Samlagsstevnet Felt på Sem

Det var Sem skytterlag som i år stod som arangør av Samlagets feltstevne. Nytt av året var at det ble skutt på hhv. 100 og 300m på elektronikk med feltfigurer. Opplegget ble godt mottatt og vil nok danne mal for fremtiden.

Jeanette Hegg Duestad,Sem, ble årets samlagsmester kl. 2-5 med fullt hus, 42/6. Hun tok både 30-skudds pokalen og feltmester pokalen. Steinar Holtan Bøe, S&S, ble nr. 2 med 39/4.

Vilde Hogstad Lie, Styrvoll ble vinner i kl R med 35/2 og ER ble vunnet av Hanna Håkedal (t.h.). Hun bommet ikke og endte på 42/6. Juniorklassen ble vunnet av søster Camilla (t.v.), også hun med bare treff og 42/8. Søstrene tok også hver sin klassemedalje på 30 skudden.

Det må også nevnes at Tore Kinander ble best på 30 skudden i Kl. V55 og Willy Enger i V73. Disse kunne også kunne ta med hver sin klassemedalje hjem.

Nøtterø vant også lagskytingen for ungdommen, 87/56. I tillegg til søstrene H. var Fredik WIkerøy som skjøt fine 27 treff, på laget. På seniorsiden vant Sem med 87/34. Nøtterø kom her på 2. plass.

HE, 08032017