Siste nyheter
Asfaltering av vei opp til skytebanen er ferdig i dag, onsdag 21 aug !

Asfaltering av vei opp til skytebanen er ferdig i dag, onsdag 21 aug !

Endelig, etter ca 30 år med utfylling og venting på et fint resultat er dagen som mange hadde mistet troen på kommet ! Skytterlaget er ferdig med nytt skytterhus, nytt grøntanlegg og asfalterte veier opp til ny og stor parkering. I tillegg er det asfaltert rundt det nye huset og inntil standplassene. Vår nabo, Bergen Pistolklubb, fått kastet seg på og fått asfalt opp til det nye klubbhuset som de har bygget om kapp ned vårt husprosjekt. Nå begynner et av landets mest sentrale skyteanlegg å bli virkelig flott. Da formannen slapp asfaltgjengen fra Vest Asfalt inn bommen kl. 07,15 i morges ( tirsdag) ble han møtt av en fornøyd hjorteflokk som forsynte seg av vår nydyrkete grønntanlegg. Bilder etter første asfaltøkt finner dere under "Les mer " Les mer om Asfaltering av vei opp til skytebanen er ferdig i dag, onsdag 21 aug !

Hvor parkerer man når man er på skytebanen ??

Hvor parkerer man når man er på skytebanen ??

Nå er alt asfaltert og vi har en ny og stor parkeringsplass til minst 117 biler og en haug med mopeder av passe størrelse. Her er det gratis parkering for alle enten man skyter rifle., pistol eller er jeger. Av praktiske årsaker må pistolgjengen spasere litt lengre enn riflegjengen. Dette gjelder ALLE ! Selvfølgelig kan man kjøre til døren hvis man har med varer av en viss størrelse og vekt til lagets drift men det er kun for av og pålessing da parkeringsplassen er den samme. Vennligst respekter dette da det gjelder alle ( til og med formannen ).
Hilsen formannen.
PS: De som ikke har respekt for lagsarbeid og derfor allikevell tar seg til rette må sjekke under "Les mer " om de har havnet i gapestokken !.
 Les mer om Hvor parkerer man når man er på skytebanen ??

Dugnad + fremdrift for baneområdet

Dugnad + fremdrift for baneområdet

Torsdag 18 september var det dugnad på baneområdet. Denne dagen stillte den en god del medlemmer + ungdommer og foreldre. Arbeidet besto i å plukke stein ut av jorden foran 100 og 200 meter standplasser. Nå var all stein vasket av regn og jorden ellers var blitt dekket grønnt gress, dette arbeidet er viktig pga sikkerheten i tillegg til det visuelle. Gjengen gjorde en kjempejobb og traktoren kjørte vekk flere tonn med stein som ble dumpet på en egnet plass ute av kulenes rekkevidde. Det vil bli utfør en slik dugnad til, da tar vi også for oss gressbakken melom parkeringsplass og bom. Det er avtalt med entreprenør at asfaltering av veien opp til huset + litt til vil bli utført i midten av oktober, før dette kan skje skal etrprenør fjerne gammel asfalt m i øverste halvdel av bakken + grøfte og fikse slik at alt blir best mulig. Det meste av steinene på bildet er nå fjernet. 

Info om innendørs sesongen 2014/2015  og 15 meter treningen starter nå !

Info om innendørs sesongen 2014/2015 og 15 meter treningen starter nå !

Hver onsdag fra kl. 17.30 er det trening på 15 meteren, denne treningen er også for de yngste som har egne våpen og medbrakt ammo. Første gang blir onsdag 17 september. Ungdomsgruppen har som kjent trening hver torsdag fra kl 17.30, de er allerede i gang. Vi arrangerer historiens første Løvstakkstevne 15 meter torsdag 20 + fred 21 og lørdag 22 november. Lagsmesterskap 15 meter for alle klasser arrangeres torsdag 27 november. Nå er det bare å gjøre klar Saueren for en ny innendørs sesong ! 

Ungdomsgruppen har startet igjen etter ferien. Se terminliste og vaktliste her !

Ungdomsgruppen har startet igjen etter ferien. Se terminliste og vaktliste her !

Dette er viktig lagsarbeid ! Alle må sørge for "innbytter" selv hvis man ikke kan stille. Dere vil også oppdage at en vakt eller flere på en slik kveld er både sosialt og hyggelig = godt skyttermiljø. Til dere som ikke er med på listen, det er fint om dere tar noen "spontan vakter", dette gjelder egentlig alle. Ta en tur opp og hjelp til, dere kan trene selv både i forkant og i etterkant. Vaktlisten finner dere under "Les mer" Les mer om Ungdomsgruppen har startet igjen etter ferien. Se terminliste og vaktliste her !

Ønsker du en lagsdrakt, bestill nå !.

Ønsker du en lagsdrakt, bestill nå !.

Flest mulig bør spandere på seg en slik lagsdrakt som består av en jakke + T-skjorte ( bildet ) spesielt de som skal på Landsskytterstevnet.
Endelig kan man kaste de gamle "gresshoppedraktene" som vi skaffet oss på 1900 tallet mens Kragen ennå var det hotteste på våpenfronten...Vi har fått et sett med 10 til ungdomsgruppen av BKK. Vi kan bestille flere til BKK-pris hos levereandøren, Steve Perryman Sport. Det er Nike jakke og skjorte ( piqueskjorte ). For at alle ungdommene skal få samme tilbud selges disse til ungdomspris ( fordi vi må bestille og betale for flere ) Begge deler som sett med Bergen Skytterlag på jakkeryggen og logo foran på begge koster totalt kr 350,-.
Seniorene betaler kr kr 700,- for samme sett. Størrelsene er XS-S-M-L-XL osv. Bestilling sendes til Bergen@skytterlag.no
Hvis dere lurer på hvilke størrelse dere trenger er det bare å stikke innom Steve Perryman og prøve. Flere bilder under "Les mer"
 Les mer om Ønsker du en lagsdrakt, bestill nå !.

Nå har vi fått 78 grasrotgivere! Er du også med ??? Takk til alle 78 !

Nå har vi fått 78 grasrotgivere! Er du også med ??? Takk til alle 78 !

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BERGEN SKYTTERLAG! Gi beskjed når du spiller, at du støtte Bergen skytterlag, så ordner det seg til beste for laget! For deg er det gratis men vi vil motta 5% av det du spiller for. Pr 27 aug-2014 har vi sult inn hele 78 grasrotgivere noe som gir penger i lagskassen. Slår vi summen fra 1 januar til 30 april fra i fjor ?? 100 % av dette blir brukt til lagsarbeid. Se også under " Les mer " Les mer om Nå har vi fått 78 grasrotgivere! Er du også med ??? Takk til alle 78 !

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

Ungdommer fra ca 9-10 år og oppover både jenter og gutter: Se også under " Om oss" på toppen av siden og klikk på ungdomsgruppen,

Storvilt jeger som vil lære mer enn å skyte...nemlig å lære å treffe det du skyter på.

Skyte interesserte i alle aldre, (det er aldri forsent å begynne ),

Alle som ønsker å utøve skytesport i et godt og sikkert miljø er velkommen.

Vi kan tilby et topp moderne utendørs skyteanlegg med et moderne klubblokale med innendørs skytebaner + feltskyting.. Innmelding; se under OM OSS til venstre på siden eller send en mail til skytterlaget; bergen@skytterlag.no
 Les mer om Ønsker du å bli medlem i Bergen Skytterlag ?

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :

Bergen Skytterlag fylte 150 år 25 november 2011.Jubileums stevne ble arrangert i august 2012 fordi vi startet jubileumsåret med å rive klubbhuset. Nå , ett og et halvt år etter rivingen er det nye huset tatt i bruk. I forkant av jubileumsåret bestemte vi oss for å satse på rekruttering, dette har gått fortere og bedre enn noen av oss hadde drømt om. Ungdommene våre har allerde hevdet seg helt i toppen på mange store og små stevner + de ble årets Hordamestre i lagskyting. Vi var 33 skyttere på Landsskytterstevnet i 2012. Alt dette var utenkelig for bare 2 år siden !

Les fakta under LES MER.
 Les mer om FAKTA OM BERGEN SKYTTERLAG :