Tor ble VESTFOLDMESTER i baneskyting

Tor Jarle Nystuen gikk seirende ut av en litt merkelig duell om seieren med Hans Kr. Wear i årets Vestfoldmesterskap i Andebu. På den innledende 25-skudden hadde Hans Kristian skutt fantastisk, feilfritt, 250 poeng. Tor lå ikke lang bak med gode 246. Fint vær, men lumske vindforhold, skapte problemer for mange av skytterne i dag. Det skulle også vise seg at Hans Kr. også gikk i fella i likhet med de øvrige i finalelaget. Samtlige serier satt ut til høyre og Tor sine 96 poeng førte til en sluttsum på 342. Hans Kr. sin serie var godt samlet, men også til høyre. De fleste skuddene satt til høyre i nieren og med 91 på sin finaleomgang stoppet Hans Kr. på 341. Vi gratulerer en ydmyk Tor som Vestfoldmester nok en gang. Tor ga uttrykk for at Hans Kr. hadde fortjent å vinne dagens mesterskap.

Søstrene Camilla og Hanna Håkedal vant hhv. jr og ER med 346 og 347 poeng!

I kl. V55 var det Dagfinn Johnsen som trakk det lengste strået og med 340 vant han ett poeng foran Yngvar Vataker fra Sandar & Sandefjord.

HE 13082017

Tor ble VESTFOLDMESTER i baneskytingTor ble VESTFOLDMESTER i baneskytingTor ble VESTFOLDMESTER i baneskyting