Fylkesmesterkapet 2018

Tynset leverte flere gode prestasjoner under årets FM på Rena. Først og fremst tok Britt en velfortjent klasseseier i klasse 4, med solide 241. Med 96 i finalen endte hun på en god 11-plass i mesterskapet. Roger innledet med 244 og fulgte opp med 100 i finalen, noe som gav en andreplass i mesterskapet, bak Løitens Ole Magnus Bakken. I samlagsskytingen var Tynset godt representert med Britt (94), Torgeir (Fåset skytterlag, 97), Kristian (96) og Roger (99). Dette er et lag som trener sammen og som begynner å vise hva de er gode for. Med totalt 386 blir Nord-Østerdal nummer to i lagskytingen! Karsten hadde 249 innledende i V73. Han måtte tåle en nier på omgangen og endte med 348, en god fjerdeplass! I klasse ER skjøt Emma Olea gode 247 poeng, det var akkurat for lite til å kvalifisere til finale. Neste gang holder det!

Vi gratulerer!

Landsdelskretsstevnet 2018

Roger og Geir Håkon representerte Tynset på helgens Landsdelskretsmesterskap i feltskyting. Konkurransen ble arrangert av Randsfjord skytterlag i nærområdet rundt Buttentjern skyteanlegg. Etter den innledende 30-skudden hadde både Geir Håkon og Roger 30 treff, henholdsvis med 16 og 18 innertreff. Det gav skive 12 og 8 i finalen, hvor i alt tolv skyttere hadde fullt hus. I finalen ble det skutt liggende mot B65 (575 m) og knestående mot 13x40V stripe (250) med samlet skytetid på 2 minutter. En finale som virkelig skiller! Geir Håkon skjøt i nest siste finalelag og meldte om ei god gjennomføring. Roger hadde i siste finalelag ikke klaff på kne, noe som anvisningen bekreftet (6+2). Geir fikk anvist 6/4 + 6/4 og alle skjønte at dette resultatet kan holde helt til toppen! Å skyte 6/4 på den stripa er et kunststykke og en mesterskapstittel verdig! Blant skytterne med 30 treff stod det ikke på kvalitet og kompetanse, men ingen truet serien til GH! Vi gratulerer årets Landsdelskretsmester Geir Håkon Nystuen!

Tynsetstevnet 15m 2018

Vi gratulerer Hans Runar Kojedal (Røros) med en suveren seier på Tynsetstevnet 2018. Med sterke 348 vant han med hele tre poeng foran Ragnar Sollid (Vingelen) med 345. I klasse V73 gjorde Karstein ingen feil og vant sin klasse med 350 poeng og hele 25 sentrum! Videre gratulerer vi våre egne eldre rekrutt-jenter, Emma, Maren K og Maren H med god skyting og henholdsvis første, tredje og fjerdeplass i sin klasse! John fortsetter å skyte godt i klasse 1 og var med 247 suveren i sin klasse! Gratulerer alle sammen! Resultatene følger!

Foto: retten.no
 Les mer om Tynsetstevnet 15m 2018