Siste nyheter

Resultater SM-miniatyr

Resultater SM-miniatyr
Del

Kurt Maurstad ble overraskende samlagsmester i miniatyrskyting i kl. 3-5 i Hammerfest i helga. Elisabeth Strømeng delte seieren med Sondre Pedersen i kl. J, mens John Daniel Aira Balto fikk bestemannspremien for sin innsats i kl ASP med 247 poeng

Det gror godt i Karasjok skytterlag med gode prestasjoner blant aspirantene, der kan nevnes at Nils Andreas Eira Olli som fikk 245 poeng og John Daniel Aira Balto med 247 poeng. John Daniel startet opp med 50 poeng på de 3 første seriene og avsluttet med 97 poeng. For dette fikk han bestemannspremien på samlagsmesterskapet.

Resultater SM-miniatyr

Paul Inge Turi og Wenche Nordsletta sliter for øyeblikket! Det samme kan en ikke si om Kurt Maurstad, for mens de to førstnevnte svikter så dukker Kurt opp og sikrer Karasjok seieren i kl. 3-5 med 230 p. Kurt fortjener denne seieren, så mange ganger han har stilt opp på nesten samtlige mesterskap i Vest-finnmark de siste 10 årene! På plassene bak kom Arnulf Losvar, Alta med 229 p. og Are Jensen med samme poengsum, men med færre innertiere.

Ivvar Turi ble nr. 2 i kl. rekrutt med 234 p.