Samlagsmester bane ble vår egen Stig Næss, se resultatene.

Stig Næss fra Vardø ble samlagsmester bane for første gang med 330 poeng, to foran nummer to. Stig vant også Stangskytingen knepent med ett treff mer på lengste hold enn Langfjorddalens Reidar Hoel. Totalt hadde begge 15 treff. Ikke nok med det så vant Stig også Grunnlagspokalen med 94 poeng. Ray I Myrli fra Tana vant Felthurtig med 15.1 sek. Lagskytingen ble gjennomført med tre lag, Vardø deltok ikke da det bare var to skyttere som tok veien til Kirkenes.Vinnerlaget ble Kirkenes med 273 p, nr 2 Langfjorddalen 238 p og Båtsfjord nr 3 232 p.
Det kan være at resultatene for Stang skyting må justeres da det ikke skilles på inner og ytter treff, det telles bare treff i skiven.
 Les mer om Samlagsmester bane ble vår egen Stig Næss, se resultatene.

Resultat fra SM miniatyr i Tana 15 mars

Del

Fra Vardø var det åtte skyttere som kjørte inn til Tana søndag morgen. Tilsammen ble vi 29 skyttere. Vi takker Tana skytterlag for et flott gjennomført stevne.

I klasse 3 - 5 hadde vi en skytter, klasse to den største klassen fra oss fem skyttere, klasse V55 en skytter og klasse V73 en skytter. Trygve Viggo vant klassen sin i V73. I klasse 2 ble John Terje Vinner med Arnkjell på andre plass.

For å se fullstendig resultatliste følg denne linken.

 

Samlagets korrespondanse skyting 2015

Del

Samlagets korrespondanse skyting starter i uke 4 for oss vil det si søndag 25 januar kl. 1800

Det skytes fem omganger, første gang søndag 25 januar så søndagene 1, 8, 15 og 22 februar. Hver skytter må ha skutt minimum tre omganger for at det skal bli tellende. Finale skytingen skjer søndag 15 mars i Tana samtidig med SM miniatyr. Les forøvrig statutter for skytingen.

 

 

Last ned filStatutter korrespondanse skyting(3 8kb)

Referat fra ombudsmøte 2016

Del

Lørdag 3 desember kl. 1200 på Tana skytterlags miniatyr skytebane møtte fra oss på ombudsmøtet Trygve V Christensen og Stig Biekkola. Les mer for å se referatet.

Referat fra Ombudsmøte 2015

Del

12 desember møtte 18 utsendinger til ombudsmøte i Seida, fra oss møtte Arnkjell Hansen, Terje Frantzen, Merethe Pettersen, Erling Slettvold. Les mer for å se referatet.

Protokoll fra Ombudsmøte 2014

Del

Til møte i Seida 29 november kl. 1100 møtte 15 ombud fra skytterlagene Båtsfjord, Kirkenes, Langfjorddalen, Tana og Vardø. Fra oss møtte Merethe Pettersen, Arnkjell C Hansen, Trygve V Christensen og Terje Frantzen.

Det er ikke ofte at det møter kvinner på Ombudsmøte, og om vi tidligere har hatt det skal ikke påståes. Uannsett er det hyggelig at begge kjønn deltar, debatten og vedtak kan bli bedre.
Av de saker som ble vedtatt kan nevnes at vår mange årige samlagsleder Reidar Hoel har valgt å gi seg som styre representant, og som ny nestleder ble valgt Jørn Vedhugnes fra Tana. På Finnmarksmesterskapet innføres det ny lagskyting der alle klasser kan delta og det skytes på 100 m for alle tre skytterne i laget, statutter vil bli lagt ut på siden før vi skal til Langfjorddalen på FM i juni neste år. Papirene til ombudsmøtet og protokoll er lagt ut på miniatyrbanen. Du kan også lese protokollen her, men det vanskelig å få sammenheng når du ikke ser sakene. Adresseliste for det nye samlagsstyret ligger også her.

Last ned filProtokoll 2014(1 1 0kb)

Protokoll

 

Last ned filStyret 2015(9 1kb)

Styret 2015

 

Last ned filOmbudsmøte 2014(2 4kb)

 Innkalling

Samlagets korrespondanse skyting resultat for alle runder.

Del

Da er alle fem rundene av korrespondanse skytinga ferdig, finalen er 11-12 mars i Tana.
Da ble det åtte skyttere som deltar i konkurransen fra oss.
Les mer for å se Statutter og resultater for Vardø og hele samlaget. Også finale oppsettet er klart med tidspunkt.