Sammen blir de gode

For mange av skytteraspirantene våre ble kveldsstevnet i Etnedal den aller første følingen med et ordentlig skytestevne "borte". Det var en fornøyd skytterkongelig skyteskole-rektor, Ola Tore Dokken som coachet skytterspirene gjennom det å takle et stevne.
Kvelden bød på fine skyteforhold, med relativt "snill" vind og fine lysforhold. Således fikk ungdommene gode mål på sine ferdigheter. Uansett var stevnet et viktig steg videre i utviklingen, og viktigst var det at alle hadde det gøy.

Klarsynt Dokken dobbeltvant

- Jeg tar tilbake alt jeg har uttalt negativt om Adlerauge. Nå ser jeg plutselig et reint siktebilde. Det sier Ola Tore Dokken som Kristi himmelfarts-dag sesongdebuterte med å vinne både Krystallstevnet og Bjoneroastevnet.
Han satte inn hjelpemiddelet tidligere i uka, og fikk en positiv opplevelse umiddelbart. - Jeg skjøt en omgang på banen, og syns jeg dro ut to skudd til langt uti nieren. Anvisningen fortalte om 100 med åtte innertiere, forteller han.
 Les mer om Klarsynt Dokken dobbeltvant

Snart 30 LS-deltakere

I vinter uttalte ledende personer i skytterlaget er "hårete" mål om å samle 50 deltakere til årets Landsskytterstevne i Lesja. Pr. 15. mai er vi 26 påmeldte, med endel "på vent". Lagsledelsen minner derfor om utfordrerstafetten for å flest mulig til årets stor skytterfest.
Vi har booket det meste av Bjørkhol camping til base, og sjøl om alle hyttene for lengst er leid ut, er det romslig med vogn- og teltplasser. Har du gått under "radaren", ta gjerne kontakt med lagets leder, Trond Erling Andersen på 91393325.

Felthurtigbane bygges til Fløyterstevnet

Hvis alt går etter planene vil ny bane for felthurtigskyting stå ferdig til årets Fløyterstevne. "Feltmarskalk" Bjørn Einar Andersen har stukket ut en bane ved jegerbanen, med elgbanen som skuddfelt. Ved befaringen ble det konkluderte med at dette blir en bane der det kan bli skikkelig Texas, og superkjappe tider.
Der med vil vi også ha flyttet hurtigskytterdelen av Fløyterstevnet ned på banen, og frigitt mer plass til feltløypa ved Rusketjern.