Nordisk mesterskap og finale Østlendingenskytingen

Avslutning på sesongen i år i denne helgen der våre skyttere viste seg frem.
Nordisk mesterskap arrangert på anlegget til Moss og Våler skytterlag forsvarte Roger sin plass med å bli nummer 5 i feltskytingen. Han ble nummer 6 i hoved skytingen på bane, nummer 8 i mesterskapet. Norge vant begge lagskytingene i bane og felt og der var Roger tellende for Norge.
Vi gratulerer med utmerket innsats.
Østlendingen finalen på Terningmoen, gikk Eline til topps i rekruttklassen med fantastisk skyting under vanskelige forhold. Kristian nummer 2 i eldre rekrutt.
Det er nok ungdommen som virkelig viser vei i skytterlaget!

NØK er med på laget!

NØK går inn som generalsponsor for 2. runde i Norgescupen i Nord-Østerdal og viser med det at de er et kraftsentrum i videste forstand. - Vi synes det er veldig positivt at dere gjennom disse tre stevnene i Norgescupen skaper stor aktivitet i vår region. Dette krever store ressurser, og vi ser at dere i Alvdal, Tynset og Nora samarbeider godt for å nå de målene dere har satt. Vi blir derfor med på dette laget, sier Ivar Often, daglig leder i Nord-Østerdal Kraftlag. Les mer om NØK er med på laget!