Jeanette landslagsaktuell

Jeanette Hegge Duestad (18) som skyter for Nøtterø skl. avd. NSF, har fått beskjed om at hun er aktuell for landslaget i klassen for Jr kvinner. Hun har fått invitasjon til å delta i uttakstevner for å kvalifisere seg til VM Suhl,Tyskland 22-30.06.17 og EM i Baku, Aserbajdsjan 20.07-03.08.2017. Øvelsene er 60 ligg og 3x20 (halvmatch) på 50m.

Det vil, i utgangspunktet, være fem konkurranser i perioden februar - mai som teller for uttaket. Uttaket vil bli offentliggjort 22. mai.

I tillegg til skyteferdigheter vil det også legges vekt på at en skytter som vil representere Norge skal kunne vise til:
-Seriøs satsing og/eller internasjonal kvalitet
-God sportslig adferd (Fair Play)
-Evne til å samarbeide med andre utøvere, trenere og ledere
-Anstendig opptreden også utenfor skytebanen.

Det er ingen overraskelse at Jeanette er i landslagsledelsens fokus. Hennes første sesong på 50m resulterte i NM medaljer og gode resultater i begge de aktuelle disiplinene.

Vi ønsker Jeanette lykke til å vil følge med videre med stor interesse.

HE, 14012017