Siste nyheter
Skal du til Meråker og skyttercampen på "Sommereventyret"

Skal du til Meråker og skyttercampen på "Sommereventyret"

Har du tenkt deg til Meråker på "Sommereventyret" og Skyttercampen Da kan du søke Gauldal skyttersamlag om tilskudd. Søknaden skal inneholde:
- Navn og alder(Bekreftelse fra foresatt når søker er under 18 år) - Kontonummer for utbetaling av tilskudd
- Kopi av kvittering for påmeldingsavgift skal legges med.
Siste frist for innlevering av søknad med kvittering er 15. august 2018. Maksimalt tilskudd er 1.000,- pr deltaker og gjelder de med tilknytning til skytterlag innen Gauldal.
 

Kurskveld i arrangement av skytterstevner

Kurskveld i arrangement av skytterstevner

Tirsdag 22. mai 2018 kl 1800 - 2130 - Innendørsbanen til Rennebu skytterlag på Berkåk
Gauldal skyttersamlag inviterer alle skytterlag innen samlaget til kurskveld med vekt på gjennomføring av skytterstevne. Flere er usikker på bruk av dataprogram og hvilke rutiner som bør følges. Vi er så heldige å få med oss Bård Andre Hovin og Bjørn Inge Haugset som instruktører. Se invitasjon med program nedenfor:
 Les mer om Kurskveld i arrangement av skytterstevner

Dovrefjellcupen er sikret videre liv

Dovrefjellcupen er sikret videre liv

På et møte med feltkontaktene fra skyttersamlagene med nedslagsfelt i Dovrefjellcupen er det foretatt ny stiftelse med nye vedtekter og nye koster. Det nye styret avløser Hans Sollid som helt siden han dro i gang cupen i 1994 har lagt ned en enorm innsats for Dovrefjellcupen. Stiftelsesmøtet den 20. januar 2018 valgte nytt styre hvor leder i feltutvalget for Gauldal, Bjørn Trøite er med. I styret sitter også Idar Moseng fra Nordøsterdal og Øyvind Ambros Sollid fra Nordmør. Sollid er kontaktperson og treffes på telefon 94 79 32 97. Vi Ønsker lykke til med et viktig arbeid for feltgrenen i DFS! Les mer om Dovrefjellcupen er sikret videre liv

Takk for opplevelser og innsats i året som er gått og godt nytt år!

Styret takker lag og enkeltpersoner for innsats og samarbeid i 2017
Samlaget retter en stor takk til lagsledere og tillitsvalgte for samarbeid, initiativ og engasjement i året som er gått. Det er mange som gjør en innsats langt over det som kan forventes. Denne frivillige innsatsen er veldig positivt og avgjørende for god utvikling i lagene. Gode initiativ og innsats er vi er svært takknemlig for!
Tillitsvalgte, skyttere og støttespillere ønskes lykke til med et nytt skytterår i 2018!
 

Gauldal Open 2017

Resultater fra innledende runder av Gauldal Open 2017 ligger under fanen Gauldal Open".
Finalelag settes opp og legges ut til påmelding på "Mitt DFS" søndag 3. desember. Reserver ved eventuelle ledige plasser kan melde seg på senere i uka etter nærmere oppgitte frist. Informasjon om påmelding og opplegg til finalen vil skje fortløpende på nettside og FB. Vi ber om at eventuelle feil meldes til rennebu@skytterlag.no eller tel/SMS 46 96 36 96 umiddelbart.
 Les mer om Gauldal Open 2017

Even Stene tildelt DFS sitt skjold

Even Stene tildelt DFS sitt skjold

Even Stene fra Meldal ble under skytterfesten 28. oktober tildelt Det Frivillige Skyttervesen sitt skjold for sin innsats og engasjement for skyttersporten. Even har bidratt i ulike roller, men mest kjent for sitt engasjement for ungdommen. Han har også selv prestert på høyt nivå innen skiskyting, skifeltskyting og konkurranseskyting. Det var generalsekretæren i DFS, Jarle Tvinnereim som overrakte skjoldet til Even. Vi takker Even for hans innsats og gratulerer med tildelingen! 

Samlagsmesterskapet Bane 2017

Kvinnedominans i senior!
Opdal og Midtbygden og Lønset sto for arrangementet med 71 deltakere av samlagets skyttere. Mona Isene forsvarte tittelen med 345 poeng, tre poeng foran Anita Jære og Turid Hammerbeck, alle tre fra Rennebu. Resultatlister og premieoppgjør i vedlegg. Vi gratulerer alle klassevinnere og gode prestasjoner. Spesielt legges merke til nybegynner- og ungdomsklassene med gode prestasjoner! Takk til alle som deltok og takk til Opdal & Midtbygden og Lønset skytterlag som teknisk arrangør.
 Les mer om Samlagsmesterskapet Bane 2017

Vellykket Kick-off 2017

Vellykket Kick-off 2017

Årets Kick-off ble avviklet på innendørsbanen til Rennebu skytterlag 4. mars. Opplegget i å var treningssamling med "Team Sørli som kursledere. Skytterkongen Daniel Sørli sammen med sin bror Peter engasjerte motiverte skyttere som kunne ta med seg en god ballast for videre trening og satsing. I tillegg var det uhøytidelig konkurranse som satte også de mer drevne på mental prøve. Takk til Peter og Daniel for at dere tok turen til Gauldal!
Bildet viser kurselever og instruktører.
 Les mer om Vellykket Kick-off 2017