Samlagsmester bane ble vår egen Stig Næss, se resultatene.

Stig Næss fra Vardø ble samlagsmester bane for første gang med 330 poeng, to foran nummer to. Stig vant også Stangskytingen knepent med ett treff mer på lengste hold enn Langfjorddalens Reidar Hoel. Totalt hadde begge 15 treff. Ikke nok med det så vant Stig også Grunnlagspokalen med 94 poeng. Ray I Myrli fra Tana vant Felthurtig med 15.1 sek. Lagskytingen ble gjennomført med tre lag, Vardø deltok ikke da det bare var to skyttere som tok veien til Kirkenes.Vinnerlaget ble Kirkenes med 273 p, nr 2 Langfjorddalen 238 p og Båtsfjord nr 3 232 p.
Det kan være at resultatene for Stang skyting må justeres da det ikke skilles på inner og ytter treff, det telles bare treff i skiven.
 Les mer om Samlagsmester bane ble vår egen Stig Næss, se resultatene.

Samlagets korrespondanse skyting 2015

Del

Samlagets korrespondanse skyting starter i uke 4 for oss vil det si søndag 25 januar kl. 1800

Det skytes fem omganger, første gang søndag 25 januar så søndagene 1, 8, 15 og 22 februar. Hver skytter må ha skutt minimum tre omganger for at det skal bli tellende. Finale skytingen skjer søndag 15 mars i Tana samtidig med SM miniatyr. Les forøvrig statutter for skytingen.

 

 

Last ned filStatutter korrespondanse skyting(3 8kb)

Resultat fra SM miniatyr i Tana 15 mars

Del

Fra Vardø var det åtte skyttere som kjørte inn til Tana søndag morgen. Tilsammen ble vi 29 skyttere. Vi takker Tana skytterlag for et flott gjennomført stevne.

I klasse 3 - 5 hadde vi en skytter, klasse to den største klassen fra oss fem skyttere, klasse V55 en skytter og klasse V73 en skytter. Trygve Viggo vant klassen sin i V73. I klasse 2 ble John Terje Vinner med Arnkjell på andre plass.

For å se fullstendig resultatliste følg denne linken.

 

Resultat fra SM miniatyr 2014

Del

Fra oss dro fem skyttere til Tana for å delta i SM og finale skyting for korrespondanse skytinga. Samlagsmester ble Jørn Vedhugnes KL 5 fra Tana skytterlag med 236 poeng. Vi gratulerer Jørn med seieren

De fem fra Vardø skytterlag som møtte til skyting er Stig Næss KL 4, Trygve V Christensen V73, Arnkjell C Hansen KL 2, Stig Biekkola V55 og Terje Frantzen KL 3. Næss og Christensen deltok også i finaler for samlagets korrespondanse skyting fra tidligere i vinter, det gikk ikke veien for hverken Næss eller Christensen i finalen, det ble ikke noen premier. Trygve Viggo gjorde det mye bedre i SM der han vant KL V73, det ble både medalje og gavepremie. Hvor medaljen er i skrivende stund er ikke godt å si, lett å få lett å miste. Stig Biekkola nådde andre plass i KL V55. I KL 2 der Arnkjell Hansen skyter ble det bare ett poeng mellom hver skytter, Arnkjell ble nr 4 med 235 poeng, fire poeng bak vinneren. I den største klassen, mesterskapsplassen 3-5 gikk det ikke så bra for hverken Stig Næss eller Terje Frantzen. Resultatene ligger her.

SAMLAGSMESTER FELT I TANA LØRDAG 4 MAI BLE TROND DANILOFF

Det møtte 26 skyttere til SM vinterfelt, av disse var det 16 til grovfelt og 10 til finfelt. Det ble ganske tett i topp sjiktet for klasse 2-5 og V55 da Trond Daniloff Langfjorddalen Kl 4 etter 30 skudden fikk 30/21 Gunnar Kjellmo Kl 4 Tana 29/9 og som nr 3 Stig Næss Kl 4 Vardø 28/14. Resultatet holdt seg etter 12 skudd finale omgang Trond Daniloff 40/4 Gunnar Kjellmo 38/3 og Stig Næss 37/0.
Resultat liste foreligger ved å trykke Les mer.
 Les mer om SAMLAGSMESTER FELT I TANA LØRDAG 4 MAI BLE TROND DANILOFF

Protokoll fra Ombudsmøte 2014

Del

Til møte i Seida 29 november kl. 1100 møtte 15 ombud fra skytterlagene Båtsfjord, Kirkenes, Langfjorddalen, Tana og Vardø. Fra oss møtte Merethe Pettersen, Arnkjell C Hansen, Trygve V Christensen og Terje Frantzen.

Det er ikke ofte at det møter kvinner på Ombudsmøte, og om vi tidligere har hatt det skal ikke påståes. Uannsett er det hyggelig at begge kjønn deltar, debatten og vedtak kan bli bedre.
Av de saker som ble vedtatt kan nevnes at vår mange årige samlagsleder Reidar Hoel har valgt å gi seg som styre representant, og som ny nestleder ble valgt Jørn Vedhugnes fra Tana. På Finnmarksmesterskapet innføres det ny lagskyting der alle klasser kan delta og det skytes på 100 m for alle tre skytterne i laget, statutter vil bli lagt ut på siden før vi skal til Langfjorddalen på FM i juni neste år. Papirene til ombudsmøtet og protokoll er lagt ut på miniatyrbanen. Du kan også lese protokollen her, men det vanskelig å få sammenheng når du ikke ser sakene. Adresseliste for det nye samlagsstyret ligger også her.

Last ned filProtokoll 2014(1 1 0kb)

Protokoll

 

Last ned filStyret 2015(9 1kb)

Styret 2015

 

Last ned filOmbudsmøte 2014(2 4kb)

 Innkalling

SM Bane 2014

Del

Det møtte skyttere fra Båtsfjord, Tana, Kirkenes, Langfjorddalen og Vardø til årets SM, ikke uventet ble Jørn Vedhugnes Tana, årets samlagsmester. Han vant Stangpokalen også med sin AG3. Grunnlagspokalen gikk til Trond Daniloff Langfjorddalen. Da selvanviserene ikke virket i Vadsø ble det skutt felthurtig helga etter i Båtsfjord også der vant Jørn.

Last ned filSM bane 2014(1 5 9kb)

SM bane 200 m

Last ned filSM bane 2014 100m(7 8kb)

SN bane 100 m

Last ned filSM stang(5 6kb)

SM stang

Last ned filSM lagskyting 2014(7 1kb)

SM lagskyting

Last ned filSM Felthurtig(6 5 4 2kb)

SM felthurtig

 

Resultat liste Vadsø

Banekarusell Vardø.

Resultat for Felt og Bane karuseller i 2014

Del

Da er alle skytinger i samlaget for i år ferdige, les mer for å se hvordan det gikk for den enkelte.

For utregning av felt poeng er det slik at den som vinner alltid får 30 poeng, har han 23 treff eller 29 treff så får han 30 poeng. De som kommer etter får etter en oppsatt brøk sine poeng under han. Så blir de fem beste resultater lagt i sammen og da får vi vinneren. Ved poeng likhet er det samlagsmesterskapet som er tellende.

 

 

Utregning for bane poeng er slik at vinner får 26 poeng, nr 2 får 22 poeng, nr 3 får 18 poeng og fra nr 4 og videre får 17, 16, 15 osv osv. Så blir de fire beste resultatene lagt i sammen og da får vi vinneren. Ved poeng likhet er resultatet fra samlagsmesterskapet som er tellende.

 

Last ned filBanekaruseller 2014(3 0kb) Referat fra ombudsmøte 2016

Del

Lørdag 3 desember kl. 1200 på Tana skytterlags miniatyr skytebane møtte fra oss på ombudsmøtet Trygve V Christensen og Stig Biekkola. Les mer for å se referatet.

Referat fra Ombudsmøte 2015

Del

12 desember møtte 18 utsendinger til ombudsmøte i Seida, fra oss møtte Arnkjell Hansen, Terje Frantzen, Merethe Pettersen, Erling Slettvold. Les mer for å se referatet.