Siste nyheter

NM gull til Jeanette

NM gull til Jeanette
Del

Sist helg ble NM luftvåpen og 15m rifle arrangert på Sotra ved Bergen.
Det var tre av våre skyttere som tok turen over fjellet Jeanette, Hegg Duestad (KJr) , Nils Petter Håkedal (V45) og Bjørn Egil Hansen (V70).

Jeanette (bildet) innfridde nok en gang og sikret seg gull på 60 skudd luftrifle med poengsummen 629,5 på innledende 60 skudd. Dette er en prestasjon på høyt internasjonalt nivå og hun var hele seks poeng foran Jenny Stene. I finalen befestet Jeanette sin posisjon og vant NM gullet. Hun skjøt til sølv i 45 skudd med miniatyrrifle. Med poengsummen 449 med en 9,8 og resten blinker var hun hårfint fra gul også her. Med en 10,0 på dette skuddet vill hun gått forbi Jenny Stene da hun hadde en innertier mer. Små marginer avgjør i denne sporten. Jeanette uttalte etterpå at hun generelt var fornøyd med innsatsen og i særdeleshet med luftriflekonkurransen. Det må også nevnes at Jeanettes kjæreste, Benjamin Tingsrud Karlsen (JrM) vant alle øvelser han deltok i og ble årets NM-konge.

Bjørn Egil sikret seg gull i 45 skudd i kl. V70 med 431 poeng og Nils Petter fikk sølv på 45 skudd med 446 i kl. V45, ett poeng bak Geir Magne Rolland som skjøt på hjemmebane.

Vi gratulerer alle meg flotte prestasjoner!

HE, 21032018