Med så mange skyttere i sving i løpet av to hektiske dager håper vi at alle som har bidratt enten sportslig eller på arrangementet som funksjonærer har kost seg på Lofterød skytebane denne helgen. Under mennenes 60 ligg i dag fikk vi litt problemer med ett gravskap og
skytterne på skive 41-50 måtte tåle litt venting. Det taklet de med glans og skal ha en stor takk for det. En takk til alle
våre funksjonærer,jurymedlemmer og fagkomiteens representanter. Bildet viser noen av våre medarbeidere som jobbet på standplass søndag.

Stemningsbilder fra mennenes 60 liggende i morgen tidlig, vindstille og topp forhold.

Nederst- Morten og sondre Flaatten som var data og resultatansvarlige under årets NM.

En takk til alle deltagere på årets NM og til alle våre medlemmer som har stillt opp!En takk til alle deltagere på årets NM og til alle våre medlemmer som har stillt opp!En takk til alle deltagere på årets NM og til alle våre medlemmer som har stillt opp!