Siste nyheter
Velkommen til Fløyterstevnet 2015

Velkommen til Fløyterstevnet 2015

Det er en stor glede for oss å ønske dere alle velkommen til Fløyterstevnet 2015. Herunder følger endel viktig informasjon som dere kan ha nytte av å lese.
Kort beskrevet vil vi lage opplegget i feltløypene så tett som mulig opp mot det som møter oss på Landsskytterstevnet i Lesja. Spesielt er å nevne at vi skal ha innskyting som på LS. Og siden i fjor har vi også flyttet felthurtigskytingen ned på banen.
Les mer utfyllende her:
 Les mer om Velkommen til Fløyterstevnet 2015

Våre skytetider på Landsskytterstevnet

Våre skytetider på Landsskytterstevnet

34 av Nordre Land skytterlags medlemmer hadde meldt seg på til årets Landsskytterstevne da "luken" stengte. Da var 5245 skyttere i listene over deltakere til årets store skytterfest., og vi er størst i Opland.
Skytetidene er nå lagt. Her kan det komme endringer, men lista under viser hvordan våre skyttere er fordelt utover stevneuka. Merk spesielt av onsdag 5. august, lag 60, skive 50 og følg Ola Tores kamp for en ny kongetittel. Her er skytetidene:
 Les mer om Våre skytetider på Landsskytterstevnet

Hans Kristian på pallen i Landsdels-KM

Hans Kristian på pallen i Landsdels-KM

Hans Kristian Dokken tok steget opp på pallen da rekruttmesterskapet under årets Landsdelskretsstevne for Opplandskretsen var over. Han leverte solid innsats gjennom hele serien, blant annet med 150 på 15-skudden. Etter 97 ti-skuddspoeng sluttet han på 247 og skive fire i finalen. Her greide han 99, og endte på tredjeplass med sine 346. Det var fire bak den suverene vinneren av klassen, Marte Marie Engebretsgård fra Åsheim. Les mer om Hans Kristian på pallen i Landsdels-KM

To Dokken-seire på Åsheim

To Dokken-seire på Åsheim

Far og sønn, Ola Tore og Hans Kristian Dokken sikret seg hver sin seier i det åpne banestevnet til Åsheim skytterlag. Senior vant klasse 3-5 med solide 348 (149-99-100), tre foran nærmeste utfordrer. Det var god kvalitet også over Hans Kristians mesterskaps-serie. Den ga 347 (149-99-99), fire poeng foran andremann i rekrutt.
Det var forøvrig flere av våre som var over på "feil side" av Mjøsa til stevnene på Lismarken og Åsheim. Se DFS sin utmerkede resultatservice etter flere resultater.
 

Vi forbereder Fløyterstevnet

Vi forbereder Fløyterstevnet

Ukene går fort mot årets Fløyterstevne. Mange arbeidsoppgaver venter, og mange biter skal på plass før vi er klare til å ta imot skytter-Norge til ei hektisk helg like før vi alle vender nesen mot Landsskytterstevnet i Lesja.
Fløyterkomiteen er i full aksjon, og har allerede merket av to datoer for hoveddugnader foran stevnet. De er satt til torsdag 25. juni og tirsdag 14. juli med oppmøte for jobbfordeling kl. 17. Fullstendig orientering fra komiteen her.
 Les mer om Vi forbereder Fløyterstevnet

Sammen blir de gode

Sammen blir de gode

For mange av skytteraspirantene våre ble kveldsstevnet i Etnedal den aller første følingen med et ordentlig skytestevne "borte". Det var en fornøyd skytterkongelig skyteskole-rektor, Ola Tore Dokken som coachet skytterspirene gjennom det å takle et stevne.
Kvelden bød på fine skyteforhold, med relativt "snill" vind og fine lysforhold. Således fikk ungdommene gode mål på sine ferdigheter. Uansett var stevnet et viktig steg videre i utviklingen, og viktigst var det at alle hadde det gøy.
 

Klarsynt Dokken dobbeltvant

Klarsynt Dokken dobbeltvant

- Jeg tar tilbake alt jeg har uttalt negativt om Adlerauge. Nå ser jeg plutselig et reint siktebilde. Det sier Ola Tore Dokken som Kristi himmelfarts-dag sesongdebuterte med å vinne både Krystallstevnet og Bjoneroastevnet.
Han satte inn hjelpemiddelet tidligere i uka, og fikk en positiv opplevelse umiddelbart. - Jeg skjøt en omgang på banen, og syns jeg dro ut to skudd til langt uti nieren. Anvisningen fortalte om 100 med åtte innertiere, forteller han.
 Les mer om Klarsynt Dokken dobbeltvant

Felthurtigbane bygges til Fløyterstevnet

Felthurtigbane bygges til Fløyterstevnet

Hvis alt går etter planene vil ny bane for felthurtigskyting stå ferdig til årets Fløyterstevne. "Feltmarskalk" Bjørn Einar Andersen har stukket ut en bane ved jegerbanen, med elgbanen som skuddfelt. Ved befaringen ble det konkluderte med at dette blir en bane der det kan bli skikkelig Texas, og superkjappe tider.
Der med vil vi også ha flyttet hurtigskytterdelen av Fløyterstevnet ned på banen, og frigitt mer plass til feltløypa ved Rusketjern.