SKYTESKOLE I DITT SKYTTERLAG I 2018?

ÆRE TIL EIDSVÅG OG EIDSØRA, NESJESTRANDA & SKAALA, RAKVÅG, RAUMA OG TRESFJORD

Dette er de eneste lagene i Romsdal Skyttersamlag som, i henhold til oversikter fra DFS sentralt,
har gjennomført SKYTESKOLE siden 2012.
Da er det vel ikke så underlig at vi sliter med rekrutteringen, at deltagelsen på samlagsstevner går ned og at gjennomsnittsalderen går opp.
I anledning skyteskoleåret 2018 er det i år innført en ekstraordinær bidragsordning for lag og samlag som arrangerer skyteskole.

For skytterlag:
Lag som ikke har arrangert skyteskole etter 2012 får totalt 6500 kroner (dette er 4000 mer enn det ordinære bidraget).

For samlaget:
Samlaget som arrangerer skyteskole i skytterlag som ikke har arrangert skyteskole etter 2012 får 4000 kr for dette (dette er 3000 kr mer enn ordinært bidrag).

I slike tilfeller får skytterlaget kun den ordinære satsen på 2500 kr.

Satsningsområde - Oppfordring:

SKYTESKOLE er satsningsområde i 2018. Jeg håper mange lag tar tak i dette rekrutteringstiltaket!

Komplette opplegg for skyteskole finner dere på DFS nettsider. Trenger dere hjelp – ta kontakt!

Lykke til!

Harald Valved