt og treningsammo der disse går helt likt med hverandre. Utvalget består i kalibrene 6,5 + 308 & 3006.
Husk kontanter da vi ikke tar kort. Alle er velkommen, du trenger ikke å være medlem for å skyte disse kveldene. Terminliste finner du under "Les mer" Er du heldig får du også sett hjort på skytebanen da de ser ut til å trives hos oss. Klikk på "Les mer" så finner du komplett liste over årets "jegerkvelder"
 Les mer om Jegere ! Siste mulighet for jegerprøveskyting mand + tirsd + onsdag 2 sept !!

Samlagstevnet i Hålandsdalen sist helg.

23 skyttere fra Bergen deltok der den største overraskelsen var Even som skjøt kne for første gang da han meldte seg på i kl 2. Med 47 på Kne serien var han den som hadde 3-beste kneskyting av våre ! Med 234 p var han storfornøyd mens vi andre var ganske overrasket, vi visste at Even får til det utroligste men dette hadde ingen ventet . Kristoffer ble nr 10 i ER med 349, Svein var best av seniorene våre med 240 mens Arne var beste veteran fra Bergen med 347. Stevne ble avviklet problemfritt i fint sommervær. I tillegg har Hålandsdalen skytterlag fått seg hjemmeside som var klar til stevnet. All prestasjoner og premier til våre deltagere finner der under "Les mer" Følg også med i nest nr av Skyttertidende som kommer ut 1 oktober, der er det en reportasje om Even. Den måtte vente til dette nr fordi den tok for mye plass i forrige, men DFS ville ikke kutte ned på reportasjen. 

Kretsmesterskapet på Sartor, ungdommen gjorde det godt !

Kretsmesterskapet på Sartor, ungdommen gjorde det godt !

Dagens kretsstevne ble en suksess for våre unge. Vi vant lagskyting for ungdommene med 2-laget som besto av Ole Martin og Kristoffer mens 1-laget vårt ble nr 2. 2-laget besto av Sander og Sondre. I tillegg vant Tim rekrutt mens Sondre vant Jr klassen. Sander skjøt 350 i dag også men ble nr 2 bak Anita Bjørkedal, her var det kun 2 sentumstiere som skillte. Even vant kl 1 med 245p. I motsatt ende av aldersgruppene skjøt Arne 348 i V65, han ble nr 2. I seniorklassene var Henrik Devik best av våre med 240, Yngve 239 og Geir Inge 237. Stevne ble greit avviklet av Skytterdronning. konge, prins og hele hoffet. 

Tett tak i 200 m grav !

Tett tak i 200 m grav !

I grav 200 meter er som kjent skiveheisene montet men motor og skiver står på vent til graven er bygget inn. Dvs at hele graven bygges inn med tett tak før skivene monteres og kobles til. Bilde viser hvordan det ser ut etter 8 dages arbeid, med den farten tar det ikke mange dagene før bygget er oppe. Torsdag ble belegg lagt på taket, da gjenstår endevegg med dør samt elektrikerarbeid. I mellomtiden må medlemmene stå litt på når de er kommet hjem fra Landskytterstevne, da må vi bli ferdige med 200 m standplass. I løpet av uken er byggverket ferdig. Flere bilder kommer etterhvert gjennom uken. Kanskje blir det et lagsmesterskap før sesongen er slutt ?? Flere bilder under "Les mer" Les mer om Tett tak i 200 m grav !

Sander skjøt fullt i feltfinalen også, 12/10 og ble nr 13 !

Sander skjøt fullt i feltfinalen også, 12/10 og ble nr 13 !

Det er knallhard skyting i ER ! Anita Bjørkedal fra Sartor vant felten også etter omskyting med tre andre skyttere. Sander ble nr 13 med fattige 2 innertreff bak og kom uheldigvis plassen bak medalje. Uansett så har Sander imponert stort med fult hus med nesten bare innertreff i alle øvelsene. Vi var 24 påmeldte skyttere der nesten alle bodde på samme tun og med kun 10 minutter til skytearena. Det var meget vellykket og sosialt. Her har Svein gjort en god jobb med innkvarteringen ! Neste år er LS i Målselv og Svein har fikset felles innkvartering der også :-) Vi gleder oss allerede til neste år. 

Sander tok medalje på baneskytingen med 350p !

Sander tok medalje på baneskytingen med 350p !

Bilde til høyre er tatt rett etter medaljesermonien i dag. Der ser dere Sander med foreldre/sponsorer og lillesøster, kanskje hun begyner å skyte også ??? Å ta medalje på et Landskytterstevneer noe av det største man kan oppnå som skytter, det er et minne for livet og man havner i historiebøkene. For de som er interresserte, han har skutt 71 tellende skudd på årets LS der hele 59 av skuddene er innertreff...Vi har mange dyktige ungdommer som har kapasitet til å vinne konkurranser, denne gangen var det Sander sin tur. Sondre + Ole Martin og Kristoffer gjorde en god innsats på LS. Sondre er Jr og skjøt i tillegg stang og felthurtig for første gang, noe han fullførte med glans. Her ble nok gnisten tent til å trene på dette også. Ole Martin og Kristoffer skjøt toppresultater både i bane og felt men marginene er små. Arne skjøt også finale torsdag. Med 250 hadde han et meget godt utgangspunkt men omgangen satt ikke helt denne dagen da det ble noen niere til venstre.
Gratulerer til ungdomsgruppen som gjør et fantastisk arbeid som dyrker frem det ene talentet etter det andre !
Hilsen Formannen
 

Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Sander innfridde til de grader med 100 i finalen og 7 sentrumstiere havnet han på 350 ga han 12 plass. Han ser litt skuffet ut på bildet for han har ambisjoner men han kan være strålende fornøyd med resultatet. I tillegg skal han skyte feltfinale på fredag. Vinneren ble AnitaBjørkedal fra Sartor med ikke mindre enn 100 og 10 innertiere. Dette synes vi er meget gledelig da hun har hatt litt uflaks i finaler tidlgere i sesongen. Anita er en meget dyktig skytter hun også, grattulerer ! Under "Les mer" kan dere se hvor spennende finalen var for Anita. I tillegg ble Amalie fra Os nr 5 med 8 sentrumstiere. Det betyr at et Hordastevne i ER blir like vanskelig å vinne som et Landskytterstevne... Av 48 skyttere med 250 var det 25 som havnet på 350 tilslutt så det er knallhardt nivå. Les mer om Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Status på landsskytterstevne onsdag kveld.

Status før torsdagens finaleskytinger er at våre yngste og eldste er best. Sander skyter finale både på bane og felt etter fullt hus på begge øvelsene. Arne skyter finale i baneskyting i V65 ( veteran over 65 år ) etter fullt hus, 250 poeng. Best av seniorene ble Thomas med 29 treff på grovfelten og plass i finalen som er NM i feltskyting for senior. Best av våre ble Henrik Devik som skyter i klasse 4, han fikk 238 p. Henrik som er nytt medlem av året har kvalifisert seg for klasse 5 til neste sesong. 

Status på landsskytterstevne onsdag kveld. Spenning i vente !!

Status på landsskytterstevne onsdag kveld. Spenning i vente !!

Status før torsdagens finaleskytinger er at våre yngste og eldste er best. Sander skyter finale både på bane og felt etter fullt hus på begge øvelsene. Arne skyter finale i baneskyting i V65 ( veteran over 65 år ) etter fullt hus, 250 poeng. Best av seniorene ble Thomas ( bilde) med 29 treff på grovfelten og plass i finalen som er NM i feltskyting for senior. Best av våre ble Henrik Devik som skyter i klasse 4, han fikk 238 p. Henrik som er nytt medlem av året har kvalifisert seg for klasse 5 til neste sesong. I morgen er det viktig å være klar for spenning da Sander skyter bane finale for ER kl.09.00. Videre så skyter Arne bane finale for V65 kl.11.30. Fredags krimmen blir Sander sin feltfinale kl.15.00 samtidig som Thomas skyter feltfinalen for seniorer, det betyr dobbelspenning på fredagen. I mellom tiden kan dere lese om Sander i BA eller event BA.no bedre reklame kan vi ikke få ! 

Feltskyting på Landskytterstevne, Sander er uslåelig !!

Feltskyting på Landskytterstevne, Sander er uslåelig !!

Det var en del av våre som skjøt i dag men det var i Eldre Rekrutt ( 14 og 15 år) det ble spennende. Sander startet med fullt hus på minneskytingen, Dvs 60 poeng og med 5 sentrumstiere er han blant de aller beste i denne øvelsen. Etter minneskytingen var det 30 skudd felt, det er vanskelig nok på små figurer men på LS er de enda mindre enn vanlig, Sander presterte å skyte 6 treff i alle figurene men ikke nok med det, han dro til med hele 29 innertreff. Han leder dermed Eldre Rekrutt før finalen. Det blir travelt for Sander for han er helt fremme i finalen på baneskytingen også med 250p som også er fullt hus. Dermed har han skutt tre øvelse med totalt 61 skudd der alle skuddene sitter i tieren og hele 52 av skuddene er i innertreffen, prøv de som vil....Ole Martin og Kristoffer skjøt begge 29 treff på samme feltrunden så nivået i laget er fortiden skyhøyt. Bildet av Sander ble tatt på vei inn til første øvelse, litt smånervøs og uvitende om egne prestasjoner de nærmeste minuttene og dagene. Når skytingen startet var det nok foreldre og lagsmedlemmer som var mest nervøse. Det er for øvrig hans første Landsskytterstevne. Se mer under "Se mer " Les mer om Feltskyting på Landskytterstevne, Sander er uslåelig !!

Lesja : Sander imponerte med fullt hus på bane, 250 med 18 innertiere !

Lesja : Sander imponerte med fullt hus på bane, 250 med 18 innertiere !

Søndagen startet med baneskyting for ER ( 14 og 15 år ), det ble i overkant spennede dag. Ole Martin Startet med 248, Kristoffer fulgte opp med 249 mens Sander avsluttet med 250. Det var utrolig god skyting noe som også ble utrolig spennende for vi som sto å fulgte med bak standplass. Dermed er Sander i finalen og skal kjempe om mesterskapstittelen. Uansett hvordan dette går har han all grunn til å være fornøyd med sitt første Landsskytterstevne. Sondre ( Jr ) skulle skyte stang og felthurtig for første gang, her var det nok moren som var mest skeptisk. Sondre innfridde med 12 treff på stangen og 16,44 sek på felthurtig, her ble nok interressen vekket. Våre 2-klassinger skjøt bane i formiddag, her fikk Andrè 242 og Raymond 238. Begge skyter finale senere i kveld. Under "Les mer" kan dere se bilder fra Sondre sin skyting i dag. Les mer om Lesja : Sander imponerte med fullt hus på bane, 250 med 18 innertiere !

Lørdagens helter på Lesja ble Arne og Thomas !

Lørdagens helter på Lesja ble Arne og Thomas !

Forhåpningene var store før lørdagens skyting, noen innfridde mens andre surret det vekk. Arne startet dagen med feilfri skyting i V65, med 250 blir det finale på Arne og hestekjøtt til kveldens grilling. Thoms imponerte stort med 29 på grovfelten, han må forberede seg til finale han også. Gunnar skjøt 27 treff, selvfølgelig med stolpe. Formannen satset 100% på stuperen men måtte ut med 4 skudd, 9.7 sek går også an. Det som bekymrer medlemmene er at selveste kassereren talte opp for lite skudd til feltrunden !!?? Dermed hadde han bare ett skudd igjen før siste 6-skudd, det måtte gå som det gikk. I morgen er det nye øvelser og nye sjangser. Under "Les mer" kan dere se bilde av han som stor for hestekjøttet til grillfesten. Les mer om Lørdagens helter på Lesja ble Arne og Thomas !

Da er Landskytterstevne i gang ! Flere av våre har begynt.

Da er Landskytterstevne i gang ! Flere av våre har begynt.

Noen har begynt med grillingen mens andre har startet skytingen, begge deler med varierende resultat. Espen skjøt 27 på stangen med HK416 ( militært NM ) dette var pers. Lars skjøt også pers med 18 treff i kl 3. Stine var best av våre så langt med 26 på grovfelten i litt vanskelig vind, hun hadde også 59 på minneskytingen og 15 på stang. Vi bor strategisk fint i forhold til skytebanen og ikke minst så bor vi samlet, det gjør det hele mer sosialt. I morgen er det flere av våre som skal i ilden så kanskje det tikker inn noen toppresultater etterhvert, det er bare å følge med. Les & se mer under "Les mer". Les mer om Da er Landskytterstevne i gang ! Flere av våre har begynt.

7 av våre skyttere reiste østover i helgen.

7 av våre skyttere reiste østover i helgen.

Som en oppkjøring før LS på Lesja som begynner nå på torsdag reiste unge og eldre østover for å finpusse formen, event finne formen. Disse reiste : Kristoffer i ER + Sondre i Jr + Arne og Jostein i V65 + Øyvind i kl 3 + Stine og Gunner i kl 4. Noen skjøt 4 banestevner mens andre skjøt 7 bane og 1 feltstevne. Det viste seg at turen ble meget nyttig for her kunne de fleste luke vekk alt fra tekniske feil til personlige tabber under hjemmeladingen i forkant og utførelsen av selve skytingen, kort sagt en nyttig tur. Noen resultater: Hovet & Hol: Kristoffer 349 og nr 3 ( rangert bak nr 1 på inner ), Sondre 339. Brommastevnet : Kristoffer 350p og nr 2 ( rangert på inner igjen ). Heimsilstevne: Sondre tangerte persen med 345 og ble nr 8, han skjøt også uslåelige 100 med bare innertiere på omgangen ( se under "Les mer" ). Kristoffer skjøt 347. Hallingstevne : Kristoffer 347 og Sondre 331. I tillegg skjøt Arne 350 og 349 , Jostein 346, Gunnar 334 og Stine 332 på et av stevnene. Les mer om 7 av våre skyttere reiste østover i helgen.

Haukelifelten under fantastiske forhold. Espen skjøt 29 treff !

Haukelifelten under fantastiske forhold. Espen skjøt 29 treff !

Espen Grimstveit tok utfordringen og reiste opp søndagen, det angrer han ikke på. Med ny pers på felten, 29 treff + 18 på stangen som også var pers så ble det en vellykket tur. Dette er nok en god inspirasjon til LS i slutten av måneden. Formannen var på høydetrening lørdagen, i ca 1000 meters høyde med feltskyting og snø. Det tradisjonsrike Haukelistevne arrangeres lørdag og søndag denne helgen. Arrangøren måtte improvisere litt da alt utstyret lå langt under snøen. Dette hadde de klart med glans, sesongens hviteste bakgrunn ( bilder på side 2 ). Felthurtig ble skutt på 2 figurer da den siste var ett eller annet sted under snøen. Her var avtanden da 74 m + 147 m + 74 meter på to småen figurer. Stang var på 122 m + 174 m. Feltrunden var med oppgitte avtander ( se side 2 ) og under rådende forhold, som var perfekte , var det kun opp til skytteren å skyte 30 treff. Tipper det ender med ca 15 skyttere på 30 men innertreffene rangerer uansett. Jeg var ikke dyktig/konsentrert nok i dag og endte på 26 treff + 14, noe med 5 skudd på stuperen og plaster på sårene, 21 treff på stangen. Vi burde vært flere fra laget vårt her oppe men det er ikke for sent, det er skyting i morgen også. Reis og skyt på ledig plass ! Se mer under "Les mer" Les mer om Haukelifelten under fantastiske forhold. Espen skjøt 29 treff !

Vi er 24 skyttere på årets Landsskytterstevne i Lesja !

Vi er 24 skyttere på årets Landsskytterstevne i Lesja !

I år er vi hele 24 deltakere på LS og nesten alle skal bo på samme sted :-). Vår nye 4 klassing som kommer fra Oslo Østre skal bo hos familie men kommer på besøk i leiren. 4 klassingen heter Henrik Devik og ut ifra det jeg finner på nettet er han mest sannsynlig 5 klassing neste år. 244 og 240 + ett til ? I tillegg til Henrik har vi flere gode som kan utrette litt av hvert og det i alle klasser + i alle øvelsene ( endelig ). Espen bor også ett annet sted men vi må passe på følge med for han er i fremgang, Espen skyter i tillegg militært NM. Hus/romfordelingen er sendt ut til alle som skal bo i Bergens-leiren, det er viktig at alle følger denne planen + betaler inn avtalt beløp til laget innen 20 juli. Vi gleder oss ! 

Nesten 70 deltok på ungdomsgruppens grillfest !!?

Nesten 70 deltok på ungdomsgruppens grillfest !!?

Ungdomslederen og Anne Lise + formannen forberedte grillfest for hele 50 deltakere, det var ungdommene med familie. Etter hvert økte antallet til ca 60 påmeldte. Det ble kjøpt inn alt som trengs for å lage grillfest for så mange og heldigvis + litt til. Det var også rikelig med hjemmebakt og kaffe. Da været var OK minus ble det dekket på inne og maten ble grillet ute, dette fungerte utmerket. Det strømmet på med forventningsfulle ungdommer med følge, nærmere 70 med stort og smått. det var presisjon i grilling og servering ( og innkjøp ) så arrangementet gikk knirkefritt og alle fikk rikelig med godsaker. Høydepunktet for de aller yngste var premieutdelingen der det gjeveste var Sander som fikk bevisene for at han var blitt medlem i den eksklusive 350 klubben.. Vi har god bredde med mange talenter som kommer til å følge etter Sander og de andre i toppen etter hvert. Arrangørene var meget fornøyd med fremmøte og synes dette gikk på skinner men hva gjør vi hvis denne økningen fortsetter ?? leier Grieghallen ? Flere bilder under "Les mer" Les mer om Nesten 70 deltok på ungdomsgruppens grillfest !!?

Lagsmesterskap for ungdommene ble meget spennende !

Lagsmesterskap for ungdommene ble meget spennende !

Kveldens lagsmesterskap for de yngste ble meget spennende. Det var gledelig mange ungdommer som deltok og mange fornøde fjes å se. I junior skjøt Sondre 245 på innledende og han trengte 100 på omgangen for å skyte ny pers. Sondre dro til med 100 med hele 9 innertiere, det holdt både til lagsmestertittel og ny pers. I rekrutt vant Tim med 331 p med den nye Saueren. I ER ble det en spennende affære da Ole Martin og Sander startet med 250 og Kristoffer med 249. Som tidligere nevnt på hemesiden, disse tre følger hverandre tett men det er fint med denne bredden....de må skjerpe seg for å vinne. Omgangen ble anvist til 100 på Kristoffer, 99 på Sander og 99 på Ole Martin. Dermed havnet hele trekløveret på 349 så her måtte det fintelling til. Ole Martin ble lagsmester, Sander nr 2 og Kristoffer nr 3, alle rangert på innertiere i omgangen. Bilder og mer under "Les mer" Les mer om Lagsmesterskap for ungdommene ble meget spennende !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

På bilde ser dere ungdomslederen på landsskytterstevne i Sandnes, Øyvind. Han er minst like hyggelig som han ser ut til å være :-) Les også i artiklene under her på forsiden så ser dere litt av hva vi holder på med og hva medlemmene presterer. Vil dere prøve skyting er det bare å komme torsdager ca kl 17,30. Har dere spørsmål, ring formannen på 41667781. Alt utstyr får du låne gratis på skytebanen. Vi skyter inne i vinterhalvåret og på 100 meter i sommer halvåret, all skyting foregår på elektroniske skiver. Sporten passer for alle i alderen fra ca 9-10 år og oppover til sjuende far i huset. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. 

Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Under "Les mer" finner du liste over arbeidsfordeling av vask og støvsuging av 15 meterbanen, arbeidet bør hovedsaklig utføres ca i midten av måneden. På den måten unngår man at det vaskes to ganger i løpet av 2-3 dager og to mnd til neste gang. Hvis det er nødvendig må man gjøre rent to ganger iløpet av din mnd.
Alle som trener skal rydde og støvsuge etter seg, dvs støvsuge foran standplass og ca 1 meter forbi avtrekks ventil i gulv.
 Les mer om Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Vi har pr dd 80 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga kr 33.976,- til skytterlaget i 2014. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,
Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.
Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),
Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå er det nye huset tatt i bruk. Pr i dag holder vi påmed å utvide ogmoderniser 200 meter banen Her blir det økt kapasitet fra 12 til 16 elektroniske skiver og elektriske skiveheiser. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner. I år er vi 22 skyttere swm reiser på Landsskytterstevnet i Lesja.

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :