Siste nyheter

Fire klasseseiere til Nøtterø

Fire klasseseiere til Nøtterø
Del

Andebu skl. arrangerte et prikkfritt Samlagsstevne på 15m over to dager, torsdag og søndag. Det var tilsammen 83 deltagere og Nøtterø hentet hjem hele fire klasseseire samt andreplass blant seniorene.

Hanna Håkedal som nå skyter i kl ER satte ny personlig rekord med 350 poeng. Ingen klarte å kopiere dette og hun vant en klar seier hele 3 poeng foran Magnus Bergland Johansen fra Styrvoll.

Søster Camilla har imponerer i kl. J, også hun med ny "pers.". Camilla ble juniorskytter ved årsskiftet og skyter nå knestående i tillegg til liggende. Hun skjøt til 347 poeng og var med det to poeng foran Bendikte Thomassen fra Sandar & Sandefjord. Fredrik Wikerøy ble nr. 4 med 342 og Eirik Gjessing nr. 7 med fine 334 i sitt første stevne i denne klassen.

Alle resultater på linken: http://www.livevisning.com/andebu/StartFrame.htm

Mer omtale under "Les mer".

HE 16012017

Dagfinn Johnsen (bildet) har tatt steget inn i veteranenes verden og skyter sin første sesong i kl. V55. Han har allerede markert seg sterkt i denne klassen i åpne stevner og bekreftet i helgen at han blir å regne med. Denne gangen ble det hele 346 poeng og seier med god margin til Signe Wingaard. På femte plass finner vi Finn Tore Knudsen. Hele seks av ni deltagere i denne klassen representerer Nøtterø skl.

I kl. V65 var det Ingmar Karlsen som hentet hjem gullet med 341 poeng. Sverre Fevang, Sem, ble nr. 2.  

I klasse 2 ble den en fin 2. plass til Robert Wikerøy med 338 poeng. Dag Kristiansen fra Sem vant klassen med 343 poeng.

Blant seniorene ble det en ikke overraskende seier til første års senioren fra Sem, Jeanette Hegge Duestad. Hun klinket til med 346 poeng og var med det to poeng foran vår egen Tor J. Nystuen. Tor hadde et god utgangspunkt med 246 poeng etter 25 skudd, med 98 på finaleomgangen ble det 344 og en flott annenplass. Tor viser at formen er på rett vei og det skal bli spennende å se hva han kan få til på Landsdelsstevnet, Viken 1, som går om to uker. Det må nevnes at aldersforskjellen mellom Jeanette og Tor er 40 år. Skyting er en flott sport... Ottar Steinstø, Sem ble nr. 3  med 343.