Siste nyheter
Lagsmesterskap felt for ungdommene, resultater her !

Lagsmesterskap felt for ungdommene, resultater her !

Ungdommene har skutt lagsmesterskapet i feltskyting for noen dager siden, desverre er resultatene ikke kommet til redaksjonen får nå. 11 skyttere deltok. Det var mye god skyting, feks Patrik Remes som er ganske ung skjøt nok en gang 30 treff i klassen NU, Victor skjø hele 24 treff i samme klasse. I rekrutt skjøt Xander 29/17 og med 11/8 i finalen ble han lagsmeter med 40/8. I Eldre Rekrutt var det bare en deltager, Johnas Iversen. Men til gjengjeld skjøt han nok et toppresultat, med 29/12 og 11/1 i finalen ble han lagsmester med 40/1. Juniorklassen ble vunnet av Kristoffer Tvedt med 30/24 + 12/8 i finalen kun 2 innertreffforran Sander, dermed ble Kristoffer lagsmester med 42/8. Som de fleste vet så må rekrutt klassen skyte med kaliber 22, noe som er vanskelig. Uten å kjenne detaljer kan jeg se at Mariell fikk kun 3/0 på 30-skudden, med 12/6 i finalen er det tydelig at siktet var ute av stilling på hovedskytingen. Alle resultatene finner dere under "Les mer " Grattulerer med fin skyting til alle ungdommene ! Les mer om Lagsmesterskap felt for ungdommene, resultater her !

Jegere, se her ! Jakt trening og oppskyting starter 8 mai kl 17,00.

Jegere, se her ! Jakt trening og oppskyting starter 8 mai kl 17,00.

Nå kan alle jegere starte trening og oppskyting allerede mandag 8 mai og hver mandag frem til ferien. Vi starter kl 17,00 . Under " les mer" ( se under bildet) finner dere hele terminlisten for 2017. Vi selger også trenings ammunisjon og jakt ammunisjon i kalibrene 6,5 + 308 og 3006. Trening og jakt ammunisjonen går helt likt. Vi har også kort-terminal så kontanter er ikke påkrevd. Les mer om Jegere, se her ! Jakt trening og oppskyting starter 8 mai kl 17,00.

Arne + Sander + Espen + Stig vant sine klasser på Hordastevne felt.

Arne + Sander + Espen + Stig vant sine klasser på Hordastevne felt.

Denne helgen ble feltsesongen avsluttet med Hordastevne på Voss. Vossingene hadde laget en flott feltløype men selv om de var heldige med været var det "nordavind fra alle kanter" som var den største utfordringen. Geir Inge skjøt 28 treff med hele 24 innertreff på 30 skudden som han også vant i V55. Når stevnet var over hadde Sander tatt gull i Jr, Arne vant V65 etter en nervepirrende omskyting og Espen vant HK416. Stig vant klasse 1. Raymond vant 30 skudden i kl 2 men ble nr 2 etter finalen. Svein fikk også sin første stjerne på medaljen han vant for noen år siden. Andres og Mariell kom til finalen i Rekrutt klassen, dette var nok en ny opplevelse for de. Dette er to av de yngste som er på vei opp i toppen. Andreas ble nr 4 på 30 skudden og Mariell nr 8. Det var flere gode resultater fra våre men jeg har ikke full oversikt nå. Dere finner flere bilder under "Les mer". Nå er det bare å finne frem sommerdressen, bytte til større hullkorn + lade opp litt svakere ammo. Husk å stille siktet på 200 meter !. Les mer om Arne + Sander + Espen + Stig vant sine klasser på Hordastevne felt.

Inge tok medalje på samlagstevne felt med 39 treff !

Inge tok medalje på samlagstevne felt med 39 treff !

Osterøy skl var heldigere med været denne gangen og flere av våre seniorer kvalifiserte seg til finalen. Inge tok godt vare på denne muligheten, med 28 treff var han nr 12. Finalen var vanskeligere enn en finale på LS men Inge holdt godt i skafte, med 11 treff sto han igjen med en 8 plass og medalje når røyken hadde lagt seg. Om det var Inge eller oss andre som var mest imponert skal være usagt. Flere resultater kommer når arrangøren har lagt de ut. Flere glade skyttere under "Les mer
Gratulerer til Inge !!
 Les mer om Inge tok medalje på samlagstevne felt med 39 treff !

Lars Reme ble lagsmester grovfelt 2017 med 41 treff !

Lars Reme ble lagsmester grovfelt 2017 med 41 treff !

Opplegget for onsdagens lagsmesterskap ble omtrent som Løvstakkstevnet tidligere i vår men med ett knehold. Det var varierende vind fra sør med varierende lysforhold. Allikevel ble det vist mye god skyting. Lars har tidligere denne sesongen vist at han kan feltskyting og stakk av med seieren fra skive 1 med 12 treff i finalen . Inge ble nr 2 og Magne nr 3, begge med 12 i finalen. i klasse 1 var Stig Lilleheil best med 27/12. Siden undertegnede var ute å anviste så kan jeg informere om at Ole Martin hadde jevnt over de aller beste samlingene og det var bare en skrutabbe på første finalehold som fratok han en stor mulighet til 2 plassen ( inspirert av far Svein ). Når man glemmer å skru oppfra 100 til 200 meter på liggendeholdet og får selvfølgelig 0/0 for så å skru riktig til kneholdet og skyte 6/2 så er det kjedelig. Ole Martin har allikevel ca 50 muligheter igjen til å bli lagsmester grovfelt før han er i V65.....Takk til Inge og Geir Inge som rigget feltopplegget før resten av oss kom ! Resultatene finner dere under "les mer". Nå blir det spennende å se hva vi får til til helgen når feltsesongen avsluttes på Osterøy og Voss. Les mer om Lars Reme ble lagsmester grovfelt 2017 med 41 treff !

Ungdomsgruppen hadde spillkveld og pizza for å feire at vintersesongens slutt og banesesongen start !

Ungdomsgruppen hadde spillkveld og pizza for å feire at vintersesongens slutt og banesesongen start !

I kveld hadde ungdommene avslutning på vintersesongen og feiret starten på banesesongen, dette feiret de med pizza, brus og diverse spill. Det var tydelig populert etter aktiviteten og stemningen å dømme. Det er dette som er med på å skape et godt skyttermiljø. Raymond serverte som vanlig og sto selvfølgelig for kvalitetstestingen på bakrommet. Vi ser at bak de beste av ungdommene våre står talentene i kø. Årets høydepunkt blir Lerum Cup i slytten av mai og landskytterstevne i juli/august. Det ble delt ut litt av premiefangsten fra innendørs sesongen til Bergen skl og Laksevåg SSL, premier er faktisk enda bedre enn pizza. Under "les mer" finner dere bilder av lagenes fremtid. Les mer om Ungdomsgruppen hadde spillkveld og pizza for å feire at vintersesongens slutt og banesesongen start !

Sander og Mariell Sælensminde skjøt vårtreffen i Sogn !

Sander og Mariell Sælensminde skjøt vårtreffen i Sogn !

Denne helgen var Sander og Mariell på turné i Sogn under Vårtreffen. De representerte laget på en god måte og viste at vi har mange talenter oppunder Løvstakken.
Mariell skjøt på stevnet i Aurland, men var uheldig med vindforholdene. Som alle vet er kaliber 22 meget vanskelig i vind. Hun gjorde likevel en god innsats og hadde veldig gode samlinger på banestevnet på Låvi. Sander hadde det litt enklere da han skyter 6,5, han leverte det ene toppresultatet etter det andre.
På banestevnene fikk Sander 1. plass på Farnes med 348/21*, 1. plass i Aurland med 347/19* og 4. plass på Knipenborg med 346/27* (flest innere). På feltstevnene fikk Sander 1. plass på Knipenborg med 30/28 (ny pers. i Junior) og 5. plass i Tønjum med 29/12.
 

Samlagstevne felt: Grovfelten utsatt til 22 april, finfelten ble gjennomført. Kristoffer vant Jr !

Samlagstevne felt: Grovfelten utsatt til 22 april, finfelten ble gjennomført. Kristoffer vant Jr !

Osterøy skl slet med tåke ! Grovfelten ble utsatt men de klarte å gjennomføre finfelten. Feltskyting har mange utfordringer, som oftest er det vinden som gjør det vanskelig men i dag ønsket både arrangøren og skytterene seg noen sekundmeter vind slik at tåken kunne forsvinne men de ble ikke bønnhørt. Arrangøren kunne ikke annet enn å avlyse govfelten i dag og finne en ny dato. Ny dato blir lørdag 22 april, det er dagen før Hordastevne på Voss. Finfelten ble gjennomført og her gjorde ungdommene det godt, Kristoffer ble samlagsmester i Jr og Ole Martin tok 3-plassen. I ER ble det sølv til Johnas og i lagskytingen ble det nok et sølv til oss da Kristoffer og Johnas oppnådde 58 treff. Gratulerer med fangsten. Jeg har desverre ingen resultater tilgjengelig ennå men så snart de er kommet ut av tåken vil dere finne de på Osterøy og/eller Samlagets hjemmesidere- Det eneste jeg vet er at vi hadde flere ungdommer med. Du finner ihvertfall noen bilder til under "Les mer". Les mer om Samlagstevne felt: Grovfelten utsatt til 22 april, finfelten ble gjennomført. Kristoffer vant Jr !

Felt karusellen er avgjort, vi vant klasse 1 + 2 og klasse 3 + mange gode plasseringer

Felt karusellen er avgjort, vi vant klasse 1 + 2 og klasse 3 + mange gode plasseringer

Lars vant kl 3. Sverre vant kl 2, Stig vant klasse 3 og Ole Martin vant Ejr.. I tillegg tok vi flere 2-plasser og andre gode plasseringer. Best av alt, vi har 25 skyttere som har skutt felt i vinter, dette må vi fortsette med ! Flere av skytterene våre brøt egne grenser med topp skyting, da får vi se hva vi klarer å prestere på de mesterskapene som gjenstår før vi begynner med baneskyting, vi skal marlere oss der også ! Linkene til sluttresultatene finer dere under "Les mer " Les mer om Felt karusellen er avgjort, vi vant klasse 1 + 2 og klasse 3 + mange gode plasseringer

Fanafelten gikk under fine forhold, Andreas med 28 treff i Rekrutt og Hans Christian med 29 treff i Jr !!

Fanafelten gikk under fine forhold, Andreas med 28 treff i Rekrutt og Hans Christian med 29 treff i Jr !!

Fana hadde laget et passelig vanskelig opplegg med varierende men fine skytetider. I vårværet ble det et flott stevne, allikevel skjøt våre dårlig i dag men heldigvis var det unntak. Familien Lilleheil gjorde det meget godt da far Stig skjøt 27 treff og vant klasse 1 og "guttungen" Andres slo til med 28 i rekr. og ble nr 3. Tipper de gliste hele veien hjem til søndagsmiddagen. Hans Christian perset i Jr med 29 treff, anbefaler at dere legger merke til disse ungdommene ! Gratulerer ! Lagsarbeidet bærer frukter men vi er litt slakk på rekruttering i V65 og V73...Sverre Heum skyter i klasse 2 og har vist gode tendenser tidligere i år, med 27 treff i dag var han best av våre på grovfelten. 27 treff gjør også underverker i karusellen. Kristoffer skjøt nok en gang 30 treff i junior og ble rangert til 3 plass. Vi andre må sjekke innskyting slik at vi kommer sterkere tilbake i sesongavslutningen. 

Åsane felten med fine forhold. Tim skjøt 30 treff for første gang !!

Åsane felten med fine forhold. Tim skjøt 30 treff for første gang !!

Stevnets lykkeligste var helt sikkert Tim J. Amengual. Han harnå fått egen Sauer i kaliber 6,5 og Sim Sala Bim, det ble 30 på Tim ! Nå fylte han alle skivene, med ny pers på 30 treff og 12 innertreff ble han nr 2 i ER. Gratulerer ! Johnas skjøt 25 treff i samme klasse. I rekrutt skjøt Mariell 24 treff, Xander 20 treff og Andres 15 treff, sistnevnte var ikke helt bein på sikte så da ver det rett opp på skytebanen og skyte inn på nytt for i morgen er det stevne på Fana ( Det skal vise seg at dette var lurt). Juniorene våre gjorde det også Godt, Kristoffer nr 2 med 30/23 og Sander nr 5 med 30/20, Ullr Brage skjøt 22/5 og Hans Christian hadde noe tull med siktet. På grovfelten skjøt Ole Martin meget gode 25/9 og vant Ejr. Nyeformannen ble best av våre på grovfelten med 27 treff, han vant klasse 3. 

Lerum Cup 2017, oppdatert påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Lerum Cup 2017, oppdatert påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Vedlagt ( under "Les mer" ) finner dere påmeldingslisten og Hotell plan for årets tur til Lerum Cup. Denne skal jeg sende inn når arrangøren åpner for gruppepåmelding. Sjekk om klasse og skytter ID er riktig. Hvis du ikke skal delta eller hvis du ikke er påmeldt men ønsker å være med, send mail til ms@bostek.no
Jeg tenker at vi skyter ett stevne på sørsiden om fredagen. tre stevner på andre siden av Sognefjorden om lørdagen + ett stevne på sørsiden før vi reiser hjem om søndagen. Det er reservert hotellrom på Klingenberg Hotell i Årdalstangen( slik som i fjor). Vi har fått rabbaterte priser i år også. Vi satser på felles middag lørdagen( event fredagen ). Nyeste versjon med forslag til skytetider finner du under "Les mer". Vi har flere skyttere som bør melde seg på ( uten å nevne navn ), det er i så fall bare å sende mail til arrangørkomiteen som består av Magne+Georg+Strømme, mail : ms@bostek.no.
 Les mer om Lerum Cup 2017, oppdatert påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 50 som reiser pr dd, blir du også me` ?

Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 50 som reiser pr dd, blir du også me` ?

Tradisjonen med at vi har en felles tur til Lerum Cup i Sogn er kommet for å bli ! Felles reise med felles skyting og felles ovenatting er blitt meget populært hos oss, derfor kommer første varsel ang neste års tur allerede nå. Da kan dere tenke på om dere ønsker å være med slik at vi etterhvert kan lage en påmeldingsliste, da kan vi få oversikt over hvor mange rom vi trenger og ikke minst få til en felles påmelding. Jeg tenker at opplegget vi hadde i 2016 passer de fleste og at man var godt fornøyd med opplegget og hotellet. Derfor ber jeg de som vil være med sende mail til bergen@skytterlag.no med skytter + følge slik at vi kan organisere felles overnatting ett eller annet sted allerede før desember + felles påmelding når vi kommer så langt. Overnatting er det viktigste i første omgang. Det blir nesten de samme skytebanen som i år da Leikanger + Sogndal + Knipenborg + Farnes og Hafslo som er med i cupen, Hafslo er ny i 2017.
Send mail og listen under "Les mer" blir opdatert etterhvert med navn og antall. Opplegget blir ca slik som tidligere, dvs tilpasset rekkefølge av stevnene + overnatting og felles middag.
Sjekk under "Les mer"

Under"Les mer" finner dere en link til arrangementet. Her finner dere også oversikt over hvem som blir med i 2017. Hvis sjekk for sikkerhets skyld om du er der etter at du har meldt din interresse Bilde er fra Sogndal sin bane sett gjennom gamle-formannens hullkorn. Som dere ser så holder han helt i ro og det ble faktisk 50 på stående.
 Les mer om Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 50 som reiser pr dd, blir du også me` ?

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Fra 23/3-2017 er det nye priser for ammunisjon og ladekomponenter, det er også nye regler for betaling av dette. Reglene er ganske enkle og gjør ammoforvalterens og kassererens jobb enklere. I tillegg er det ny ammoforvalter, Øyvind Tvedt innehar dette vervet fra dd. Regler og priser finner du under "les mer". Kort fortalt så lager du en liste over det du skal ha + finner prisene i prislisten og betaler inn dette på forhånd så får du ammoen av Øyvind mot kvitteringen. Da er det bare å handle inn slik at du kan forberede feltsesongen som er like om hjørne. Da er det bare å skjerpe konsentrasjonen slik at man får mest mulig poeng eller treff for pengene ! Les mer om Se her ! Nye Ammopriser 23/3-17 og reglene for kjøp.

Os felten ble desverre vanskelig for de aller fleste i dag.

Os felten ble desverre vanskelig for de aller fleste i dag.

Meget varierende og til tider meget sterk vind + snø gjorde feltrunden meget vanskelig for de 122 som skjøt, spesielt for rekrutt og NU som skyter med kaliber 22. Grovfelten ble også unødvendig vanskelig med kraftig varierende vind og en mystisk skive 1 på hold 2 !?? Uansett hadde arrangør og skyttere fortjent noe bedre vær i dag. Ole Martin må vel kåres til vår beste med 26 treff på grovfelten, han vant Ejr og hevdet seg meget godt totalt. Kristoffer skjøt 30 på finfelten og ble nr 5 på rangering. Tim skjøt 27 treff i ER. Vi kommer sterkt tilbake neste helg, håper Åsane og Fana har værgudene med seg og lager et opplegg med muligheter for de fleste. Alle resultatene finner du på Os sin hemeside eller DFS.no 

Løvstakkstevne felt, flott vær, fint opplegg, 101 deltagere og mye god skyting !

Løvstakkstevne felt, flott vær, fint opplegg, 101 deltagere og mye god skyting !

Årets grovfeltløype var laget slik at de aller fleste skulle ha en mulighet til å høste bra med treff utifra nivået til den enkelte. Oppnåelige hold med gode skytetider skulle sørge for det men når været i tillegg var på lag med oss ble det en fornøyelse for ganske mange. Jeg tror mange fikk inspirasjon til å skyte enda flere feltstevner. Idar Wergeland vant grovfelten med 30/21, samme som John Olav Ågotnes men med 6/6 på siste hold vant han hårfint.Det var også utrolig mye god skyting på finfelten i dag. Under "les mer" finner dere mer resultateter. Å markere feltstativene med to forskjellige farger var en suksess men gulfargen skal vi justere litt slik at den blir enda mer synlig på de lange holdene, Takk til alle som deltok og takk til alle som arrangerte ! Jeg tror jeg ble litt solbrent i tryne da jeg var standplassleder på første standplass i dag, det var litt påskestemning....Siden de tre siste holdene neppe blir satt på samme plassen neste gang kan jeg røpe at de var 293 + 293 og 305 meter. Les mer om Løvstakkstevne felt, flott vær, fint opplegg, 101 deltagere og mye god skyting !

De to ivrigste av oss skjøt felt i Rosendal og på Husnes.

De to ivrigste av oss skjøt felt i Rosendal og på Husnes.

Søndagen reiste Geir Inge og Magne på to feltstevner. Vi tok fergen ( bilde) over Hardangerfjorden til Rosendal og reiste til skytebanen i Midthølen. Her var det oppgitte avstander og passelig vanskelighetsgrad med lite vind. Geir Inge skjøt 26 mens Magne skjøt 27 treff. Men det vi fikk med oss var noe lurt arrangøren hadde gjort for å gjøre det enklere å finne rett skive, spesielt for Adlerauge skytterne. De hadde en signalrød finerplate over alle stativ nr 1 og en signalgul plate over alle stativ nr to på alle hold for grovfelten. For meg som bruker Adler og skjøt på skive 7 så var dette suverent. På onsdag blir slike plater produsert til vårt stevne. Vi reiste så til skytebanen på Valen for en ny feltrunde. Greit opplegg med oppgitte avstander men når vi skulle skyte økte vinden og når vi kom til siste figur som var på kne ble det helt umulig. En to-fot og noen barduner hadde gjort susen. Begge fylte de fire første holdene men vi buklandet med 1 og 2 treff på siste. Geir Inge fikk da 26 treff her også mens Magne fikk 25 treff så totalt ble det uavgjort. Vi tar nok turen neste år også, det fortjener arrangørene. 

Mye god skyting fra våre på Seim felten.

Mye god skyting fra våre på Seim felten.

Seim arrangerte et flott feltstevne der finfelten hadde live visning med ny vri. De hadde rigget opp kamera som filmet anviserne slik at dette ble overført til skytterkafeen. Vi begynner med vår yngste og nyeste skytter, Patrik J. S. Remes, som skyter i NU. Han presterte å skyte 29 treff med 13 innertreff, det siste og treff nr 30 skjøt han i naboskiven som ingen skjøt på. Det var ett treff i den men uansett 29 treff er direkte imponerende. I Rekr. ble Andreas Lilleheil nr 2 med 28 treff og 12 inner, det er også ny pers for han. Xander skjøt gode 27 treff i samme klasse. I ER ble Tim nr 1 med 29/15, Johnas skjøt gode 25 treff i samme klasse. Juniorene våre var nesten uslåelige, Sander nr 2 med 30/24, Kristoffer nr 3 med 30/20, Hans Christian med 27/9 og Ullr Brage med 20/3 fulgte opp i jr klassen. I tillegg skjøt Ole Martin grovfelt i EJr, 27 treff er imponerende og far Svein måtte se seg slått med 1 treff. Mer under "Les mer" Les mer om Mye god skyting fra våre på Seim felten.

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2016 ble det rekordutbetaling til Skytterlaget !Men best av alt, i første kvartal 2017 ligger vi godt an til nok et rekord år. Fra 1 januar til 30 april 2016 fikk vi kr 10.786,- mens vi allerede i dag( 19 mars ) har kr 12.777,- og det er 6 uker igjen av første periode. Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gjør som 85 andre, gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning også i 2017. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer". Og best av alt, de % som går til laget går ikke utover din innsats for denne er det Norsk Tiping som betaler. Les mer om Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Dobbelt feltstevne i Jondalen med meget vanskelig vind !

Dobbelt feltstevne i Jondalen med meget vanskelig vind !

Jondal og Strandebarm skl lagde et flott feltopplegg til dobbeltstevne i Jondalen, problemet på grovfelten var at en kraftig østavind som kom fra en eller annen retning bakfra stakk av med et par feltstativer. I tillegg fant arrangøren ut at det var best å endre litt på opplegget slik at det var mulig for skytterne å sneie borti noen figurer. Med 103 og 106 deltagere var fremmøte meget godt selv om værmeldingen hadde lovet mye og kraftig vind. Av våre var det Geir Inge som kom best i fra det med 29 treff hos Strandebarm og vant V55.. Inge vant klasse 3 hos Jondalen med gode 4 (+20) treff. Kristoffer Tvedt gjorde også sakene sine bra på grovfelten med 25 treff hos Strandebarm. Les mer om Dobbelt feltstevne i Jondalen med meget vanskelig vind !

Herdla skl arrangerte runde 1 i feltkarusellen i strålende vær.

Herdla skl arrangerte runde 1 i feltkarusellen i strålende vær.

83 skyttere deltok i strålende vær, 18 av disse var fra Bergen skl. Ole Martin skjøt sitt første grovfelt stevne ( i kl 4 ?? det må være feil ), han imponerte oss med hele 27 treff. Best av våre seniorer var Lars og Magne med 28 treff. På finfelten ble Kristoffer nr 3 i jr med 30 treff og 20 innertreff. I klassen for Nybegynner ung skjøt Patrik hele 17 treff med 6 innertreff. Xander skjøt 20 treff med 5 innertreff i kl Rekrutt. Tim skjøt 28 med 16 inner og ble nr 2 i ER, i samme klasse skjøt Johnas 27 med 6 inner. Sverre Heum skjøt hele 27 treff i kl 2 på grovfelten mens fetter Sondre skjøt 25 i klasse 3. Under "les mer" finner dere flere bilder fra Herdla Les mer om Herdla skl arrangerte runde 1 i feltkarusellen i strålende vær.

Benytt våpen amnestiet innen 31 mai ! Event uregistrerte våpen kan du ordne opp i nå

Benytt våpen amnestiet innen 31 mai ! Event uregistrerte våpen kan du ordne opp i nå

Har du en gammel krag eller mauser, event noen andre skytesaker som ikke er registrert ? Da bør du benytte sjangsen til å få det registrert eller rett og slett levere det inn til politiet for destruksjon. Slike våpen er egentlig problemavfall men nå kan du levere dette inn uten å riskere straff eller spøsrmål om hvem hva og hvorfor. Har du arvet noe uregistrert som du vil beholde så kan du også søke om å få det registrert hvis du ønsker det. 

Hatlestrand-Ølve med flott feltstevne i helgen, vi stillt med 11 skyttere !

Hatlestrand-Ølve med flott feltstevne i helgen, vi stillt med 11 skyttere !

Flott vær, flott opplegg og blandet skyting fra våre. Grovfelten var med ett knehold og alle hold var ganske overkommelige, det betyr at mange kan reise hjem med en god følelse hvis de har gjort sitt beste. Inge ble nr 2 i k 3 med 28 treff, Geir Inge vant V55 med 28 treff, Stig vant kl 1 med 20 treff. Arne ble nr 2 i V 65 med 30 og 21 innertreff. De viktigste skytterene er de yngste og de kan også sakene sine. I rekrutt skjøt Xander 20 treff og Andreas 14 treff. Kristoffer ble nr 2 i Jr med 30 treff og 23 innertreff. Selve grovfelt opplegget finner dere bilder av under les mer. Arrangøren gjorde en meget god jobb og fortjente mer enn 78 deltagere men vinterferien var vel litt av årsaken. Vi kommer igjen neste år !
Alle resultatene finner du på Hatlestrand-Ølve sine hjemmesider
 Les mer om Hatlestrand-Ølve med flott feltstevne i helgen, vi stillt med 11 skyttere !

Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Det var voldsom aktivitet på 100 meteren og feltfigurene. Torsdagene og ungdomstreningen er nå viet feltskyting. Det er tydelig at dette er populært men for at det skal bli enda mer populært må hver enkelt forstå at man trenger litt annet utstyr enn inne på 15 meteren. Hva du trenger kan du lese om under " les mer ". Der finner du også noen tips som kan sørge for at man får enda bedre serier på de forskjellige figurene. Årets første blomst kom i år på 176 meter, Under les mer finner du også situasjonsbilde fra kveldens ungdomstrening Les mer om Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Feltsesongen er startet og det er blitt lysere om kvelden. Derfor har også ungdomsgruppen startet med felt trening om torsdagene, de som vil skyte felt må komme til kl 16,00. Da får man trene og lære feltskyting på 100 meter banen. Start tidspunktet blir endret etterhvert som det blir lysere på ettermiddagen. Det er viktig å kle seg godt ! Fryser man så er det ikke gøy men med ull underst + hansker som man kan ha på mellom skytingene + varme sko og noe varmt i halsen så er feltskyting skikkelig gøy. 

KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

Blant våre fine, så vant Jonas Iversen klasse ER. Gratulerer med det redaktør/formann tror er hans første seier. I klasse J måtte Kristoffer Tvedt Skråmestø se seg slått av Anita Bjørkedal, en innertreff skilte etter finalen. Det ble vist mye god skyting av våre, dette lover godt for resten av feltsesongen. Førstkommende sønad er det Hatlestrand/Ølve som arrangerer og da stiller vi, Alle resultatene fra KM på Fana finner dere på hemesiden til Fana. Les mer om KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

Vi skal arrangere hordastevne 2017 i sommer. Derfor blir det noe dugnad på alle, første del av dugnaden er å skaffe gavepremier til stevne. Dette kan være gjenstander av ymse slag eller penger som vi kan kjøpe premier for. For å ha litt konkurranse i premieskaffingen er det satt opp en premie på 500 stk kailber 22 skudd til den som skaffer høyest verdi totalt. Under "Les mer" finner du et brev fra skytterlaget som du kan bruke mot potensielle givere. Når du får tak i premie melder du dette til : Ellinor.Saelensminde@fotball.no Les mer om Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

Svein Halvorsen stelte i stand en intern konkuranse med 50 skudd liggende for lagets medlemmer. Hvorfor 50 skudd ?? Kanskje tilfeldig men Svein fyller 50 skudd ( eller år) med til helgen. Alle skjøt i samme klasse og desimalene talte med. Svein vant mens Sander S. ble nr 2 0,5 poeng foran Magne. Dette var noe vi bør gjenta for en ting er å skyte 20 tiere på rad eller kanskje 35 tiere, plutselig kan det komme en 9,9 eller to hvis man ikke passer på. Under "les mer" kommer alle resultatene om ikke så lenge.. Les mer om 16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Som de aller fleste fikk med seg ble det på årsmøte satt ned en "banekommite" der alt fra skytebaner til hus og feltområde ble delt opp i ansvarsområder. Der skal den enkelte som ble valgt ha tilsyn med et mindre område, feks undertegnede har ansvar for tilsyn med klubbhus delen. Det er viktig at man også utfører dette tilsynet, spesielt nå når jule og nyttårs stormene herjer. Derfor denne påminnelsen slik at vi ikke får unødvendige vedlikeholdskostnader når banesesongen starter. Hvis noe har skjedd eller er iferd med å skje så gjør du det du kan for å stoppe det og event melder det inn til nestformannen.
Bildet er fra Ninas herjinger, dette er noe vi mest sannsynlig slipper å oppleve en gang til. Allikevell så kan vannmengdene ødelegge mye hvis sluk og grøfter går tett ! Med dette ønskes alle et godt nytt skytterår ! Husk at serieskytingen starter igjen onsdag 11 januar 2017.
 

Info fra Ammo forvalter før feltsesongen !

Kjøp av ammunisjon

Ammo forvalter Øyvind er i Nordsjøen fra tirsdag 24. januar og i to uker. Hvis det begynner å bli slunkent i ammobeholdningen bør alle sørge for å ta ut ammo i dag. Eller senest mandag.
I nødsfall kan jeg også kontaktes for uttak av ammunisjon, men inntil videre må dere da ha betalt på forhånd og ta med kvittering. Se prislisten som ligger på hjemmesiden.

Øyvind vil være på banen tirsdag 24/1 fra kl 18,00 til 19,00

Med vennlig hilsen
Geir Inge
Kasserer

Under "Les mer" finner du ladedata for Norma 19 krutt. Husk at vi også har engangs skutte hylser på lager.
 

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Siden LSSL låner hus og bane hos Bergen Skl og at medlemmene stort sett er medlemmer i begge lag har vi funnet ut at det er naturlig at LSSL også "låner" plass på vår hjemmeside. Dermed er det også enkelt å sjekke nyheter og info for begge lagene samtidig, begge lag får da også flere treff på sidene sine. Dette er nå aktivt fra 27 desember, LSSL finner dere ved å klikke på "LSSL" øverst på hjemmesiden vår. Der finner dere allerede noe info men det kommer selvfølgelig mer etter hvert. 

Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde er fullbooket !

Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde er fullbooket !

Svein har nok en gang skaffet felles ovenatting, denne gangen i Førde. : svein@halvorsen.as. Alle prisene + info og bilder finner dere under "Les mer". Utleieperioden er for 7 dager ( ikke mindre). Uansett så blir dette en skytterfest med sosiale stunder og helt sikkert mange gode prestasjoner. Innbetaling for rommene må hver enkelt gjøre før endelig bestilling sendes til utleier, info om dette får man ut på nyåret. Les mer om Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde er fullbooket !

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Hvis du ønsker å prøve skytesporten så finner du kontaktinfo og litt mer ved å klikke på "Ungdomsgruppen øverst til høyre på hjemmesiden. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. Dette er den sporten som har flest medlemmer nest etter fotball, i tillegg kan du drive med det hele livet. Du kommer i et godt miljø der du lærer god og sikker våpenkultur. Du trenger heller ikke å investere i utstyr da du kan låne alt av skytterlaget.
Leder i ungdomsgruppen er Jan Erik Leirnes tlf 95076137