Høstinfo

Hei alle skyttere Litt info:

Treningen har startet opp igjen til vanlig tid, og vi nærmer oss nå slutten på banesesongen før innendørssesongen starter i Sandehallen og feltsesongen starter ute. Vi har imidlertid noen interne arrangement igjen og av de kan vi nevne:

Dugleiksmerkeskyting Mandag den 27. august arrangerer Sande skytterlag dugleiksmerke-skyting på 100M for alle som skyter med kal. 22. og torsdag den 30. august på 200 M samt for de som skyter med kal. 6,5 på 100M. For de som ikke har skutt om dette merket før så er det lave resultatkrav og de som klarer merket får dette på årsmøtet. Vil du ha mer informasjon så ta kontakt på trening e.l. tlf.. Her kan også de som bruker støtte være med. Du må være medlem for å skyte om Dugleiksmerke og i tillegg til amo er det et lite innskudd på kr. 30.- for de unge og kr. 50.- for sen/vet. Påmelding fra kl 17.30 begge dager. Første lag starter kl 18.00. Sjekk også påmelding på mitt dfs for forhåndspåmelding.

Krag- Mauserfatet + Lagsmesterskap Stang og felthurtig : Her skytes det om et vandrefat med gamle krager og mausere for de som har det og denne skytingen arrangerers torsdag 6. september kl. 18.00 på skytebanen på Holm Ingen innskudd men påmelding skjer på banen ev. ved forhåndspåmelding på DFS (interne stevner)

Lagsmesterskap: Nå er det avslutning på banesesongen og vi håper at så mange som mulig blir med oss denne dagen som er terminfestet til lørdag den 15. september . Vi skyter innledende skyting etterfulgt av mesterskapsfinale (ikke finale for UN) Det skytes også om Nils Gunnestads pokal og vi håper på å kose oss med litt grilling mm i etterkant. Det kommer mer info men også her har du mulighet til å melde deg på på banen eller forhåndspåmelding på DFS(inerne stever) ar du spørsmål så ta kontakt. Vi ønsker alle velkommen Vennlig hilsenSande skytterlag
 Les mer om Høstinfo