Siste nyheter

Miniatyrskytingen er flyttet til skytterhuset på Vormli

Miniatyrskytingen er flyttet til skytterhuset på Vormli
Del

Miniatyrskytingen som til nå har foregått på Søndeled grendehus, (skolen) er flyttet til skytterhuset ved skytebanen på Vormli.

Det har lenge vært i planene til Søndeled skytterlag at miniatyrskytingen skulle flyttes til skytterhuset på Vormli. For at det skyulle bli mulig, måtte skytterhuset påbygges og endres noe. En dyktig dugnadsgjeng har stått på, og i vinter har de tatt i et skippertak. Nå er innendørsbanen klar, og ble tatt i bruk fra og med 7. februar.

Miniatyrskytingen arrangeres hvert år som en cup, som starter opp i januar, og går som regel over totalt 9 kvelder. I år arrangeres skytinga hver onsdag, fra og med 17. januar, og deretter 8 onsdager, kun avbrutt av vinterferien. Det er skytterens 5 beste kveldsresultater som er tellende i cupen. Den 9. og siste skytinga i cupen, teller også som klubbmesterskap. 

Det skytes med profesjonelle gassdrevne våpen i alle klasser, fra aspirant til veteran. Våpenet er ganske tungt, derfor skyter de yngste klassene med støtte/anlegg. Nytt i år er at klassen herrer over 20 år, er delt i to klasser, en med stående skytestilling, og en med sittende. Nybegynnere i alle aldre får kyndig veiledning av lagets instruktører. Det er åpen kiosk alle kvelder. Cupen og klubbmesterskapet avsluttes med premieutdeling på skytterhuset på Vormli. 

Velkommen til miniatyrskytinger.

 

Resultater fra miniatyrcupen.