VIKTIG MEDLEMSINFORMASJON

PLANLEGGINGSMØTE FOR DUGNADER MANDAG 22. MAI KL. 18.00 PÅ SKYTEBANEN
Som kjent vil det bli bygget nye standplasser på 100m og 200m. Entreprenøren har varslet at riving vil begynne like etter st.hans. Vi kan demontere utstyr som vi vil få bruk for fra de gamle standplassene før denne tid. I hovedsak er det følgende oppgaver som må løses:

- Demontering av alt utstyr til skiveelektronikk, lysarmatur og panelovner. Dette har Anders sagt seg villig til å gjøre/organisere.

-Demontering av en del av utvendig kledning, isolasjon i vegger, markiser, flaggstenger, trapper, dører, noen takrenner og evt. garasjeporter som ikke er solgt. Dette er oppgaver som vi må gå sammen om. Jegergruppa har varslet at de har mannskaper som kan bidra.

Leder i banekomiteen, Egil Nystuen (M. 911 28 808), vil være koordinator for arbeidet og lede planleggingsmøtet på mandag.

Oppfordrer alle til å stille på møtet og bidra til at vi får nye, flotte, optimalt støyisolerte standplasser og et praktisk oppholdsrom mellom disse.

Som en praktisk følge av dette, vil vi i en periode ikke ha anledning til å skyte på 100/200m. Vi vil legge til rette for at det kan trenes med cal. .22 på 15m og 50m. I tillegg til dette har vi tilbud fra Sem skl. om å trene på deres treningsdager med grovkaliber.

Harald Enger

21052017