Resultat samlagsstemne 15m 2018

Vegard Solhaug, Aurland vart samlagsmeister i klasse 3-5 på samlagsstemnet for Sogn Indre som Leikanger skyttarlag arrangerte frå 27. februar til 4. mars.
Andre klassevinnarar: Klasse 1 Vidar Haugeplass, Aurland. Klasse 2 Janne Marita Bergheim, Leikanger. Klasse V55 Kjell Næss, Leikanger. Klasse V65 Toralf Tøsse, Aurland. Klasse V73 Ludvig Indrebø, Farnes. Klasse R Kristin Husum, Leikanger. Klasse ER Erling Fagerlund, Tønjum. Klasse J Stine Njøs Eikeland, Leikanger. Klasse EJ Knut Nornes, Norum. I klasse NV vart Marianne Moen Rinde, Leikanger beste skyttar.
Her finn du alle resultat og premielister frå samlagsstemnet 15m 2018.

Resultatlister alle klassar (web)

Resultatliste (enkel html-fil med alle klassar)

Medaljeliste

Premielister

Premieoppgjer på DFS.no

Finn du feil i resultatlistene så gi beskjed på e-post til leikanger@skytterlag.no

Stemneoppgjer blir lasta opp til Mitt-DFS og vil ikkje bli sendt ut på andre måter.

Resultat samlagsstemne 15m 2018

Leikanger vann lagskytinga for ungdom/veteran med Stine Njøs Eikeland, Kristin Husum og Emma Linneah Moen Rinde på laget.

Lagskyting for Senior vart vunne av Aurland med Vidar Haugeplass, Vegard Solhaug og Kjell Bøe Bjørgum på laget.

Resultat samlagsstemne 15m 2018

5 av klassevinnarane var frå Leikanger skyttarlag. Frå venstre: Kristin Husum, Stine Njøs Eikeland, Kjell Næss, Janne Marita Bergheim og Marianne Moen Rinde.