Siste nyheter

15 meter vintercup avsluttet

Det 4. og siste stevnet i 15-meter cupen ble avviklet i Etnedal søndag 4. mars. Etter skytingen gikk alle som hadde deltatt i minst 3 stevner til en superfinale som ble svært spennende med 5 skudd i serie og 5 enkeltskudd i høyeste stilling for klassen. Resultatene i superfinalen ble kommentert etter 5 skudden og så etter hvert enkeltskudd. Det deltok 28 skyttere på den avsluttende finalen, vi skulle ønske flere på et slikt fint arrangement.
Se alle resultater i menyen over.
 

Samlagsstevne bane 2017

Samlagsstevnet i bane ble avviklet i Øystre Slidre søndag 13. august med rekordlav deltakelse, bare 39 skyttere deltok, herav kun 9 rekrutteringsskyttere. Hva som kan gjøres for å snu denne negative trenden i samlaget må nå både samlaget og skytterlagene gå sammen om å finne ut av.
Det ble likevel oppnådd noen svært gode enkeltresultater, best her er nok Kristin Sørengen fra Øystre Slidre med 348 poeng som første års junior. Hans Solbrekken Ruud fra Etnedal ble samlagsmester i kl 3-5 og fikk dermed sin 3. aksje i mesterskapspokalen.
Se fullstendige resultater i menyen over.
 

Vårstevnet avviklet i Etnedal

Søndag 7. mai ble det tradisjonelle vårstevnet for Valdres avviklet i Etnedal i et flott vårvær. 45 skyttere deltok, noe vi er godt fornøyd med sammenlignet med tidligere år. Svært mange gode resultater ble oppnådd, spesielt i juniorklassen var det mye god skyting, best var Yrjan Bergsbakken Røang med 347 poeng! Videre vant Stein Ove Robøle mesterskapet kl 3-5 og tok dermed sitt 3. napp i vandrepokalen og får denne til odel og eie.
Fullstendige resultater i menyen over.
 

Vintercupen 2017 avsluttet

Vintercupen ble avsluttet i Etnedalshallen 16. mars med det fjerde stevnet og avsluttende Superfinale. Hele 53 skyttere har deltatt i cupen og det er bra! Det som ikke er like bra er at bare 32 skyttere har kvalifisert seg til finale med minst 3 stevner og kun 22 av disse stilte opp til finale. En finale som ellers ble meget spennende med 5 skudd i serie og 5 enkeltskudd. Med fortløpende kommentarer og stilling etter 5 skudden og videre etter hvert skudd er dette en form for gjennomføring som frister til gjentakelse. Vintercupen skal nå evalueres både av arrangører og av samlagsstyret for å se hva vi kan gjøre bedre i fortsettelsen. Det som er fremkommet er at vi bør legge til rette for at flere skyttere får med seg minst 3 stevner, dette kan bl.a. gjøres ved å legge opp til to kvelder på hvert arrangørsted. Videre bør vi også se på finaleopplegget, da vi brukte hele 5 timer på avviklingen i Etnedal.

Fullstendige resultatlister etter innledende skyting og finaleskytingen ses nedenfor.
 Les mer om Vintercupen 2017 avsluttet

Vinterserien 15 meter avsluttet

Alle kampene er nå gjennomført i vinterserien. I RJ-klassen vant Etnedal 2 med 10 poeng foran Fagernes på 2. plass med 7 poeng. Etnedal 1 og Øystre Slidre fulgte på de neste plassene.

I Veteranklassen vant Etnedal med 17 poeng foran Øystre Slidre med 12 poeng. Fagernes hadde samme poengsum, men prioritert bak. Begnadalen endte på 7 poeng.

Seniorklassen hadde dessverre ikke deltakere i år.

Fullstendige tabeller (lag og individuelt) ligger i menyen over - Vinterserie
 

Vårstevnet 2015

Vårstevnet 2015

Det tradisjonelle vårstevnet i Valdres ble avviklet i Øystre Slidre helga 9.-10. mai. Det startet med ungdomssamling på lørdag med instruksjon og skyteøvelser. Utover kvelden var det sosialt samvær med overnatting til søndag. Selve konkurransen ble som vanlig avviklet på søndag med både individuelle konkurranser, lagskyting og skyting om respitpokalen.
Bildet viser et knippe av skytterne som gjorde sine saker svært bra på vårstevnet.
Se alle resultater under fanen over.
 

Resultater ØM grovfelt 2015 Valdres

Resultater ØM grovfelt 2015 Valdres

Østlandsmesterskapet i grovfelt ble arrangert av Valdres skyttersamlag i Buvassfaret i Begnadalen. Med god kulde de siste nettene og et nydelig vær på arrangørdagen ble stevnet en suksess. Arrangementet gikk knirkefritt helt etter tidsplanen.

Espen Grina fra Randsfjord skytterlag ble årets østlandsmester med 40/18 og fikk sølvpokal, gylt medalje og et napp i Stenerud`s skip. Bjørn Trudvang fra Raumnes tok sølvmedaljen med 39/21 og Tobias Lillekvelland fra Nordstrand bronsen med 39/18.

Oslo skyttersamlag tok en knepen seier i samlagskytingen med 179/80 mot Akershus sine 179/65.

Se fullstendige resultatlister.
 Les mer om Resultater ØM grovfelt 2015 Valdres

Østlandsmesterskapet grovfelt 14. mars 2015

Skytterlagene i Valdres er nå klare til å ta i mot deltakerne til årets ØM grovfelt. Det er stort sett påmeldt fulle lag fra alle 16 samlagene. Våren har også kommet tidlig til Valdres og bydd på noen problemer, men så langt ser det ut til at feltløypa med tilførselveier holder.Vi ønsker vel møtt til Begnadalen og Valdres.

Innbydelsen ligger vedlagt. Oppropslister også vedlagt
NB: VÅREN HAR GJORT SITT OGSÅ I VALDRES - VÆR OBS PÅ GLATTE PARTIER I FELTLØYPA!
 Les mer om Østlandsmesterskapet grovfelt 14. mars 2015

Den norske skyttermedalje 2014

Skyting om organisasjonsmedaljen 2014 ble gjennomført sammen med samlagsstevnet i Etnedal søndag 17. august med meget god deltakelse. Hele 25 skyttere gjennomførte skytingen med mange gode resultater. Stein Ove Robøle, Øystre Slidre ble best med 296 poeng. Mest imponerte likevel etnedølene Sander Thon (ER) med hele 283 poeng og junioren Kjetil Haugen med 278 poeng. Begge fikk, sammen med Ingrid Grobakken, Øystre Slidre, de tre sølvmedaljene som blir utdelt. Gullmedaljen gikk til Elin Strand, Fagernes mens hele 7 skyttere får stjerne og 3 skyttere får 5-års krus.
Fullstendige resultater i menyen over.
 

Samlagsstevne felt 2014

Samlagsstevne felt ble avviklet i Granumsbygda med Etnedal Skytterlag som arrangør. Stevnet ble arrangert i en lett og fin feltløype i et strålende "påskevær". Bare så synd at så få deltakere hadde tatt turen til Etnedal, med en slik konkurranse i det flotte været hadde arrangørene fortjent mer enn 36 deltakere. Hans Solbrekken Ruud ble samlagsmester i kl 2-5/V55 og Jostein Nerødegård fikk samlagets premie. Se fullstendige resultater i menyen over. Les mer om Samlagsstevne felt 2014

Østlandsmesterskapet finfelt

ØM finfelt ble arrangert på Lygna av Tingelstad skytterlag søndag 16. mars. Det var ei lettgått fin løype på ca 2,5 km oppå skaran! Den store utfordringen denne finfeltrunden bød på var uvanlig korte skytetider, noe som fikk mye kritikk spesielt fra de eldre skytterne. Men det positive var likevel at det skilte skytterne godt, de beste - og mest rutinerte - vant!

Odd Kolsrud var som vanlig på topp i sin klasse, V73, med 42/36. Mange respektable resultat fra våre yngre skyttere selv om de ikke nådde helt opp i konkurransen. I tillegg til Odd sitt resultat oppnådde våre skyttere følgende: Sigve Stubbene (R) 33/12, Sander Stubbene (ER) 31/12, Erik Aashamar (ER) 31/11, Rune Grobakken (ER) 29/8, Kjetil Opheim (J) 37/15, Ole Edvard Gulsrud (J) 34/18, Kjetil Haugen (J) 28/18, Johannes Rundhaug (V65) 31/18, Ole Bergene (V65) 20/11 og Bjørn Rundberg (V73) 35/21.
 Les mer om Østlandsmesterskapet finfelt

Østlandsmesterskapet i grovfelt

ØM grovfelt ble arrangert i Sigdal sist lørdag. Det var ei lang, flott løype med store utfordringer, det toppet seg på siste holdet med 10 m/s sidevind knestående på vertikal stripe 13x40 på 238 meter og B65 vertikal på 496 meter, der ble det mye 0/0!
Det ble noe frafall fra våre skyttere, men våre 6 deltakere oppnådde følgende resultat: Hans Solbrekken Ruud 26/10, Kristin Nerødegård 22/4, Jostein Nerødegård 18/3, Ståle Gulsrud 15/4, Jon Nerødegård 12/3 og Odd Kolsrud 2/0.

Samlagsleder Ole Bergene gikk også runden med notatblokk i stedet for gevær! Han noterte flittig og registrerte mange nyttige detaljer som skal komme godt med ved neste års arrangement i Buvassfaret!
 Les mer om Østlandsmesterskapet i grovfelt