Siste nyheter
Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Det var voldsom aktivitet på 100 meteren og feltfigurene. Torsdagene og ungdomstreningen er nå viet feltskyting. Det er tydelig at dette er populært men for at det skal bli enda mer populært må hver enkelt forstå at man trenger litt annet utstyr enn inne på 15 meteren. Hva du trenger kan du lese om under " les mer ". Der finner du også noen tips som kan sørge for at man får enda bedre serier på de forskjellige figurene. Årets første blomst kom i år på 176 meter, Under les mer finner du også situasjonsbilde fra kveldens ungdomstrening Les mer om Årets første vårtegn, feltsesongen er startet og det blomstrer i ungdomsgruppen !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Ungdomstreningen starter kl 16,00 om torsdagene, for de som vil lære feltskyting !

Feltsesongen er startet og det er blitt lysere om kvelden. Derfor har også ungdomsgruppen startet med felt trening om torsdagene, de som vil skyte felt må komme til kl 16,00. Da får man trene og lære feltskyting på 100 meter banen. Start tidspunktet blir endret etterhvert som det blir lysere på ettermiddagen. Det er viktig å kle seg godt ! Fryser man så er det ikke gøy men med ull underst + hansker som man kan ha på mellom skytingene + varme sko og noe varmt i halsen så er feltskyting skikkelig gøy. 

Lerum Cup 2017, påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Lerum Cup 2017, påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Vedlagt ( under "Les mer" ) finner dere påmeldingslisten og Hotell plan for årets tur til Lerum Cup. Denne skal jeg sende inn når arrangøren åpner for gruppepåmelding. Sjekk om klasse og skytter ID er riktig. Hvis du ikke skal delta eller hvis du ikke er påmeldt og ønsker å være med, send mail til ms@bostek.no
Jeg tenker at vi skyter ett stevne på sørsiden om fredagen. tre stevner på andre siden av Sognefjorden om lørdagen + ett stevne på sørsiden før vi reiser hjem om søndagen. Det er reservert hotellrom på Klingenberg Hotell i Årdalstangen( slik som i fjor). Vi har fått rabbaterte priser i år også. Vi satser på felles middag lørdagen( event fredagen ). Nyeste versjon med forslag til skytetider finner du under "Les mer". Vi har flere skyttere som bør melde seg på ( uten å nevne navn ), det er i så fall bare å sende mail til arrangørkomiteen som består av Magne+Georg+Strømme, mail : ms@bostek.no.
 Les mer om Lerum Cup 2017, påmeldings- og hotell-liste. Sjekk dette !

Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 44 som reiser pr dd, blir du også me` ?

Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 44 som reiser pr dd, blir du også me` ?

Tradisjonen med at vi har en felles tur til Lerum Cup i Sogn er kommet for å bli ! Felles reise med felles skyting og felles ovenatting er blitt meget populært hos oss, derfor kommer første varsel ang neste års tur allerede nå. Da kan dere tenke på om dere ønsker å være med slik at vi etterhvert kan lage en påmeldingsliste, da kan vi få oversikt over hvor mange rom vi trenger og ikke minst få til en felles påmelding. Jeg tenker at opplegget vi hadde i 2016 passer de fleste og at man var godt fornøyd med opplegget og hotellet. Derfor ber jeg de som vil være med sende mail til bergen@skytterlag.no med skytter + følge slik at vi kan organisere felles overnatting ett eller annet sted allerede før desember + felles påmelding når vi kommer så langt. Overnatting er det viktigste i første omgang. Det blir nesten de samme skytebanen som i år da Leikanger + Sogndal + Knipenborg + Farnes og Hafslo som er med i cupen, Hafslo er ny i 2017.
Send mail og listen under "Les mer" blir opdatert etterhvert med navn og antall. Opplegget blir ca slik som tidligere, dvs tilpasset rekkefølge av stevnene + overnatting og felles middag.
Sjekk under "Les mer"

Under"Les mer" finner dere en link til arrangementet. Her finner dere også oversikt over hvem som blir med i 2017. Hvis sjekk for sikkerhets skyld om du er der etter at du har meldt din interresse Bilde er fra Sogndal sin bane sett gjennom gamle-formannens hullkorn. Som dere ser så holder han helt i ro og det ble faktisk 50 på stående.
 Les mer om Lerum Cup 2017 blir arrangert 19-21 mai ! Vi er nå 44 som reiser pr dd, blir du også me` ?

KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

Blant våre fine, så vant Jonas Iversen klasse ER. Gratulerer med det redaktør/formann tror er hans første seier. I klasse J måtte Kristoffer Tvedt Skråmestø se seg slått av Anita Bjørkedal, en innertreff skilte etter finalen. Det ble vist mye god skyting av våre, dette lover godt for resten av feltsesongen. Førstkommende sønad er det Hatlestrand/Ølve som arrangerer og da stiller vi, Alle resultatene fra KM på Fana finner dere på hemesiden til Fana. Les mer om KM felt 2017, Svein best av våre grove med 41 treff og stjerne.

Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

Vi skal arrangere hordastevne 2017 i sommer. Derfor blir det noe dugnad på alle, første del av dugnaden er å skaffe gavepremier til stevne. Dette kan være gjenstander av ymse slag eller penger som vi kan kjøpe premier for. For å ha litt konkurranse i premieskaffingen er det satt opp en premie på 500 stk kailber 22 skudd til den som skaffer høyest verdi totalt. Under "Les mer" finner du et brev fra skytterlaget som du kan bruke mot potensielle givere. Når du får tak i premie melder du dette til : Ellinor.Saelensminde@fotball.no Les mer om Kan du skaffe en gavepremie eller fem til hordastevne ?

Se her ! Nye Ammopriser og nye regler for kjøp.

Se her ! Nye Ammopriser og nye regler for kjøp.

Fra dd er det nye priser for ammunisjon og ladekomponenter, det er også nye regler for betaling av dette. Reglene er ganske enkle og gjør ammoforvalterens og kassererens jobb enklere. I tillegg er det ny ammoforvalter, Øyvind Tvedt ( bilde ) innehar dette vervet fra dd. Regler og priser finner du under "les mer". Kort fortalt så lager du en liste over det du skal ha + finner prisene i prislisten og betaler inn dette på forhånd så får du ammoen av Øyvind mot kvitteringen. Da er det bare å handle inn slik at du kan forberede feltsesongen som er like om hjørne. Les mer om Se her ! Nye Ammopriser og nye regler for kjøp.

16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

Svein Halvorsen stelte i stand en intern konkuranse med 50 skudd liggende for lagets medlemmer. Hvorfor 50 skudd ?? Kanskje tilfeldig men Svein fyller 50 skudd ( eller år) med til helgen. Alle skjøt i samme klasse og desimalene talte med. Svein vant mens Sander S. ble nr 2 0,5 poeng foran Magne. Dette var noe vi bør gjenta for en ting er å skyte 20 tiere på rad eller kanskje 35 tiere, plutselig kan det komme en 9,9 eller to hvis man ikke passer på. Under "les mer" kommer alle resultatene om ikke så lenge.. Les mer om 16 skjøt 50 skudd ligg på 15m, Svein H. vant.

Sander S. ble samlagsmester i Jr med 346 !

Sander S. ble samlagsmester i Jr med 346 !

Os arrangerte samlag stevne 15 m denne uken. I jr ble Sander Sælensminde samlagsmester med 346 og 16 sentrumstiere, tittelene måtte han dele med Hanna F. Gundhus fra Seim som kopierte resultatet til Sander. I klassen NU ( nybegynner ungdom) skjøt Andreas Lilleheil 228. I rekrutt skjøt Xander 334, Mariell 326 og Adrian 301. I ER skjøt Sander Halsli og Tim 342, Johnas 338 og Arne n330. Svein Johansen ble samlagsmester i kl 1 mens . Av seniorene var det nok en gang Svein Halvorsen som var best av våre med 341. 

Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Sjekker du ditt ansvarsområde på skytebanen vår ?

Som de aller fleste fikk med seg ble det på årsmøte satt ned en "banekommite" der alt fra skytebaner til hus og feltområde ble delt opp i ansvarsområder. Der skal den enkelte som ble valgt ha tilsyn med et mindre område, feks undertegnede har ansvar for tilsyn med klubbhus delen. Det er viktig at man også utfører dette tilsynet, spesielt nå når jule og nyttårs stormene herjer. Derfor denne påminnelsen slik at vi ikke får unødvendige vedlikeholdskostnader når banesesongen starter. Hvis noe har skjedd eller er iferd med å skje så gjør du det du kan for å stoppe det og event melder det inn til nestformannen.
Bildet er fra Ninas herjinger, dette er noe vi mest sannsynlig slipper å oppleve en gang til. Allikevell så kan vannmengdene ødelegge mye hvis sluk og grøfter går tett ! Med dette ønskes alle et godt nytt skytterår ! Husk at serieskytingen starter igjen onsdag 11 januar 2017.
 

Serieskytingens "far" til topps i vinterens 15m turnering.

Serieskytingens "far" til topps i vinterens 15m turnering.

Geir Inge toppet til slutt listen. Med 20 skyttere på det meste en vanlig onsdag, så må vi kunne si at dette har vært en suksess. Vi får også tro at turneringen bidrar til bedre resultater for de fleste av oss. Dette er en fin blanding av konkurranse og trening. Avslappet nok til at å gi god treningseffekt, alvorlig nok til å føle konkurransesituasjonen med alt som der må beherskes.
Vi får nå kose oss med feltsesongen, deretter blir det ny serie ute på 200m. Vi gleder oss det også. Mye å se frem til som aktive medlemmer i laget.
Husk forresten 50 skudd ligg onsdag 1.feb om ettermiddagen.
Bildet viser Geir Inge i en setting han trives aller best i, dog var det antagelig en tanke fuktig denne dagen inne på Ølve. Sluttresultatene finner du under "Les mer"
 Les mer om Serieskytingens "far" til topps i vinterens 15m turnering.

De ivrigtste av de ivrige reiste til Sunnhordalandstreffen, det var ikke forgjeves !

De ivrigtste av de ivrige reiste til Sunnhordalandstreffen, det var ikke forgjeves !

Svein, Ole Martin, Øyvind og Kristoffer la ut på en ekspedisjon til Sunnhordalandstreffen. En 12 timers rundreise med tre 15 meter stevner skulle forhåpentligvis gi noen gode opplevelser. Ole Martin og Kristoffer er begge i Jr klassen, bilde viser bilde på storskjerm av Ole Martin etter 150 på klassen. Han endte på meget gode 347p, videre skjøt han 347 og 343 noe som ga to 2-plasser og 2 plass sammenlagt. Kristoffer vant på Stord med 348, ellers ble det 341 og 344, dette ga 3 plass totalt. Svein som skyter i kl 5 skjøt jevnt og godt, 344 + 343 + 344 ga en 10 plass totalt i klasse 3-5. Øyvind hadde fin stigning i resultatene, 316 som er under det han er god for + 330 som er det han ligger å vipper på + 322 men han drømte om 333...Disse fire representerte laget meget godt i dag, gratulerer med innsatsen ! 

Sander vant junior med 247 hos Bergen Nordre, Svein nr 4 i kl 3-5 !

Sander vant junior med 247 hos Bergen Nordre, Svein nr 4 i kl 3-5 !

Sander Sælensminde vant junior med 347 og 17 sentrumstiere mens Kristoffer ble nr 3 på samme poengsum men 9 sentrum, Kristian Asheim fra Oppedal og Brekke ble nr 2 med 11 sentrum, Ole Martin ble nr 4 med 246 og Hans Ch. Haakonsen nr 6 med 243 så her var det meget god og gjevn skyting. Hans Christian tar stadig innpå de i toppen så dette blir en spennende sesong for juniorene våre. I Rekr skjøt 238 og ble nr 2 mens Adrian hanet på 223, disse kommer for fullt fremover. I ER ble Tim nr 4 med 245, Sander Halsli nr 5 med 243, Johnas nr 6 med 242 og Arne Henrik nr 6 med 238. I ASP eller Nybegynner Ungdom som det nå heter skjøt Daniel 227 og Andres 225. Vi har nå unge talenter i alle ungdomsklassene, dette lover godt for fremtiden ! Stig Andre vant kl 1 med 245 mens Svein skjøt 243 i samme klasse. Svein ble totalt nr 4 i klasse 3-5 med 242. Denne gangen blir det et arkivbilde av vår aller best og ivrigste senior skytter, Svein Halvorsen. 

Info fra Ammo forvalter før feltsesongen !

Kjøp av ammunisjon

Ammo forvalter Øyvind er i Nordsjøen fra tirsdag 24. januar og i to uker. Hvis det begynner å bli slunkent i ammobeholdningen bør alle sørge for å ta ut ammo i dag. Eller senest mandag.
I nødsfall kan jeg også kontaktes for uttak av ammunisjon, men inntil videre må dere da ha betalt på forhånd og ta med kvittering. Se prislisten som ligger på hjemmesiden.

Øyvind vil være på banen tirsdag 24/1 fra kl 18,00 til 19,00

Med vennlig hilsen
Geir Inge
Kasserer

Under "Les mer" finner du ladedata for Norma 19 krutt. Husk at vi også har engangs skutte hylser på lager.
 

Juniorene våre skjøt godt på Fanastevne 15 meter !

Juniorene våre skjøt godt på Fanastevne 15 meter !

Nå har vi plutselig flere juniorer så Ole Martin har fått god konkurranse. På Fana vant Sander Sælensminde med ny pers på 348 p mens Ole Martin ble nr 2 med 346 p. Kristoffer ble nr 4 med samme poengsum men ble slått på sentrumstiere av Hanna fra Seim. Hans Christian startet med en skjev liggende serie på 45p men endte på 328p.

Aspiranten Andreas B. Lilleheil skjøt meget gode 233p som også er ny pers. Han skjøt dette med reim så han er vel moden for rekruttklassen snart ?

Xander Johansen skjøt 325p i Rekrutt mens Adrian Haugsdal skjøt 313 p med en uheldig omgang i samme klasse.
I ER ble Tim best av våre med 345p med Sander Halsli ett poeng bak, Arne Eikeland fikk 334p.
Av seniorene var det Svein som nok en gang var best, med 341p ble han nr 12 i kl 3-5..
 

Tysse arrangerte 15 m stevne i helgen og våre var med.

Tysse arrangerte 15 m stevne i helgen og våre var med.

I juniorklassen vant Ole Martin med 345 og 18 sentrum mens Sander ble nr 2 på samme poengsum men 15 sentrumstiere. Kristoffer ble nr 4 i samme klasse med 341 p, en sentrum bak Markus Medås fra Seim. Hans Christian havnet på 330 i samme klasse. I år blir vi sterke i Jr klassen. I ER skjøt Tim 339 og Johnas 328. Xander ble nr 3 i Rekrutt med 331 p. Av seniorene var det Svein som gjorde det best denne gangen også, med 342 ble han nr 8 i kl 3-5. Det må også nevnes at ungdomslederen Jan Eirik skjøt 336 i kl 4. Bilde viser tre av juniorene våre, Kristoffer og Sander er første års juniorer sammen med Hans Cristian. 

God avslutning på 2016 sesongen på Os.

God avslutning på 2016 sesongen på Os.

Romjulstreffen på Os er årets siste stevne på disse kanter. Kristoffer vant sitt siste stevne før han blir junior, med 350 i ER satt han et flott punktum for en imponerende karriere som rekrutt skytter. Sander gjorde det samme med 348 og 4 plass i ER. Han Christian ble nr 15 med 341 i samme klasse. ER hadde hele 32 deltagere ! Det blir spennende å se hva disse får til i Jr. Året eneste Jr hos oss skjøt 341, neste år får han god konkurranse når våre ER blir Jr. Det resulterer garantert i enda jevnere og høyere summer. Svein Halvorsen gjorde nok en gang sakene bra i klasse 5, med 343 ble han nr 14 i kl 3-5. Litt bak kom Espen med 330 og Øyvind med 324. Dette var ikke helt det de kan prestere men mye bedre enn oss som ikke en gang var med.... 

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Laksevåg Sportsskytterlag (LSSL) har nå hjemmeside !

Siden LSSL låner hus og bane hos Bergen Skl og at medlemmene stort sett er medlemmer i begge lag har vi funnet ut at det er naturlig at LSSL også "låner" plass på vår hjemmeside. Dermed er det også enkelt å sjekke nyheter og info for begge lagene samtidig, begge lag får da også flere treff på sidene sine. Dette er nå aktivt fra 27 desember, LSSL finner dere ved å klikke på "LSSL" øverst på hjemmesiden vår. Der finner dere allerede noe info men det kommer selvfølgelig mer etter hvert. 

Forbered deg til feltåret 2017 nå ! 18 februar går første stevne.

Forbered deg til feltåret 2017 nå ! 18 februar går første stevne.

Tiden går fort så det kan være lurt å benytte tiden allerede nå til å forberede seg til feltsesongen som begynner med Krets stevne allerede 18 februar. Har du utstyret i orden ? Da tenker jeg også på bekledningen, har du skikkelig vinterbekledning ? Hvis ikke kan du ønske deg noe til jul. Du trenger sko som er gode og varme samtidig at de er gode å skyte i , spesielt hvis du skal skyte kne. Vanlige skytesko duger ikke i felten ! Hansker, hals, varme sokker og ikke minst varm ull innerst mot kroppen. Hvis du fryser klarer du ikke å konsentrere deg om skytingen så det er mange treff å hente i riktig bekledning. Videre må du ha ammunisjonen klar, det må være ammo av samme ladning. Lad opp så mange som du trenger til hele feltsesongen og litt til. Ammnisjonen du skal bruke må testes både mht presisjog og utgangshastighet. Når du har kronografert skuddene, dvs målt utgangshastigheten, da går du inn på DFS.NO for der finner du meget gode hjelpemidler til å lage en knepptabell for avtandene og vindavdrift + tabell for avstandsbedømming. Da kan du lage en tabell for dette og sjekke på skytebanen at den stemmer i virkeligheten også. Den du skal bruke bør du laminere slik at den tåler skikkelig feltvær. Når alt dette er gjort går du igang med å trene på forskjellige figurer på forskjellige avstander. En viktig del av treningen er at du bedømmer avstandene med hjelp av hullkornet når du er oppe å trener. Hvis du trenger råd og hjelp til noe av dette er det bare å spøre noen av oss som pleier å skyte felt, da får du all hjepen du trenger. Som kjent så settes det opp feltstativer med forskjellige figurer på forskjellige avstander til januar, disse er lakkert for å tåle å stå ute hele vinteren. Tilslutt: Husk å lappe alle figurene når du er ferdig slik at feltrunden er klar til bruk for de som kommer etter deg.
Alt som står over bortsett fra det som har med avstander å gjøre gjelder i høyeste grad for de yngste og eldste som skyter på 100 meter også. Har du orden på dette så er feltskyting skikkelig gøy ! Terminlisten for 2017 finner du under "Les mer"
 Les mer om Forbered deg til feltåret 2017 nå ! 18 februar går første stevne.

Hans Christian Haakonsen ble Kretsmester i ER !

Hans Christian Haakonsen ble Kretsmester i ER !

Heldigvis hadde vi en del ungdommer som representerte laget i Kretsmesterskapet hos Bergen Nordre i helgen. Når magasinene var tomme og røyken hadde lagt seg sto vi igjen med en kretsmester i klassen ER vant Hans Christian med 247 og Daniel ble nr 2 med 245.Det er fint å se at talentene står i kø nå når Kristoffer og Sander blir juniorer om en måned. I samme klasse skjøt Sander Halsli 242 og Johnas 241. I rekrutt skjøt Xander 236 og Adrian 209. I Aspirant ble det lagsmesterskap da alle i denne klassen kom fra Bergen. Andreas skjøt 215, Daniel Mathias 238 og Ullr Brage 225. 

Seier til Bergens ungdommene på Oslo Open !

Seier til Bergens ungdommene på Oslo Open !

Denne helgen reiste de aller ivrigste til Oslo Open for å konkurrere med ungdommer fra halve landet. Kristoffer tok en delt 1-plass med 350 og 24 sentrumstiere, det var hos Oslo Østre Skl.
I tillegg presterte Ole Martin med 247 i Jr, Sander med 249 i ER og Kristoffer med 250 i ER å vinne lagskytingen hos Nordstrand Skl. De ble rangert foran nr 2 på antall sentrumstiere.
Svein imponerte også med 246 i klasse 5, dette er iflg pålitelige kilder ny pers !
Flere bilde finner du under "Les mer". Utskremt reporter og fotograf er Ellinor Sælensminde.
Resultatene i rekkefølge Asker + Kisen +Oslo Ø + Nordstrand :
Sander skjøt i ER 248, 248, 349, 249. Kristoffer skjøt i ER 246, 249, 350, 250. Ole Martin Skjøt i Jr 247, 242, 343, 247. Øyvind skjøt i kl 3 218, 233, 320, 224. Svein skjøt i kl 4 246, 238, 338, 242.
 Les mer om Seier til Bergens ungdommene på Oslo Open !

Bestill plass på Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde nå !

Bestill plass på Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde nå !

Svein har nok en gang skaffet felles ovenatting, denne gangen i Førde. Send mail til svein Halvorsen : svein@halvorsen.as. Her er det førstemann til mølla prisippet som gjelder. Alle prisene + info og bilder finner dere under "Les mer". Utleieperioden er for 7 dager ( ikke mindre). Uansett så blir dette en skytterfest med sosiale stunder og helt sikkert mange gode prestasjoner. Rom må bestilles hos Svein innen 3|/12-2016. Innbetaling for rommene må hver enkelt gjøre før endelig bestilling sendes til utleier, info om dette får man ut på nyåret. Les mer om Bestill plass på Sveins skyttercamp på LS 2017 i Førde nå !

Nyheter fra Norsk Skyttertidende anno 1930

Nyheter fra Norsk Skyttertidende anno 1930

Ifbm oppryddning på Håstein Skole der Laksevåg Miniatyr Skytterlag har holdt til siden 1928 fant Gunnar noen godt bevarte årganger av Skyttertidende. Disse er fra 1929 til 1931 og kom ut ca hver uke. Under les mer finner dere klipp fra 1930 årgangen. Det var mye de lurte på, feks kulebanen i regn. Det var også på sporet av beddeblokken. Det ble også arrangert langhold stevne der man skjøt på 800 meter og 1000 meter ( 1 km ! ) om napp i en stor vandrepokal. Under "les mer" finner dere klippene, det var også kommet en spesiell våpenolje som var anbefalt av en "over jeger mester" på østlandet ( da må den være meget god ). I tillegg var årets diskusjon om man hadde lov å kutte av stokken fremme da "lang Kragene" da de vred seg i regn slik at presisjonen forsvant. Fritjof Nansen som var en viktigperson for DFS døde også dette året. En annen sak er kroning av løp, her var de også på sporet etter noe. Det var noen som hadde studert løpsmunningen på gode våpen og så at her var det forskjell på finishen. Det ble oppdaget at Svenskene spyttet på tommelen og gned vekk soten i løpsmunningen før og etter skyting så man mente at det var noe viktig her. Derfor var det en kar som prøvde å stuke løpsmunningen forsiktig men det var helt uten suksess. Les mer om Nyheter fra Norsk Skyttertidende anno 1930

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Er du ungdom som ønsker å prøve skytesporten ?

Hvis du ønsker å prøve skytesporten så finner du kontaktinfo og litt mer ved å klikke på "Ungdomsgruppen øverst til høyre på hjemmesiden. Sporten passer minst like godt for jenter som for gutter. Dette er den sporten som har flest medlemmer nest etter fotball, i tillegg kan du drive med det hele livet. Du kommer i et godt miljø der du lærer god og sikker våpenkultur. Du trenger heller ikke å investere i utstyr da du kan låne alt av skytterlaget.
Leder i ungdomsgruppen er Jan Erik Leirnes tlf 95076137
 

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !

Vi har nå økt til 82 grasrotgivere som bidrar med 5 % av innsatsen via Norsk Tipping uten at det går utover vinnersjansene. Disse 5% ga over kr 36.000,- til skytterlaget i 2015. Antall givere har nå stått ca stille siden i fjor på samme tid, derfor er det på tide å gjøre nokke ! Hvis alle som er i befatning med gambling i Norsk Tipping gir sin andel til Bergen Skytterlag + får en eller to andre til å gjøre det samme vil vi klare å få en fin økning i løpet av desember. Det er enkelt å tilegne Bergen Skytterlag disse 5% for det kan gjøres på nett ( Norsk Tipping.noe ) eller enda enklere, gi beskjed i kassen neste gang du skal tippe : Eg vil støtte Bergen Skytterlag ! Da fixer de det der og da. Da er du sikker på at noen vinner hver gang du tipper ! For flere tips se under "Les mer" Les mer om Støtt skytterlaget, bli grasrotgiver du også !