Resultater fra cup og klubbmesterskap i miniatyrskyting

Årets cup ble avsluttet med klubbmesterskap onsdag 21. mars, på innendørsbanen på skytterhuset. I flere av klassene var ikke den endelige plasseringen på resultatlistene avgjort før etter den siste skyting.

Årets cup ble avsluttet med klubbmesterskap onsdag 21. mars, på innendørsbanen på skytterhuset. I flere av klassene ville ikke den endelige plasseringen på resultatlistene bli avgjort før etter den siste skyting.

Den årlige cupen i Søndeled skytterlag, starter som regel i midten av januar, og går over 9 kvelder. Det er de 5 beste enkeltresultatene som er tellende i cupen, og den siste og niende serien i cupen, er også tellende som klubbmesterskap.

Det har vært god deltagelse i årets cup, i alt 52 skyttere har deltatt. Det er spesielt hyggelig at det har vært så god deltagelse i klassene Aspirant, Rekrutt, og Eldre rekrutt.

Før den siste skytingen i cupen var det svært spennende, og i noen klasser var denne skytingen avgjørende for det endelige resultatet i cupen. For resultater viser vil til linken på denne siden.

Nå gjenstår bare premieutdelingen, som blir på skytterhuset onsdag 4. april kl. 18.00. Da blir det gratis pølse, brus, kake og kaffe til alle. VELKOMMEN.

Last ned filMiniatyrcupen 2018(2 7 7kb)Last ned filKlubbmesterskap miniatyrskyting 2018(2 5 5kb)