Siste nyheter
Lise Margrethe Rinde vant Løvstakkstevne 15m !

Lise Margrethe Rinde vant Løvstakkstevne 15m !

Vinneren kom i et av de siste lagene, med 346 vant Lise Margrethe klasse 3-5. Harald Brekke nr 2, John Olav nr 3 og Eirunn Søiland nr 4, alle med 344 og rangert på inner. Klassevinnere: R-Kyrre Haugland 341, ER-Anita Bjørkedal 350, Jr-Benjamin Bjørslid 345, Kl 2 Kristian Kvam 340 og rangert foran Trygve Mjelde med 340. V55 Berge Legland, V65 Eyvind Bjørsvik 349, V73 Oddbjørn Lekven 347. Alle resultatene finner du via linkene finner du under "Les mer". Les mer om Lise Margrethe Rinde vant Løvstakkstevne 15m !

Skal vi reise på Lerum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Skal vi reise på Lerum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Det ennå noen mnd til men vi kan jo organisere det som skal organiseres...Dette er jo blitt en tradisjon for oss ! For de som ikke har anledning til å delta på landsskytterstevne er dette en god erstatning. Vi andre sier ja takk begge deler. De som skal bli med til Sogndal og Lerumcup kan gi beskjed pr mail til bergen@skytterlag.no slik at vi kan få en oversikt. Felles påmelding og overnatting vil vi prøve å får til. Dette passer like godt for de aller yngste som for de aller eldste. Bilde viser heiagjengen når våre var i ilden hos Knipenborg Skl i Årdal. Som dere ken se i deltagerlisten er det mange ungdommer som allerede har meldt seg til turen.
Deltagerliste finner dere under "Les mer", 17 skyttere så langt !
 Les mer om Skal vi reise på Lerum cup 20 til 21 mai 2016 ??

Overnatting under LS i Målselv 2016 !

Overnatting under LS i Målselv 2016 !

Svein har booket 4 hytter, hver hytte med 2 stk 4 sengers rom + stue, kjøkken og bad. Pris = 995,- pr døgn ( kr 125,- pr seng/døgn). De er reservert for perioden 29/7 til 4/8. Hyttene er i fbm et hotell i Bardufoss og ligger ca 30 min kjøring fra LS arena. Hva som er ledig finner dere under "Les mer". Hvis du/dere vil bestille et rom må det sendes en mail til : bergen@skytterlag.no . Det leies ut hele rom slik at hvis noen vil dele et firemanns rom må man avtale seg imellom.
Bilde viser en av våre som har vokst oppmed LS og på skytebanen. På bilde var hun rekrutt, nå skyter hun nesten i klasse 5.
 Les mer om Overnatting under LS i Målselv 2016 !

Årsmøte avviklet ute det store endringene.

Årsmøte avviklet ute det store endringene.

Formann, kasserer, styremedlemmer og varamenn fortsetter som før, ungdomsgruppen har samme innhold men Jan Erik Leirnes og Øyvind bytter plass. Dermed blir Jan Erik ungdomsleder og med i styre. Siden hus , 200 meter og baneområdet er helt ferdig til 2016 sesongen forventer vi et roligere år der skyting står øverst for alle. Vi regner også med at vi blir ferdig med støysaken før året er omme slik at man slipper å tenke på den slags. Nå kan vi glede oss til feltsesongen !
Formannen..
 

Utleie av lokale, brylluper og konfirmasjoner!

Utleie av lokale, brylluper og konfirmasjoner!

Fra 11/11 2015 tar vi imot bestillinger for leie av selskapslokealene. Spørsmål rettes fortrinnsvis til Bergen@skytterlag.no . Vi må tilpasse utleie til lagets egne arrangementer.Vi forterekker bryllup, konfirmasjoner og utleie til lag og foreninger. Feiring av dager vurderes på forespørsel med vi leier ikke ut til lavere enn 50 års dager. Dette er begrenset da vi vil ta vare på vårt nye klubbhus. Priser og annen informasjon finner dere under "Les mer" Les mer om Utleie av lokale, brylluper og konfirmasjoner!

Lise Margrethe Rinde suveren vinner av KM kl 3-5 med 349 !

Lise Margrethe Rinde suveren vinner av KM kl 3-5 med 349 !

Etter at 80 skyttere fra alle klasser har skutt seg ferdig kan man si følgende: Unge Lise Margrethe Rinde fra Åsane vant kl 3-5 suverent med 349 foran John Olav Ågotnes med 344. Åsane/Hordvik tok flest topp plasseringer. Sartor sine to unge i ER skjøt begge 350, Ole Kristian vant klassen på inner mens Anite ble nr 2, de vanskelige innertierne ble avgjørende. Bergen hadde hele 13 Aspiranter, selv om vi var på hjemmebane burde de andre lagene klart å romle sammen noen Aspiranter ! Det kan de rette opp på Løvstakkstevne om 14 dager....Alle resultatene finner dere under "Les mer", her er det også noen bilder av de aller yngste i aksjon. Takk for fremmøte ! Les mer om Lise Margrethe Rinde suveren vinner av KM kl 3-5 med 349 !

Ungdommenes resultater fra Os og Bergen Nordre:

Ungdommenes resultater fra Os og Bergen Nordre:

Vi hadde med nye og gamle ungdommer på helgens 15 meter stevner. Her var det mye god skyting, Arne Henrik skjøt ny pers på 244p hos Berge Nordre, Kristoffer skjøt 250, også det hos Bergen Nordre, Stine som er senior er også ungdom, hun slo til med 339 etter 99 på grunnlaget og 99 på omgangen.Resultater og flere bilder finner dere under "Les mer". Vi må ta med et Svein Halvorsen (Yngre veteran ??) skjøt 341 på Os Les mer om Ungdommenes resultater fra Os og Bergen Nordre:

Samlaget arrangerte nok en populær ungdomssamling, i år i Strandebarm !

Samlaget arrangerte nok en populær ungdomssamling, i år i Strandebarm !

53 ungdommer fra mange forskjellige lag var med på årets ungdoms samling som denne gangen var lagt til Strandebarm. Her var det arrangert skyting med instruksjon både ute og inne + sosialt samvær. Arrangøren ble nok litt overrasket over responsen når påmeldingen gikk ut, det er vel det man kaller et luksusproblem. Dette i tillegg til østlandsturen til ungdomsstevne viser at ungdommene liker slike fellesturer, bivirkningen blir et godt skyttermiljø + at flere kommer til å oppnå gode resulater.Utfordringen for de som arrangerer dette blir logistikken hvis økningen i påmeldingen fortsetter å øke men samtidig er det en ispirasjon som får frem uante krefter. Flere bilder under "Les mer". Takk til fotografen, Robert Haakonsen. Les mer om Samlaget arrangerte nok en populær ungdomssamling, i år i Strandebarm !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Vi har nå økt til 82 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga kr 33.976,- til skytterlaget i 2014, i år ligger vi an til ca 15% høyere sum, kanskje runder vi 40.000,- til laget ?. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Da er skivesystemene i 200m grav ferdig !

Da er skivesystemene i 200m grav ferdig !

Et skytterlag trenger ungdommer og pensjonister ! Halvard er begge deler, en ungdommelig pensjonist. Han har "aulet på" i lengre tid og i dag var han grav 200 meter ferdig. Skivene er rettet opp og tak er kommet på plass ( bilde). Ingen storm kan få tak i dette for nå er alt i sikkerhet under tak, der er det luftig og tørrt. Det eneste som gjenstår el lys i graven + nr skilt over skivene. Alt dette er kjøpt inn og skal monteres innen kort tid., både på 200 meter og 100 meterfår da nye nr skilt. Vi skal legge mer sand på vollkronen ved første anledning. Ellers skal det støpes trapp ned i graven + skikkelig nedgang til 100 m standplass. Vi skal også montere opp skikkelige gatelys ved parkeringsplass og vei opp til huset samt ved nedgang til 100 m stpl. dette er nødvendig vinterstid da det er høy aktivitet på 15 meteren etter mørkets frembrudd. Gledelig er det også at ungdomsgruppen vokser og vokser, jeg sjekket antall ungdommer som er medlem og kom til 44 i klassene ASP, R, ER og Jr. dette er imponerende ! Bilde av de 16 nye skivene ser du under "Les mer" Halvard har fått innvilget 14 dagers velfortjent ferie og reiser snart til varmere strøk.Passbildet finner du også under "Les mer" Les mer om Da er skivesystemene i 200m grav ferdig !

Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

I dag var 200 meteren klar til bruk, dvs 8 skiver uten nr skilt var klar. Resten er klart innen veldig kort tid. Lagsmesterskapet kom litt sent i sesongen men det møtte frem 14 skyttere på 200 meteren og 5 veteraner på 100 meteren. Lagsmester kl 3-5 ble vårt nye medlem Henrik Devik med 340 p, han har også skutt seg opp i kl 5 tidligere i sesongen. Nr 2 ble Geir Inge med 339, han hadde bestemt seg for kl V55 neste sesong men.... I kl 2 vant Andrè med 340 og Even ( Bilde) ble nr 2 med 332. Even har imponert både seg selv og ikke minst oss andre med kne skytingen etter at han gikk over i kl 2 på tampen av sesongen. Veteranene kjempet til siste skudd der Halvard vant V73 og Arne vant V65 med 348 foran Jostein med 347. Dermed tok Arne tilbake tittelen som Jostein tok fra Arne i fjor. Flere bilder under "Les mer" Les mer om Endelig, lagsmesterskap på ny 200 m + veteraner på 100m

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

På bilde ser dere ungdomslederen på landsskytterstevne i Sandnes, Øyvind. Han er minst like hyggelig som han ser ut til å være :-) Les også i artiklene under her på forsiden så ser dere litt av hva vi holder på med og hva medlemmene presterer. Vil dere prøve skyting er det bare å komme torsdager ca kl 17,30. Har dere spørsmål, ring formannen på 41667781. Alt utstyr får du låne gratis på skytebanen. Vi skyter inne i vinterhalvåret og på 100 meter i sommer halvåret, all skyting foregår på elektroniske skiver. Sporten passer for alle i alderen fra ca 9-10 år og oppover til sjuende far i huset. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. 

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,
Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.
Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),
Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå er det nye huset tatt i bruk. Pr i dag holder vi påmed å utvide ogmoderniser 200 meter banen Her blir det økt kapasitet fra 12 til 16 elektroniske skiver og elektriske skiveheiser. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner. I år er vi 22 skyttere som reiser på Landsskytterstevnet i Lesja.

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :