Sikkerhetsinspeksjon skytebaner

Alle skytebaner, både utendørs og 15m baner skal sikkerhetsinspiseres hvert år. Hvis en bane ikke blir årlig kontrollert er den ikke godkjent, dette må samlaget ta konsekvensen av og skjerpe sanksjonene mot lag som ikke følger opp dette viktige arbeidet. Lag som ikke gjennomfører sikkerhetsinspeksjon av baner etter gjeldende reglement og sender inn utfyllt skjema til samlaget vil få sine stevner strøket fra terminlisten fom 2018. Her er en oversikt over de lag som har sendt inn skjema for sikkerhetsinspeksjon for 2017 og 2018. Skjemaet vil bli oppdatert etterhvert som flere lag forhåpentligvis gjennomfører og sender inn sikkerhetsinspeksjonen.
Vi gjør oppmerksom på at alle baner skal kontrolleres selv om det ikke arrangeres åpne stevner.
 Les mer om Sikkerhetsinspeksjon skytebaner