Siste nyheter
Innkalling til årsmøte ! Onsdag 11 november kl.18.00 i skytterhuset.

Innkalling til årsmøte ! Onsdag 11 november kl.18.00 i skytterhuset.

Vanligvis er årsmøte første onsdag i november men pga kretsstevne 15 m som vi skal arrangere blir det en uke senere i år. Forslag til årsmøte må være styre i hende 14 dager før, dette skal være skriftlig. Gode forslag kan for eksempel sendes pr mail til : bergen@skytterlag.no. Møt opp ! Bli med å forme lagets fremtid. Enkel servering i pausen. Under "Les mer" ser dere litt av det viktigste vi har jobbet med denne sesongen. Les mer om Innkalling til årsmøte ! Onsdag 11 november kl.18.00 i skytterhuset.

Skal vi reise på Lærum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Skal vi reise på Lærum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Det ennå noen mnd til men vi kan jo organisere det som skal organiseres...Dette er jo blitt en tradisjon for oss ! For de som ikke har anledning til å delta på landsskytterstevne er dette en god erstatning. Vi andre sier ja takk begge deler. De som skal bli med til Sogndal og Lærumcup kan gi beskjed pr mail til bergen@skytterlag.no slik at vi kan få en oversikt. Felles påmelding og overnatting vil vi prøve å får til. Dette passer like godt for de aller yngste som for de aller eldste. Bilde viser heiagjengen når våre er i ilden hos Knipenborg Skl i Årdal
Deltagerliste kommer finner dere under "Les mer"
 Les mer om Skal vi reise på Lærum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Vi har pr dd 80 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga kr 33.976,- til skytterlaget i 2014, i år ligger vi an til ca 10% høyere sum. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

I dag var 200 meteren klar til bruk, dvs 8 skiver uten nr skilt var klar. Resten er klart innen veldig kort tid. Lagsmesterskapet kom litt sent i sesongen men det møtte frem 14 skyttere på 200 meteren og 5 veteraner på 100 meteren. Lagsmester kl 3-5 ble vårt nye medlem Henrik Devik med 340 p, han har også skutt seg opp i kl 5 tidligere i sesongen. Nr 2 ble Geir Inge med 339, han hadde bestemt seg for kl V55 neste sesong men.... I kl 2 vant Andrè med 340 og Even ( Bilde) ble nr 2 med 332. Even har imponert både seg selv og ikke minst oss andre med kne skytingen etter at han gikk over i kl 2 på tampen av sesongen. Veteranene kjempet til siste skudd der Halvard vant V73 og Arne vant V65 med 348 foran Jostein med 347. Dermed tok Arne tilbake tittelen som Jostein tok fra Arne i fjor. Flere bilder under "Les mer" Les mer om Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Norgescup avslutningen for seniorene arrangeres av Fana, Os og Åsane denne helgen. Det er samtidig konkurranse på 100 meteren, det er her våre gjør det best. Sander var på Fana og skjøt nok en gang 350 i ER, denne gangen med hele 29 sentrumstiere. Dette kunst stykket gjentok han i Åsane. Kristoffer skjøt 350 i klasse ER på Os, begge økte persen med flere innertiere. Sondre tangerte persen sin med 345 i jr. Hans Christian skjøt også ny pers i ER, med 337 i Åsane er han på vei mot magiske 340 tallet. Veteranen Jostein skjøt ny pers i V65 med 349 på Os, etter å ha fått fikset sikteøge har resultatene økt jevn og trutt. Les mer om ungdommene under "Les mer" Les mer om Ny pers på Sander, Hans Christian og Kristoffer i helgen !

Samlagstevnet i Hålandsdalen sist helg.

23 skyttere fra Bergen deltok der den største overraskelsen var Even som skjøt kne for første gang da han meldte seg på i kl 2. Med 47 på Kne serien var han den som hadde 3-beste kneskyting av våre ! Med 234 p var han storfornøyd mens vi andre var ganske overrasket, vi visste at Even får til det utroligste men dette hadde ingen ventet . Kristoffer ble nr 10 i ER med 349, Svein var best av seniorene våre med 240 mens Arne var beste veteran fra Bergen med 347. Stevne ble avviklet problemfritt i fint sommervær. I tillegg har Hålandsdalen skytterlag fått seg hjemmeside som var klar til stevnet. All prestasjoner og premier til våre deltagere finner der under "Les mer" Følg også med i nest nr av Skyttertidende som kommer ut 1 oktober, der er det en reportasje om Even. Den måtte vente til dette nr fordi den tok for mye plass i forrige, men DFS ville ikke kutte ned på reportasjen. 

Kretsmesterskapet på Sartor, ungdommen gjorde det godt !

Kretsmesterskapet på Sartor, ungdommen gjorde det godt !

Dagens kretsstevne ble en suksess for våre unge. Vi vant lagskyting for ungdommene med 2-laget som besto av Ole Martin og Kristoffer mens 1-laget vårt ble nr 2. 2-laget besto av Sander og Sondre. I tillegg vant Tim rekrutt mens Sondre vant Jr klassen. Sander skjøt 350 i dag også men ble nr 2 bak Anita Bjørkedal, her var det kun 2 sentumstiere som skillte. Even vant kl 1 med 245p. I motsatt ende av aldersgruppene skjøt Arne 348 i V65, han ble nr 2. I seniorklassene var Henrik Devik best av våre med 240, Yngve 239 og Geir Inge 237. Stevne ble greit avviklet av Skytterdronning. konge, prins og hele hoffet. 

Sander skjøt fullt i feltfinalen også, 12/10 og ble nr 13 !

Sander skjøt fullt i feltfinalen også, 12/10 og ble nr 13 !

Det er knallhard skyting i ER ! Anita Bjørkedal fra Sartor vant felten også etter omskyting med tre andre skyttere. Sander ble nr 13 med fattige 2 innertreff bak og kom uheldigvis plassen bak medalje. Uansett så har Sander imponert stort med fult hus med nesten bare innertreff i alle øvelsene. Vi var 24 påmeldte skyttere der nesten alle bodde på samme tun og med kun 10 minutter til skytearena. Det var meget vellykket og sosialt. Her har Svein gjort en god jobb med innkvarteringen ! Neste år er LS i Målselv og Svein har fikset felles innkvartering der også :-) Vi gleder oss allerede til neste år. 

Sander tok medalje på baneskytingen med 350p !

Sander tok medalje på baneskytingen med 350p !

Bilde til høyre er tatt rett etter medaljesermonien i dag. Der ser dere Sander med foreldre/sponsorer og lillesøster, kanskje hun begyner å skyte også ??? Å ta medalje på et Landskytterstevneer noe av det største man kan oppnå som skytter, det er et minne for livet og man havner i historiebøkene. For de som er interresserte, han har skutt 71 tellende skudd på årets LS der hele 59 av skuddene er innertreff...Vi har mange dyktige ungdommer som har kapasitet til å vinne konkurranser, denne gangen var det Sander sin tur. Sondre + Ole Martin og Kristoffer gjorde en god innsats på LS. Sondre er Jr og skjøt i tillegg stang og felthurtig for første gang, noe han fullførte med glans. Her ble nok gnisten tent til å trene på dette også. Ole Martin og Kristoffer skjøt toppresultater både i bane og felt men marginene er små. Arne skjøt også finale torsdag. Med 250 hadde han et meget godt utgangspunkt men omgangen satt ikke helt denne dagen da det ble noen niere til venstre.
Gratulerer til ungdomsgruppen som gjør et fantastisk arbeid som dyrker frem det ene talentet etter det andre !
Hilsen Formannen
 

Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Sander innfridde til de grader med 100 i finalen og 7 sentrumstiere havnet han på 350 ga han 12 plass. Han ser litt skuffet ut på bildet for han har ambisjoner men han kan være strålende fornøyd med resultatet. I tillegg skal han skyte feltfinale på fredag. Vinneren ble AnitaBjørkedal fra Sartor med ikke mindre enn 100 og 10 innertiere. Dette synes vi er meget gledelig da hun har hatt litt uflaks i finaler tidlgere i sesongen. Anita er en meget dyktig skytter hun også, grattulerer ! Under "Les mer" kan dere se hvor spennende finalen var for Anita. I tillegg ble Amalie fra Os nr 5 med 8 sentrumstiere. Det betyr at et Hordastevne i ER blir like vanskelig å vinne som et Landskytterstevne... Av 48 skyttere med 250 var det 25 som havnet på 350 tilslutt så det er knallhardt nivå. Les mer om Sander imponerte med 100 m/7 innertiere i finalen. Nr 12 med 350 p på LS !!

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

På bilde ser dere ungdomslederen på landsskytterstevne i Sandnes, Øyvind. Han er minst like hyggelig som han ser ut til å være :-) Les også i artiklene under her på forsiden så ser dere litt av hva vi holder på med og hva medlemmene presterer. Vil dere prøve skyting er det bare å komme torsdager ca kl 17,30. Har dere spørsmål, ring formannen på 41667781. Alt utstyr får du låne gratis på skytebanen. Vi skyter inne i vinterhalvåret og på 100 meter i sommer halvåret, all skyting foregår på elektroniske skiver. Sporten passer for alle i alderen fra ca 9-10 år og oppover til sjuende far i huset. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. 

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,
Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.
Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),
Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå er det nye huset tatt i bruk. Pr i dag holder vi påmed å utvide ogmoderniser 200 meter banen Her blir det økt kapasitet fra 12 til 16 elektroniske skiver og elektriske skiveheiser. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner. I år er vi 22 skyttere swm reiser på Landsskytterstevnet i Lesja.

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :