Siste nyheter
Vinterens serieskyting startet i går, 17 skjøt runde 1 ! Neste runde går 10 oktober.

Vinterens serieskyting startet i går, 17 skjøt runde 1 ! Neste runde går 10 oktober.

Da er vi i gang med vinterens eventyr på 15 meteren ! Det er gledelig at 17 skyttere var med og enda bedre, 9 av disse var ungdommer. Det var god skyting og Øyvind Tvedt som er i klasse 2 leder. Det er nå 11 runder igjen og de 7 beste resultatene teller i sammendraget, det er bare å bli med. Alle resultatene og datoer for alle rundene finner du under "Les mer". Datoene ligger også i vedlgt resultatfil i vedlegget, det gjør også respittreglene ( du må åpne aktuel side helt nederst i vedlegget ).
Bilde viser vår ferske V55 skytter Lars som satte ny pers med 244.
 Les mer om Vinterens serieskyting startet i går, 17 skjøt runde 1 ! Neste runde går 10 oktober.

Serieskyting på 15 meter for alle klasser !! Første runde er 26 sept.

Serieskyting på 15 meter for alle klasser !! Første runde er 26 sept.

Serieskytingene starter onsdag 26 sept og det er terminfestet 12 runder der de 7 beste teller. Det er ikke gratis å delta. Dette er en treningsserie og det er treningsutbyttet ved programskyting vi er ute etter.
Oppfordrer også ungdommer fra R og oppover (Må være selvgående på standplass, låner gjerne våpen men har egen ammo og skyter med reim) til å stille.
Det er også gitt litt respitt til R og ER nå for å få opp motivasjonen ( Respitt=ekstrapoeng ).
Egen premiering til skytter med beste progresjon i løpet av serien (enstemmig jury: Stig). Den største premien får alle som deltar da det er god trening gjennom vinteren.
Under "Les mer" finner dere en fil med alt dere trenger å lete etter.
 Les mer om Serieskyting på 15 meter for alle klasser !! Første runde er 26 sept.

Lagsmesterskap for ungdommene med imponerende 26 deltagere !!

Lagsmesterskap for ungdommene med imponerende 26 deltagere !!

Torsdag 13 september skjøt ungdommene lagsmesterskap på 100 meteren. Hele 26 ungdommer, både gutter og jenter, deltok. Sander og Kristoffer skjøt for anledningen i klassen Ejr, dermed ble junior klassen ekstra spennede. Det var jevn og god skyting i alle klassene. Dette viser at de som driver ungdomsgruppen har gjort en meget god jobb i år også, eller rettere gjennom mange år. Raymond som har bodd mye på sykehus i senere tid var også med arrangør denne kvelden. Jeg tror han fikk uante kreftrer når han så alle ungdommene i aksjon. Under "Les mer" finner dere alle resultatene. Bildet viser mange av ungdommene fra fjorårets premieutdeling. Les mer om Lagsmesterskap for ungdommene med imponerende 26 deltagere !!

Stor deltagelse på Kretsstevne i flott skytevær !

Stor deltagelse på Kretsstevne i flott skytevær !

Det var 83 som skjøt lørdagens kretsstevne, 32 deltagere i ungdomsklassene, 36 i veteranklassene og 25 skjøt i klassene 1-5. John Olav Ågotnes ble kretsmester i senior med 349 p. De forskjellige klasse vinnere ble:
- Klasse Rekrutt, Jonas Hatlem Falch, Bergen. 340 p
- Klasse ER, Eirik Lussand, Fana. 349 p
- Klasse Junior, Tim Antonio Johannesen Amengual, Bergen. 339 p (Bilde )
- Klasse Ejr. Thea Haukaas Nordøen, Å/H. 330 p
- Klasse V65, Eyvind Bjørsvik, Askøy. 349 p
- Klasse V73, Erling Haugland, Fana. 247 p
- Klasse 1, Trond Ullestad, Fana. 241 p
- Klasse 2. Svein Gunnar Bolstad, Å/H.
- Klasse V55. Geri Rosnes , Herdla. 342 p
- Klasse 3-5.. John Olav Ågotnes, Sartor. 349 p
 

Kretsstevne baneskyting på Laksevågbanen lørdag 10 september med 87 påmeldte !!

Kretsstevne baneskyting på Laksevågbanen lørdag 10 september med 87 påmeldte !!

Uventet men hyggelig antall påmeldte ! Med hele 87 påmeldte vil dette bli et godt kretsstevne midt i hjortejakten, Vi satser på å få stevnet avviklet effektivt men hvsi det drar litt ut er kjøkkenet forberedt.
Om den historiske kåringen om årets fuglekonge blir historie er godt mulig da medaljen som er meget kostbar, At ca kr 5000,- tar knekken på en slunken kretskasse er godt mulig...
Linker til resultater og live visning finner du under "Les mer"
 Les mer om Kretsstevne baneskyting på Laksevågbanen lørdag 10 september med 87 påmeldte !!

Svein ble lagsmester 200 m for senior men Sander imponerte med 341 !

Svein ble lagsmester 200 m for senior men Sander imponerte med 341 !

Onsdagens lagsmesterskap på 200 meteren kunne hatt flere deltagere men det ble vist god skyting fra noen. Svein Halvorsen ble lagsmester i klassen 3-5 med 342. I V55 ble Geir Inge lagsmester med 346 etter 150 på klassen. Den som imponerte aller mes var junioren Sander Sælensminde som deltok med senior mesterskap da det teller i lagspokalen. Sander startet med 148 på klassen med 50 på stående, på grunnlaget fikk ha 94 med fire niere på ligg og avsluttet med 99 på omgangen. 341 p på seniorprogrammet er skikkelig imponerende. Dette er nok ikke tilfeldig da Sander trener både luft og miniatyr i tillegg til DFS skytingen. Alle resultatene finer dere under "Les mer" Les mer om Svein ble lagsmester 200 m for senior men Sander imponerte med 341 !

Samlagstevne bane på Meland, de yngste var best !

Samlagstevne bane på Meland, de yngste var best !

Innledende skytinger forgikk lørdagen i skikkelig drittvær med ubeskrivelige regnbyger, dette går mest urover de aller yngste. Vi fikk to samlagsmestre da Ole Martin Halvorsen vant EJr med 345, dette er et meget godt resultat da han skyter i alle stillnger. Sander Sælensminde vant klasse Jr med overbevisende 350. Mariell Sælensminde skjøt finale i R klassen og ble nr 5 med 336. Sander og Mariell skjøt også lagskyting, her startet Mariell med 99 og Sander fulgte opp med 100. De ble nr 3 med 199p, flott skyting ! Vi stillte med ca 26 ungdommer, dette lover godt for lagets fremtid. Aller resultatene finner dere på Meland Skytterlag sin hjemmeside. Bilde viser Sander og Ole Martin som nybakte samlagsmestre, under "Les mer " ser du bilde av bronselaget. Les mer om Samlagstevne bane på Meland, de yngste var best !

Svein skjøt 30 treff på LS felten i dag !

Svein skjøt 30 treff på LS felten i dag !

Svein skjøt grovfelten på årets LS mens regnbygene feide over han. Allikevel skjøt han 30 treff og er dermed sikret plass i fredagens NM-finale. Rekrutten Mariell skjøt sin feltrunde under meget vanskelige forhold, nordavind fra både høyre og venstre mens "Vøringsfossen" tidvis skylte over henne. Hun skjøt godt nok til 30 men det ble 26 treff. Som de fleste vet skyter hun med kaliber 22 og den er meget ømfintlig for vind. Flott skyting! Bilde under "Les mer"
På 200 meter skjøt 3-klassingene Stine og Lars. Stine fikk 225 og var nok ikke helt fornøyd. Lars skjøt bare tiere på prøveskuddene og fulgte opp med 50 på liggende, skytingen videre skal Lars fortelle om på årsfesten etter kl 23,59....
I morgen har vi flere som skal i ilden både på felt og bane, da får vi se hvordan det ender.
Bilde viser hvordan Svein så ut mens han ennå var tørr og varm
 Les mer om Svein skjøt 30 treff på LS felten i dag !

Landsskytterstevne lørdagen, det blir en spennede dag !

Landsskytterstevne lørdagen, det blir en spennede dag !

I dag er det flere spennede skytinger men det som er mest spennende er om ungdommene på bilde rekker frem i tide på motorpedosyklene sine. Juniorene Sander ( kl 10.00), Kristoffer ( kl 10,00 ) og Sander Halsli ( kl 11,04) skal skyte felt i dag mens V55 skytterene Geir Inge ( kl 13,30), Gunnar ( kl 12,50 ) og Magne ( kl 14,10 ) skyter bane. Ole Martin skyter grovfelt kl 08,45 i Ejr. Da får vi vente i spenning, det er alt noen som skyter opp mot sitt beste. I morgen er det nye muligheter for noen. I skrivende stund er skyteforholdene meget gode og Ole Martin ble ferdig på feltskytingen med gode 27 treff..Gunnar ble best av våre veteraner med 242, Magne fikk 240 og Geir Inge 238. Sander S slo til med 30 treff, Kristoffer fikk 29 treff og Sander H skjøt 26 treff. 

Nå er Landsskytterstevne rett om hjørnet og vi er på plass !

Nå er Landsskytterstevne rett om hjørnet og vi er på plass !

Etter 9,5 timers kjøring stoppet vi utenfor hotellet, ca 21 grader og solskinn. Tips til dere, vi kjørte hjemme i fra 06,20 og hadde en meget behagelig tur. Det var nesten bilfritt helt til vi kom til Oppdal, da kom det neon få biler.Kjørte via øvre Årdal og tok "Tindeveien" over til Turtagrø. Videre tok vi en privat bomvei fra Vågåmo som ender på skytebanen i Lesja, totalt ca 670 km.
Under LS vil vi prøve å oppdatere hjemmesiden, derfor ønsker jeg bilder og "reportasjer" hvis det skjer noe som vi bør dele. Send det til meg på ms@bostek.no eller sms til 41667781. Bilde viser et par ivrige unge i 2011 som kanskje noen kjenner igjen.
Mer under "Les mer"
 Les mer om Nå er Landsskytterstevne rett om hjørnet og vi er på plass !

Vestlandsstevne hos Kvinherad skl. Våre gjorde en god innsats !

Vestlandsstevne hos Kvinherad skl. Våre gjorde en god innsats !

Vi var ikke så menge fra Bergen denne gangen, ferie får ta skylden. Men de som reiste gjorde en god innsats. De Beste plasseringene ble slik: Ole Martin vant grovfelten for Ejr med 28 treff + 11/5 i finalen, totalt 39/5. Magne ble nr 2 i V55 med 29 treff og 11/4 i finalen, totalt 40/4. Arne Kjelby ble nr 3 i V65 med 349 på bane og nr 5 på felten med 42/7. Sander sælensminde ble nr 3 i Jr med 347 på bane og nr 2 på hovedskytingen i felten med 30 treff. Lars Reme skjøt 29 på felten men var uheldig med finalen som ga 7/2 treff, totalt 36/2. Lars skjøt stuperen på 10,64 sek og ble nr 6 totalt. Geir Inge skjøt 28 på felten og med en finale på 10/4 ble han nr 6 i V55 med 38/4. Arrangøren gjennomførte et godt stevne i flott sommersol 

Resultater for siste runde i intern cupen finner du her. Geir Inge ble nr 1.

Resultater for siste runde i intern cupen finner du her. Geir Inge ble nr 1.

Da er årets interne serieskyting på 200 meter ferdig. Kort oppsummering: Etter årets 5 mulige runder der 4 runder teller var det bare Lars Reme ( bilde) som hadde skutt alle rundene. Det var kun 4 skyttere som fikk med seg 4 runder. V55 skytteren Geir Inge skjøt jevnt gode runder og vant foran Svein og Ole Martin.
Til sammenligning så var det kun12 skyttere som skjøt en eller flere runder i 2018, i 2016 var det hele 26 skyttere !!?? Noe har skjedd....
 Les mer om Resultater for siste runde i intern cupen finner du her. Geir Inge ble nr 1.

Se her ! Nye Ammopriser for 2018 og reglene for kjøp.

Se her ! Nye Ammopriser for 2018 og reglene for kjøp.

I 2018 er det nye priser for ammunisjon og ladekomponenter, det er også regler for betaling av dette. Reglene er ganske enkle og gjør ammoforvalterens og kassererens jobb enklere. I tillegg er det ny ammoforvalter, Øyvind Tvedt innehar dette vervet Regler og priser finner du under "les mer". Kort fortalt så lager du en liste over det du skal ha + finner prisene i prislisten og betaler inn dette på forhånd så får du ammoen av Øyvind mot kvitteringen. Da er det bare å handle inn slik at du har det du trenger til resten av sesongen. Hvis du i tillegg skjerper konsentrasjonen får du også mest mulig poeng eller treff for pengene ! Les mer om Se her ! Nye Ammopriser for 2018 og reglene for kjøp.

Resultater fra intern serieskyting nr 4 finner du her !

Resultater fra intern serieskyting nr 4 finner du her !

Resultater fra siste runde finner du under "Les mer". Interessen for serieskytingen har falt kraftig det siste året, bilde er fra et år da interessen var på topp. Jeg tror at få runder og at man kun kan stryke ett resultat er et av momentene. Kanskje vi samtidig kunne hatt runder på 100 meter også som teller i serieskytingen sammen med 200 meteren, da får vi med de ivrigste ungdommene også og ikke minst de som skyter med kaliber 22.. Hensikten med serieskytingen er jo å få medlemmene til å trene mer og sammen + det sosiale.
Da kan dere begynne å tenke på dette allerede nå for det er ikke lenge til neste sesong.
 Les mer om Resultater fra intern serieskyting nr 4 finner du her !

Løvstakkstevnet, Trond Nordvik tok gullet hem te Tysse i kl 3-5 med 344 og nok sentrum !

Løvstakkstevnet, Trond Nordvik tok gullet hem te Tysse i kl 3-5 med 344 og nok sentrum !

Det var 90 skyttere på 100 meter og 76 på 200 meter som skjøt i sommervarmen. Det var tett i toppen i kl 3-5, Trond Nordvik tok gullet hem med 344 og 21 sentrum .Ole Kristian Ågotnes snappet sølvet rett foran nesen på "gamlingen" med 344 og 19 sentrum, John Olav har nok ingenting imot å bli slått av "guttongen" med sine 344 og 12 sentrm. I V55 tok Alfen nok et gull hem til Tysse med 346 som var 6 sentrum mer enn sølv vinner Ingebjørn Lønning. Klasse 2 vant Henrik Nygård fra Os med 336. Lasse Hylland fra Aurland vant kl 1 med 347.
På 100 meteren ble klasse vinnerene slik: R vant Jonas Håland fra Hålandsdalen med 342 ( Pers ? ). ER vant Mathias N. Haugen fra Seim med 349, Jr vant Sofie Evensen fra Os med 350. Ejr vant Amalie Evensen fra Os med 345. I NV var Anders Johansson fra Os best med hele 250. I NU skjøt hele 15 skyttere fra Bergen og de skjøt godt, desverre var det ingen fra andre lag i denne klassen ?? NU-resultatene finner dere i linken under "les mer". Eyvind Bjørsvik vant V65 med 350 og 3 sentrum mer enn Odvar Drange. I V73 var det av naturlige grunner flest deltagere, Reidar Dahle fra Os vant med 349 rangert foran Karsten Totland og Odd Gorm Hansen på inner. Under "Les mer" finner du linkene til alle resultatene.
 Les mer om Løvstakkstevnet, Trond Nordvik tok gullet hem te Tysse i kl 3-5 med 344 og nok sentrum !

Torsdagens Lerum Cup resultater finner du her !!

Torsdagens Lerum Cup resultater finner du her !!

Etter en fin kjøretur uten ekstremvær havnet vi på Farnes skytterlag sin skytebane. Oppe i fjellsiden over Øvre Årdal var det meget vindfullt, dette gjør sakene meget vanskelig for rekruttene våre. Med kaliber 22 som har kuler med ca samme vekt som en pissemaur i vind som blåser kråker over ende ble det en umulig oppgave. I rekrutt klassen skjøt Jonas 319 og Mariell 311. I ER skjøt Andreas 335, Xander 333 og Patrik 302. I junior fikk Sander S. 346, Kristoffer 345, Tim 338 og Johnas 332. Ole Martin skjøt meget gode 344 i Ejr. Arne dro til med en åtter i V65 og havnet på 347. I V55 skjøt Magne 343. I klasse 1 skjøt Tore 338 og Tony 332. Stig fikk 318 i kl 2 mens Lars fikk 326 og Øyvind 310 i kl 3. Klasse 4 ble representert av Inge som havnet på 327. Svein ligger med 341 på 4-plass i kl 5. I morgen skyter vi to stevner, forhåpentligvis under rolige vindforhold. Følg med på hemesiden ! Arne mistet trykkpunktet, håper han finner det igjen før det er for sent ( bilde under "Les mer" ) Les mer om Torsdagens Lerum Cup resultater finner du her !!

Bane stevne på Meland, Jonas Falch vant R-klassen !!

Denne gangen var det vår Jonas som slo Hardanger-Jonasen, med 342 p tok han seieren og gullet kom hem. Gratulerer Jonas ! mulig dette var hans første seier på et åpent bane stevne, det blir ihvertfall ikke den siste. Morten ble nr 7 og Adrian nr 8. I ER ble Andreas nr4 med 330. Juniorene Hans Christian 339, Tim 338, Sander H. 332 og Ullr gjorde en god figur selv om Ullr ikke fik skutt alle skuddene. Ola Mertin vant Ejr igjen med god margin, denne gangen 342. I klassen NU var det igjen en sverm med ungdommer fra Bergen. Emil 233, Abraham 231, Ask 224, Sjur 227, Theo 204Oliver 235, Marcus 226 og Thomas 231. Gode resultater fra disse 8 som er i startgropen til en skytekarriere som kan vare i nærmerer 75 år. 

Bane stevne hos Seim.Ole Martin vant Ejr og Jonas tok sølv i R-klassen !

Bane stevne hos Seim.Ole Martin vant Ejr og Jonas tok sølv i R-klassen !

Bergen stillte som vanlig med et stort antall skyttere der de fleste var ungdommer, 22 var fra Bergen.. I Ejr vant Ole Martin med stor margin, 344 poeng er mer enn godkjent. I R-klassen var det to Jonaser øverst på resultatlisten, vår Jonas Falch ble nr to med 340 p bak Jonas Bjørke fra Hardanger med 342. Adrian ble nr 4 med 328p og Morten Engevik nr 7 med 316p. I klassen NU var 7 av 9 deltagere fra Bergen !!? Imponerende. Ask Røynstrand skjøt 190p, Thomas Waage skjøt 239p, Emil Berggreen 220p, Markus Tveit 239p, Sjur Songstad 233p, Theo Strand 199p og Abraham Refsnes225p. I ER skjøt Andreas 315p. Juniorene Tim med + Sander Halsli med 323 og Ullr med 314 nådde ikke helt opp denne dagen.. 

Hordastevne felt på Bømlo, flere gode resultater av våre !

Hordastevne felt på Bømlo, flere gode resultater av våre !

Litt sen reportasje pga datatrøbbel men nå fungere det. Hordastevne felt på Bømlo ble arrangert med en flott grovfeltløype i innbydene terreng. Finfelt + stang og felthurtig ble arrangert på en god måte på baneområdet. Av seniorene var det Tore Andreassen som ble best med en seier i klasse 1. I V55 ble Magne nr 2 etter 12 i finalen, med 39 treff ble det sølvmedalje foran Geir Inge på 3-plass med 39 treff men færre innertreff. I R-klassen ble Jonas nr 4 med 38 treff inkl finalen, Morten Engevik nr 8 med23 treff.iI ER ble Andreas nr 7 med 28 treff mens vår nye skyttertalent Hans-Wilhelm fikk ikke klaff denne gangen med 21 treff. I junior ble Kristoffer og Sander nr 2 med 42 treff men 4 innertreff bak vinner. Begge vant sølvmedaljen, for ordens skyld, en til hver..Hans Christian nr 9 med 39 treff og Maryann fikk 16 treff. Det er flott at så mange av ungdommene deltar på feltskyting, det er en ihvertfall en skyteform som jeg liker..Desverre finner jeg ikke resultatene fra stang og felthurtig. Med felthurtig på 9,25 sek kan det være interesant å finneut plasseringen før røkelaks premien er spist opp. Flere bilder under "Les mer" Les mer om Hordastevne felt på Bømlo, flere gode resultater av våre !

Lagsmesterskap finfelt for de yngste og eldste, resultatene finner du her ! .

Lagsmesterskap finfelt for de yngste og eldste, resultatene finner du her ! .

Lagsmesterskap finfelt avviklet torsdag 19. april i fint vårvær. Kun to veteraner deltok, mens ungdomsklassene hadde med 23 skytetre gledelig stor deltagelse. I klassen for de yngste og nyeste skyterne våre ( klasse VU ) var det hele 10 deltagere. Her var det også imponerende god skyting med 30 treff som beste, denne klassen + klasse Rekrutt skyter også med kaliber 22 som er mye vanskeligere. I klasse ER vant Andreas Lilleheil, den prestasjonen er også større da han skjøt med kaliber 22 i en "6,5 klasse" . Se alle resultatene under "les mer". Les mer om Lagsmesterskap finfelt for de yngste og eldste, resultatene finner du her ! .

Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

De yngste var de av våre skyttere som gjorde det best. Morten Marøy Engevik ble nr 2 i rekrutt mens Sander Sælensminde ble nr 2 i Jr med Kristoffer Tvedt på 3 plassen. I klassen NU var det mye god skyting av våre. Det er meget gledelig at vi stiller med så mange ungdommer på stevne etter stevne. I klasse V65 ble det nesten på Arne Kjelby som skjøt fult med 42 treff men med 5 innertreff i finalen ble han nr 3.
Alle resutatene finner dere på Tysse skytterlag sin hjemmeside. Noen bilder finner du her under "Les mer"
 Les mer om Samlagsstevne felt hos Tysse, ungdommene var best av våre !

Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Svein har som vanlig sondert terrenget og skaffet felles overnatting under LS i Stjørdal. Det er reservert 16 rom på Peder Morset Folkehøyskole. Rommene er kun enkeltrom men med mulighet for ekstraseng. Minmums leie er 7 døgn,men egne avtaler kan inngås ved spesiele tilfeller. I tillegg til rommene er det plass til 10 campingvogner. Priser og mer finner dere under "Les mer" Les mer om Landsskytterstevne i Stjørdal og ovenatting. Se her !

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Hvert medlem sitt ansvar på banen !!

Nå har vi klart å få et meget flott baneanlegg. Hordastevnet gjorde sitt til at mange detaljer ble ferdigstilt og rot & skrot ble kjørt på gjenbruks stasjonen. Utfordringen nå er å holde hele anlegget ryddig og i topp stand. Undertegnede har anvarsområde klubbhus mens andre har fått sine ansvarsområder. Alle medlemmene har også ansvar for å ta vare på det vi har, ingen må basere seg på at andre rydder opp. Feks boss, ingen skal kaste noe som helst i bosset på skytebanen som de kan kaste i søppelspannet hjemme ! Undertgnede og formannen ( og sikkert en eller to til) tar til stadighet med seg sekker med boss hjem. For å slippe unødvendig høyt antall sekker skal man ikke kaste feks utrangete skyteklær i bosset på skytebanen ! Har man trent SKAL man rydde opp tomhylser, tomflasker og annet før man forlater området. Er man ute i terrenget på baneområdet tar men med seg strimler fra lapperullen, ser man gamle feltfigurer som ligger å slenger skal man ta de med seg inn og legger de på egnet sted eller i bosset. Hvis noen fremdeles ikke har funnet ut hvordan man legger nytt tørkepapir i dispenserene og toalettrull på holderen på toalettene er de bare å spøre for det meste ligger i komoden på det største toalettet. Det er med dette som med skytingen, vi kan bare bli bedre.
Hilsen Husdyret
 

2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

2017 ble nok et godt år for grasrotmidlene til lage med kr 45.300,-. Vi har nå hele 91 grasrotgivere men hvis du får en eller to andre til å bli grasrotgiver vil 2018 grantert bli et rekordår. Fra 1 januar 2018 øker grasrotandelen fra 5 til 7%, dette gir oss 40% økning . Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 7% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.no ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer". Og best av alt, de % som går til laget går ikke utover din innsats for denne er det Norsk Tiping som betaler. Les mer om 2017 ga oss ca 45.300 ! Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også. Husk: Det er gratis for deg !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Siden LSSL låner hus og bane hos Bergen Skl og at medlemmene stort sett er medlemmer i begge lag har vi funnet ut at det er naturlig at LSSL også "låner" plass på vår hjemmeside. Dermed er det også enkelt å sjekke nyheter og info for begge lagene samtidig, begge lag får da også flere treff på sidene sine. Dette er nå aktivt fra 27 desember, LSSL finner dere ved å klikke på "LSSL" øverst på hjemmesiden vår. Der finner dere allerede noe info men det kommer selvfølgelig mer etter hvert. 

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Hvis du ønsker å prøve skytesporten så finner du kontaktinfo og litt mer ved å klikke på "Ungdomsgruppen øverst til høyre på hjemmesiden. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. Dette er den sporten som har flest medlemmer nest etter fotball, i tillegg kan du drive med det hele livet. Du kommer i et godt miljø der du lærer god og sikker våpenkultur. Du trenger heller ikke å investere i utstyr da du kan låne alt av skytterlaget.
Leder i ungdomsgruppen er Jan Erik Leirnes tlf 95076137