Siste nyheter

Skytetider for skyteskole/innendørstrening 2017/2018.

Under finner man oversikt over skytetider for innendørskyting 15m som starter mandag 30.10.17. Alle som er nybegynnere må møte sammen med foresatte for sikkerhetskurs/informasjon.


Så lenge vi har venteliste vil man miste plassen om man ikke melder forfall, slik at de på som ikke har fått plass skal kunne få skyte.

NB: Alle foresatte må forvente å få noen treningskvelder der de er satt opp til dugnad på mandagskveldene. Som eksempel forberedelser, påmelding, bistand under skyting og opprydding etc.

Navn, fødselsår og om skytteren skal skyte med eller uten anlegg. Kontakt informasjon til foresatte. Alle nye skyttere uansett alder skyter med anlegg i starten og første kvelden vil der være sikkerhetsopplæring for alle nye kl 17:00.

Hver trening koster 40 kroner. Det inkluderer lån av våpen og utstyr, samt skiver og ammunisjon og kaffe/te til de voksne. I tillegge tilkommer det medlemskap i skytterlaget som for tiden er kr 100,- pr. år for barn/ungdom.
 Les mer om Skytetider for skyteskole/innendørstrening 2017/2018.

Resultater finalen i telecupen Sannidal og Drangedal

Resultater finalen i telecupen Sannidal og Drangedal

85 skyttere trosset snø og vind og deltok på finalestevnene. Tor Harald Lund fra Søgne ble suveren vinner av stevnet i både Sannidal og Drangedal med 30/23 og 30/26. Han ble også suveren vinner av telecupen sammenlagt på grovfelt med fullt hus 180 treff som eneste skytter på grovfelt.
På finfelt ble Daniel Kittilsen fra Lunde i klasse ER beste skytter totalt i cupen med 180/140.
 Les mer om Resultater finalen i telecupen Sannidal og Drangedal