Siste nyheter
Dugnad på 200 meteren rett over påske !

Dugnad på 200 meteren rett over påske !

Da er det mer dugnad slik at vi kommer i mål til utendørs sesongen.
Ny dugnad tirsdag 7 april kl 17,00, event før for de som kan det og senere for de som ikke kan tidligere…Arbeid man begynner på her kan man fortsette med andre dager og tider slik at vi blir ferdige.
.I tillegg blir det vår-dugnad for ungdomsgruppen og alle andre torsdag 9 april kl 17,00, da skal vi ha vår rydding i baneområdet. Det betyr at alt som ligger i terrenget, i gravene og standplass av rot&skrot skal ryddes sammen slik at det ser fint og ryddig ut.
Stillaset på bildet er Jostein og Halvard st prosjekt, de bytter ut takrennene både på 100 meter og 200 meter stpl. 100 meteren er ferdig.
 

Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Vi var en gjeng som tradisjonen tro reise til Hatlestrand/Ølve sitt feltstevne. I år var de heldige med været i tilleg til å ha feltstevne alene den dagen. Dette resulterte i gledelige 88 deltagere. Vi skjøt heldigvis i siste laget sånn at vi ikke kluset til hele stevne. Det bleetterhvert mye moro på standplassen da Raymond som hadde skive 4 skjøt på skive 5 som var min skive. Da formannen fikk 26 treff på de 18 første skuddene mått omskyting til. Vi ble no ferdige tilslutt og av våre var Gunnar best da han fikk 29/12 med stolpekornet mens formannen ( til tross for Raymond ) fikk 29/10, Geir Inge fikk 27 terff. På finfelten skjøt Kristoffer nok en gang 30 treff, denne gangen med 18 innertreff. Les mer under "Les mer" Les mer om Hatlestrand/Ølve felten med rekord deltagelse !

Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Gunnar Fiksdal har meldt både seg selv, Stine og Thunderbirden på. Som dere ser på bildet satser han på fint vær i år også så han har allerede begynt å pakke. Videre så har formannen sendt egen søknad til arrangøren for at en av våre aller ivrigste og glade skyttere, Even kan få delta. Vi regner med at LerumCup arrangøren har mer Lerumsaft i musklene enn DFS da de siste mener at Even er blitt så god at han får ikke delta på årets LS som er på Lesja .Even må skyte kne ( noe som ennå er umulig ) eller rett og slett slutte å skyte Dette er en pinglete nisseavgjørelse på høyde treffene fra en knallpistol. Formannen er meget skuffet å frustrert over manglende vilje og forståelse for Even sin situasjon pr dd...han ble rett og slett for god ! Gledelig er det at Samlaget og alle andre i og utenfor vårt skytterlag støtter Even. Under "les mer" ligger liste for påmelding for de som vil følge fellesopplegget fra Bergen. Even og far til Even er tvangspåmeldt av formannen ! Sånn e`det me`den saken. Vi håper også at flest mulig av ungdommerne og foreldre blir med da de er en viktig del av skyttermiljøet. Les mer om Saft suse..snart Lerum cup 2015, fellespåmelding fra Bergen her !!

Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Tim, som venter på sin egen Sauer, ledet rekrutt med 28 treff. Det var samme som nr 2 men i finalen skilte de lag og Tim sikret seg sin første tittel som Samlagsmester. Gratulerer !! I jr hadde vi Sondre og Joachim helt i toppen før finalen, etter finalen endte Joackim på 3 plass og Sondre på 4 plass. Gratulerer med flott innsats til begge som hadde 30 treff før finalene. Kristoffer og Sander hadde begge 30 treff før finalen, etter finalen sto Kristoffer igjen som Samlagsmester etter 12/10 i finalen med Sander på 2-plass etter 12/9 foran Anita Bjørkedal fra Sartor som skjøt 12/8. Gratulerer til alle tre !! Petter tok medalje i seniorklassen ! Han måtte skyte om og fikk ett treff mer enn motstanderen, han vant dermed den avgjørende 12 plassen. Se flere bilder under "les mer" I tillegg ble Even Samlagsmester i kl 1 selv om DFS ikke gir han lov å delta på årets LS fordi han er blitt for god !!?? Raymond vant kl 2, Petter vant kl 3 og Geir Inge ble nr 2 i kl 4. Les mer om Tim Amengual og Kristoffer ble samlagsmester i felt !

Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

På bildet ser dere de av ungdommene våre som skal skyte finaler, vi har skyttere i R + ER + Jr som kan vinne i dag. Kunkurransen er knall hard så det er ingen selvfølge at noen av de vinner men......Uansett så vant vi lagskyting for ungdommene, Vårt 1-lag Kristoffer og Sondre vant med 60 treff. Ikke nok med det for Bergen-2 med Ole Martin og Joacim ble nr 2 med 59 treff. Det betyr at disse fire ungdommene hadde totalt kun 1 treff under max. Seniorene våre gjorde det nesten like godt da de ble nr 2 da Odd Anders + Geir Inge & Svein skjøt 79 treff. Se flere bilder av ungdommene under "Les mer " Les mer om Spennende finaler på samlagstevnet felt, hvem har dagen i dag ?

Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Etter de innledende skytingene hadde vi skyttere helt i toppen i de fleste klassene både på grov- og fin felten. Utrolig skyting i drittværet som arrangøren taklet på en fin måte. Noen av de som imponerte mest var Aspiranten Hans C. Haakonsen som slo til med 30 treff og 8 inner ! Videre så leder Tim rekrutt med 28/14, I ER leder Sander Selensminde ( bilde) med ny pers..30/28 foran Kristoffer med 30/24. I jr skjøt Sondre nok en gang 30, nå med 22 inner og leder foran Joakim S. Andersen med 30/19. I seniorklassen leder Petter kl 2 med 29/9, han er også nr 5 totalt så langt. Han har samme antall treff som lederen og i finalene er det dette som gjelder. Lagskytingen for de yngste ledes av Bergen 1-lag foran Bergen 2-lag. Her er det bare å følge med for i de forskjellige klasse finalene kan alt sje.. Se bildene under "Les mer " her og under de to andre artiklene om stevnet ! Super skyting av flott ungdom i drittværet hos en flink arrangør. Les mer om Samlagstevne felt i Åsane er i ferd med å bli en suksess for mange av våre !

Sondre og Odd Anders var best av våre på Herdla felten.

Sondre og Odd Anders var best av våre på Herdla felten.

Herdla hadde et flott feltopplegg i enda flottere vær ( bildet) . Allikevel var det bare Odd Anders blandt seniorene som med sine 29 treff og 17 innertreff kan være fornøyd, det holdt til 5 plass totalt og seier klasse 4. Sondre kan også være fornøy med 3 plass i klasse Jr, han skjøt 29 treff denne gangen og er inne i en god stim..Hva vi andre gjorde er det velingen som vet men det gikk ikke helt etter planen men vi prøver igjen til helgen for da er det samlagstevne felt i åsane. 

Dugnaden på 200 standplass fortsetter, meld deg på !

Dugnaden på 200 standplass fortsetter, meld deg på !

I dag kommer maling, lekter, hvit duk mm på plass og varmen er satt på inne på standplassen. Da er det en hel del arbeid som skal utføres, dette er lett arbeid men det tar tid. Frontvegg inne på stpl + 450 meter med lekter skal grunnes og males. Tak og vegger skal trekkes med en hvit duk som skal festes med de malte lektene, gulvet skal males og ny kommandobod skal snekres. Ledninger og kabler for elektronikk skal på plass + flere strøm uttak må legges opp i bakkant av standplass. Send mail til bergen@skytterlag.no eller ta kontakt med meg slik at oppgaver kan fordeles.Når du utfører dette er opp til deg. Se mer under "Les mer" Hilsen Formannen Les mer om Dugnaden på 200 standplass fortsetter, meld deg på !

Sondre og Marcus var kanskje dagens lykkeligste på Seim !

Sondre og Marcus var kanskje dagens lykkeligste på Seim !

Seim arrangerte et flott feltstevne med passelig vanskelighetsgrad. De var også litt heldigere med været enn vi var i går. Sondre fortsatte der han slapp i går, han skjøt 30 treff i dag også og med 21 inner denne gangen. Dermed vant Sondre Jr foran Adrian fra Herdla med 30 treff og 14 inner. Grattulerer ! En annen ungdom som strålte som en sol var aspiranten Marcus som skjøt ny pers med gode 26 treff. At vi andre ikke nådde opp gjør ingenting når vi har andre som i tillegg til å kunne skyte kan vise glede over det de har prestert...med god grunn. Av seniorene var det geir Inge som med sine 29 treff var best av våre. Sander er på vei til et gjennombrudd med 28 treff i dag også, undertegnede kan garantere at Sander plutselig er jevn helt i toppen. Kristoffer var på en eller annen måte uheldig på siste hold, med 5/5 hanet han på 29/27. Det var uvisst om han skjøt ett skudd på feil skive eller om det bare var anviserene som ikke fant den siste inneren vet vi ikke men god skyting var det uansett. Alle resultatene finner dere på: skytterlag2.no/seim 

Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

Det går helt fint for vi har flyttet hele finfelten inn under tak så her er det bare anviserene som blir våt. Grovfelten er snudd slik at de 3 første holdene skytes fra en standplass under tak mens de 2 siste holdene skytes ute. Da blir hele feltrunden mest mulig behagelig for alle bortsett fra anviserene men de er kledd for det. I tillegg er det meldt 7-8 + grader så det blr ikke så surt. 103 skyttere deltok. Odd Anders viste at han fremdeles har feltskytingen i blodet da han ble den eneste med 30 treff. Selve feltrunden var ikke av det vanskeligste men med regnbyger på tvers i en meget varierende vind + tåken som hang helt ned i innertreffen på de lengste holdene gjorde det vanskelig nok. Et annet gledelig resultat er Junioren Sondre sin skyting for bestefaren som gikk bort natten før stevnet, han gjorde sitt beste for å hedre bestefaren og skjøt likegodt fulllt, 30 treff med 22 inner. Sondre ble nr 2 i jr bak Benjamin fra Seim. Tim Amengual vant sitt andre stevne på kort tid med 28 treff i rekrutt, egen Sauer er allerede bestilt. Kristoffer vant nok en gang ER med 30/28 hårfint rangert foran Markus Odland fra Tysse Feltskytterlag på samme sum. Flere bilder finnes under "Les mer" En stor takk til dere som sørget for at stevne ble avviklet på en flott måte, kjøkkenet, anvisere, standplassledere og andre som brukte dagen på banen til skytesportens beste ! Les mer om Løvstakkstevne felt i regnvær og blåst ? Det gikk fint! SISTE: Resultatene.

God feltskyting av våre på Voss.

God feltskyting av våre på Voss.

Unge Kristoffer er virkelig i siget, nok en gang skjøt han 30 treff. Denne gangen hadde han 21 innertreff og vant ER-klassen. Sondre fikk 23/9 i Jr mens Sander desverre skjøt en serie i feil figur ogendte på 23 treff. De fleste av os har skutt på feil skive en eller flere ganger så det skal han ikke ta så tungt, Sander kommer sterkt i gjen til helgen på Løvstakkstevne. Av seniorene var Raymond best, med 28 treff vant han klasse 2 og ble nr 3 totalt på grovfelten. Øyvind skjøt 24 treff og ahar lovet formannen 28 treff på Løvstakstevnet.. 

Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Osterøy arrangerte et flott feltstevne mellom snøbygene. Passelig vanskelighetsgrad hadde det ikke vært for den uberegnlige dalgufsen, her kommer sønnavinden fra alle kanter. Vi bommet litt på sideskruen men traff med høydeskruen. Best av seniorene våre var Petter og Geir Inge med 28 treff. Formannen havnet på 26 treff denne gangen også, det er ikke godt nok ! På finfelten vant Kristoffer ER med fullt hus, 30 treff og hele 28 inner. Tim vant Rekrutt med 21/6 treff . I ASP skjøt Sunniva hele 24 treff og Hans Christian 11 treff, vi håper disse unge og ivrige kan dra med seg flere Aspiranter ut i felten. Arne var litt ukonsentrert på ett skudd, dets straffer seg. Han havnet på 29 treff i V65. "Les mer" Les mer om Vinterfelt på Osterøy. Kristoffer vant ER og Tim vant Rekrutt !

Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Sartor arrangerte Kretsmesterskap i feltskyting i strålende vær. Grovfelten var lagt opp med to oppgitte avstander og tre ukjente men ikke alt for vanskelige hold. To knehold kunne skille litt men Odd Anders som nå starter skytekarrieren på nytt fikk 30 treff og nest best av våre ble Vossingen vår med 29 treff. Odd Anders fikk 10 i finalen og ble nr 4 av seniorene, Sigurd var ikke dårligere da han også skjøt 10 treff i finalen. Kristoffer skjøt hele 30 med 28 innertreff i ER, Rangert bak arrangørens Anita Bjørkedal som var lik men var best på siste hold. I finalen skjøt begge 12 treff med like mange inner så omskyting måtte til. Her trakk vår Kristoffer det lengste strået med 12 treff og 10 innertreff mens Anita plasserte den ene serien litt lavt og fikk en bom. Bildet viser Anita og Kristoffer. Arne som sliter litt med øgene var skeptisk før skytingen, etter skytiningen var han meget fornøyd, 30 treff var i overkant men med 12 i finalen viste han at øgene virker. Arne ble kretsmester i kl V-65. Raymond vant kl 2.Litt mer under "les mer " Les mer om Kristoffer, Raymond og Arne ble felt-kretsmestre i sine klasser.

Vi fikk 3 hele samlagsmestre på 15 m hos Meland !

Vi fikk 3 hele samlagsmestre på 15 m hos Meland !

Vi fikk samlagsmestre i klassene ER + klasse 1 & 2. For å ta dagens kanskje største overraskelse for de fleste ( men ikke for formannen ) så skjøt Even ny pers med 249 med 14 sentrum og vant da klasse 1. En 9,9 på nest siste skuddet....dette ble vel varslet i en tidligere artikkel på hemesiden vår ( Ka sa eg ! ). Even fyller 17 år denne sesongen og skulle egntlig skutt i Jr men av praktiske/fysiske årsaker ble det kl 1. I klasse ER var det knallhard konkuranse men Ole Martin trakk det lengst strået med 250 og 16 innertiere, kun en innertier bak var Ole Kristian fra Sartor og noen fattige innertiere bak deri gjen var Markus Odland fra Tysse. I klasse 2 vant Andrè med 242 p. Aspirant klassen hadde hele 24 deltagere, vi hadde med tre der Marus ( bilde) skjøt ny pers med 228, Trym skjøt også 228 mens Hans Christian var hakk i hel med 226. Marcus som enda bare er 10 år fikk noen gode opplevelser, med 50 på en av seriene svevde han på standplass. For mer resultater og bilder, se under "Les mer" Les mer om Vi fikk 3 hele samlagsmestre på 15 m hos Meland !

Nye skiver og elektriske skiveheiser er bestilt til 200 meteren !

Nye skiver og elektriske skiveheiser er bestilt til 200 meteren !

Da er 16 skiver ( Bilde ) med elektronikk tilbehør og elektriske skiveheiser skreddersydd til graven bestilt hos Kongsberg og Strysse Mek på Veggli. Skiveheisene virker etter brødristerprinsippet, skivene sprette opp klar til bruk og 8 av om gangen. Leveringsdato ca 15 mars for alt sammen, Da kommer det en trailer fra Kongsberg med skivene som også plukker opp skiveheisene i Veggli på vei til Krohnegården 42. I mellomtiden skal materialer bestilles og graven høytrykk spyles og klar gjøres. Vi får håpe kassereren får sove om natten. Halvard tar seg en velfortjent ferie i varmere strøk og er oppladet og klar i tide, Gunnar kvesser blyanten og lager arbeidstegninger og materialberegninger mens medlemmene ellers har stilt og kommer til å stille på dugnader på kort varsel......formannen sover god inntil videre mens han lurer på dette med adlerauge og feltskyting.... 

Ungdommene våre skjøt godt på Seim sitt 15 m stevne !

Ungdommene våre skjøt godt på Seim sitt 15 m stevne !

Først og fremst vil jeg fremheve Sander Sælensminde ( Bilde ) som "perset an" med hele 346 med hele 17 innertiere i ER. Dette hold til 6 plass blant 31 deltagere i ER ! Som vi har skrevet før, Sander er på vei oppover og det vil bli spennede å se hva han får til med den nye Saueren. I samme klasse skjøt Ole Martin 348 med 23 innertiere noe som ga en 3 plass, Kristoffer ble nr 5 med 248 med 11 innertiere. I rekrutt har vi for tiden "bare " en deltager, det er Tim som fikk 329, jeg har registrert at Tim deltar på mange stevner og er på vei oppover. I Jr-klassen skjøt Sondre 340 og Joackim 328. Vi hadde også med hele 5 aspiranter. Even ble nr 2 i klasse 1 med hele 244 p. Blant seniorene var Svein best med 341., han endte på en 17 plass i kl 3-5. Stevnet hadde hele 202 deltagere, av disse var 17 fra Bergen Skl. 

Stine skjøt 340 på Voss som førsteårs senior !

Stine skjøt 340 på Voss som førsteårs senior !

Stine som for tiden kombinerer utdanning og skyting øst på tok en tur hem for å ta en dag i slalåmbakken og en dag på skytebanen, begge deler på Voss. Om det gikk i sikk sakk i slalåmbakken gikk det beint frem på 15 meter stevnet. Med seriene 50 + 47 + 48 på klassen og med oppfølgeren 97 på grunnlaget satte hun seg i respekt, 242 i klasse 3 ? Vi bøyer oss i tomhylsene....Avslutning med 98 på omgangen gav 340 på DFS programmet og seier i klasse 3. Stine havnet på niende plass i klasse 3-5 !!?? Ka skjer ? Vi gleder oss til fortsettelsen ! At hun slo bestefar Gunnar med 7 poeng var vel kanskje Gunnar mest glad for. Bilde er fra arkivet, formannen må oppgradere dette for å være klar for en spennende sesong. Formannen ble i hvert fall skikkelig impregnert over vår nye senior.....200 meteren skal i hvert fall bli klar til hon kommer hem igjen ! 

Ditt favorittsted i Fyllingsdalen ? Skytebanen vår, selvfølgelig.

Ditt favorittsted i Fyllingsdalen ? Skytebanen vår, selvfølgelig.

Hvis du logger deg på Altinn.no og går inn på en sak som Bergen kommune holder på med som går ut på å registrere innbyggerene sitt favorittsted ( du har sikkert fått mail eller sms fra BG.kommune om dette. Der kan du feks ta opp et satelittbilde av Fyllingsdalen og markere ( pinne) feks Løvstakken skytebane + svare på 8 enkle spørsmål. På den måten kan vi få mange markeringer på banen vår. Enkleste måte å logge seg inn på er å bruke kodebrikken fra banken, Lykke til !
Bilde viser Lars sitt "satelittbilde" over banen
Formannen
 

Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Laget har nå 32 sengeplasser til disposisjon under årets Landsskytterstevne på Lesja men alt ble booket av lagsmedlemmer som var raske på avtrekkeren i løpet av 48 timer. Dette er fordelt i diverse "stuger" + i et bolighus. Det er rom med enkle senger, køysenger og dobbelt senger. dette er fordelt over totalt 9 rom i 3 bygninger. Dette ligger samlet og med et grillsted sentralt som sosialt midtpunkt, grillmat fikser vi etter hvert ( bildet ). I tillegg er to bygninger til blandt disse. Pris pr seng er kr 2000,- for hele LS, dvs torsdag til lørdag uken etter. Denne prisen kan bli justert en hundrings, det kommer an på hvordan romfordelingen går opp.Det er da kun lagets medlemmer som vil disponere hele området. For de som har vært med før så har dette vært leiet av lagets medlemmer tidligere under LS. De som nå er interressert i plass for bobil/campingvogn sender mail med behov til bergen@skytterlag.no
Bookingliste finner du under "Les mer"
 Les mer om Overnattingen under årets LS på Lesja er full booket!

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

Er du en ung jente eller gutt som vil prøve skytesporten ? Kom opp torsdager kl 17,30 !

På bilde ser dere ungdomslederen på landsskytterstevne i Sandnes, Øyvind. Han er minst like hyggelig som han ser ut til å være :-) Les også i artiklene under her på forsiden så ser dere litt av hva vi holder på med og hva medlemmene presterer. Vil dere prøve skyting er det bare å komme torsdager ca kl 17,30. Har dere spørsmål, ring formannen på 41667781. Alt utstyr får du låne gratis på skytebanen. Vi skyter inne i vinterhalvåret og på 100 meter i sommer halvåret, all skyting foregår på elektroniske skiver. Sporten passer for alle i alderen fra ca 9-10 år og oppover til sjuende far i huset. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. 

Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Under "Les mer" finner du liste over arbeidsfordeling av vask og støvsuging av 15 meterbanen, arbeidet bør hovedsaklig utføres ca i midten av måneden. På den måten unngår man at det vaskes to ganger i løpet av 2-3 dager og to mnd til neste gang. Hvis det er nødvendig må man gjøre rent to ganger iløpet av din mnd.
Alle som trener skal rydde og støvsuge etter seg, dvs støvsuge foran standplass og ca 1 meter forbi avtrekks ventil i gulv.
 Les mer om Rengjøring av 15 meterbanen, Arbeidsfordeling.

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Vi har pr dd 80 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga kr 33.976,- til skytterlaget i 2014. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Grasrotgivere ga laget kr 33.176,- i 2014 ! Bli grasrotgiver du også !

Info om innendørs sesongen 2014/2015  og 15 meter treningen starter nå !

Info om innendørs sesongen 2014/2015 og 15 meter treningen starter nå !

Hver onsdag fra kl. 17.30 er det trening på 15 meteren, denne treningen er også for de yngste som har egne våpen og medbrakt ammo. Første gang blir onsdag 17 september. Ungdomsgruppen har som kjent trening hver torsdag fra kl 17.30, de er allerede i gang. Vi arrangerer historiens første Løvstakkstevne 15 meter torsdag 20 + fred 21 og lørdag 22 november. Lagsmesterskap 15 meter for alle klasser arrangeres torsdag 27 november. Nå er det bare å gjøre klar Saueren for en ny innendørs sesong ! 

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,

Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.

Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),

Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå , ett og et halvt år etter rivingen er det nye huset tatt i bruk. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner + de ble årets Hordamestre i lagskyting. Vi var 33 skyttere på Landsskytterstevnet i 2012. Alt dette var utenkelig for bare 2 år siden !

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :