Elektronisk felt - Isfjorden & Åndalsnes skytterlag

Isfjorden & Åndalsnes jobber med ombygging til Elektroniske felt. Her er noen bilder fra prosessen :)
Både fra montering av skiver og produksjon av visuelle feltfigurskiver.

Bilder fra ombudsmøte 2015

Ombudsmøte ble avholdt i Nesjestranda & Skaala sitt skytterhus tirsdag 1.desember.
Under møtet ble det servert flotte snitter og det ble
utdeling av medaljer, diplomer, skjold og blomster.
Vi fikk gode råd og innspill fra visepresidenten i
Det frivillige skyttervesen, Heidi Skaug.
I tillegg til ordinære ombudssaker, ble det også under valget noen
endringer i samlagsstyret, derav ny samlagsleder.
Bjarne Dahle takkes for flott arbeid som samlagsleder i 2 år, og påtroppende
samlagsleder Harald Valved ønskes lykke til i 2016.

Romsdals veteranlag kapret tredjeplassen i veteranskytingen under MidtNorsk Mesterskap i Stjørdal 5.juli.Romsdals veteranlag kapret tredjeplassen i veteranskytingen under MidtNorsk Mesterskap i Stjørdal 5.juli.
På laget skjøt: Fra venstre: Reidar Ahdell V65, Steinar Dahle V65, Øystein Solbakken V55 og Alf-Henrik Håker V55.
Vinnere ble laget fra Namdal og på andreplass Nordmør.
I de individuelle disiplinene var det flere flotte resultater på de innledende 25 skuddene på bane. Beste prestasjon var det Steinar Dahle fra Holmemstranda som hadde med sine 250 med 23 innertiere. Reidar Ahdell fra Nesjestranda og Skaala hadde også 250 men med noen ferre innertiere. På felten ble Steinar nr.6 med 42/27 og Reidar nr. 18 med 42/25. Dette viser hvor hard konkurransen er.
Ronja Hammervold fra Eidsvåg og Eidsøra oppnådde 247 og hadde en fin 3.plass på sin innledende 25 skudd.
Totalt sett så ble det litt mye “stang ut” og man må vel si at det er litt å gå på for å hevde seg helt i toppen.
Hva som er årsaken er vanskelig å si, men jeg konstaterer at flere av toppskytterne våre ikke deltok.
I rekrutteringsklassene greidde vi ikke å stille lag. Kun en junior og en rekrutt var tilstede. Dette må bli bedre.
Takk og gratulerer til alle som var der!

Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.

Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.Innholdsrikt skytelederkurs med Frode Standal.

I sommerhalvåret 2014 har det vært avholdt kurs i skyteledelse flere steder i Romsdal. Jeg deltok selv på Kleive den 11.09 og fikk et veldig positivt inntrykk av fremmøtet.

Til tross for den gode oppsluttningen fra lagene, kan det alikevel være noen som ikke har hatt anledning til å møte, eller at dette har gått " hus forbi". Det ser derfor ut til at det vil bli holdt et oppsamlingskurs for disse i vinter. Dersom du føler at dette er noe du skulle ha gjennomført kan du henvende deg til ditt skytterlag eller direkte til Romsdal Skyttersamlag.
Det settes i dag stadig strengere krav til sikkerhet i vårt samfunn og vi som driver med skytesport bør gå i spissen for å vise at dette tar vi på alvor.
Kurset ble ledet på en glimrende måte av Romsdal Skyttersamlags banekontakt og meget erfarne skytter Frode Standal.

Hilde Lovise Lund
Webredaktør

Bilder fra Samlagsstevnet i Aureosen 2014

Bilder fra landsdelskretsstevnet bane 2014

Bilder fra landsdelskretsstevnet bane 2014Bilder fra landsdelskretsstevnet bane 2014Bilder fra landsdelskretsstevnet bane 2014

På Romsdals veteranlag deltok: Odd Magne Sæterøy 99, Steinar Dahle 98, Hans Nygård 98 og Alf-Henrik Håker 98. Med 393 poeng ble det seier til Romsdalsveteranene for andre år på rad.

I klasse V55 ble det seier til Alf-Henrik Håker med 340 p, etter omskyting med Øystein Solbakken som også fikk 340 p. I omskytingen ble det 97 p til Håker og 96 p til Solbakken.

I kl. 3-5 ble det 3.plass til Ole Ståle Sandnes med 340 p. Han var strålende fornøyd med pallplass i mesterskapet. Vinner ble Ivar Fivelstad, Sunnylven, 343 p, og Terje Nisja, Sunndal, kom på andreplass med 342 p.

Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!

Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!Ivrige deltakere på ungdomssamlinga i Malmefjorden 5.juni!
Dette var avslutningen på serieskytingen som har pågått siden i vinter.
Det har vert skutt både 15 m., felt og bane.
Det var ivrige elever som var lydhøre overfor instruktørene. Er sikker på at det var nyttige tips de ble tildelt.
Det ble delt ut medaljer til vinnerlag og 2. plass. Også aspirantene fikk sin deltageråpremie.
Premieutdelingen ble utført av Ungdomsleder Kato Sætre og Samlagsleder Bjarne Dahle.

Bilder fra Samlagsstevnet 15 m 2014