EN GOD PROFILÈRING AV DIN BEDRIFT

I likhet med andre sport- og idrettsaktiviteter, er også skytesporten avhengig av sponsorinntekter. Skytterlaget er helt avhengig av å ha tidsriktig skytebaneanlegg, slik at vi kan gi et godt treningstilbud til jegere og aktive skyttere. Årlig er det flere hundre jegere som trener og avlegger storviltprøven på Vormli skytebane. Søndeled Skytterlag har også aktive skyttere som bruker banen til trening. En av disse er Kristian Strømsland, som i konkurrerer i teten blandt norges beste skyttere.

Kristian er for tiden formann i Søndeled Skytterlag, og dessuten en av lagets instruktører. Han poengterer viktigheten av å ha et aktivt og økonomisk sterkt skytterlag i ryggen. Kristian har deltatt på flere landsskytterstevner, og plassert seg helt i toppen.

Ved siden av trening og stevner for aktive baneskyttere, benyttes banen vår flittig av østregionens jegere. En vesentlig aktivitet er obligatorisk trening og storviltprøver for jegere fra Risør, Gjerstad og omkringliggende kommuner. Flere hundre jegere er innom baneanlegget vårt, minst to ganger hver sesong.

Vi jobber også med å gi barn og unge i alderen 10 til 17 år et fritidstilbud. Vi arrangerer miniatyrskytinger på vinterhalvåret. De som ønsker å starte med baneskyting kan låne våpen gratis av skytterlaget. Kaliber 22-skyttere får dessuten gratis ammunisjon til trening på banen. Det er derfor ikke nødvendig å satse penger på kostbart utstyr før de finner ut om skytesport er noe for dem.

Som sponsor av Søndeled Skytterlag, kan din bedrift bl.a. hjelpe til å få frem flere gode konkurranseskyttere som kan bli gode ambassadører for laget og din bedrift. Vi gir dere mulighet til å profilere bedriften på banen og på våre nettsider.

Vil du vite mer om sponsormulighetene i Søndeled Skytterlag for din bedrift? Kontakt lagets kasserer: Bjørn Stiansen på mobil 92288877, eller send en epost til psm://sondeled@skytterlag.no

Nedenfor på denne siden finner du en kort prentasjon av våre sponsorer, og evt. lenk til deres egne nettsider.

KLARO renseanlegg

KLARO -SBR minirenseanlegg for hus, hytter, hotell, campingplasser,
forsamlingshus, rasteplasser, og kommunale anlegg. Renseanlegg fra bedriften på Akland utenfor Risør, er i drift over hele Norge. Et soleklart alternativ ved valg av renseanelgg.

Se mer på www.rensing.no

LETTI klammer

Ganske enkelt en norsk suksess. LETTI klammer fra Søndeled har vært el.montørenes førstevalg i over 50 år.

Se mer på bedriftens egne nettsider på www.letti.no

Mesel & Sønner AS Byggmesterfirma

Byggmesterfirmaet, som holder til på Hope utenfor Risør, har lang erfaring med bygg i alle størrelser.

Total Industri og Byggevarer AS

Total Industri- og Byggevarer AS leverer produkter til industrimarkedet, bygg- og håndverkere, bedriftskunder generelt, og "gjør det selv" produkter til vanlig forbruker. Total har avdelinger på Bosvik ved Risørveien, og i Tvedestrand sentrum.

Total Industri og Byggevarer AS
Totalgjøco

Kvalitetsmaling fra den norske produsenten Gjøco, er et av hovedproduktene til Total IB.