Tre skyttere fra Vemundvik i Namdals cup finalen

NC finalen i felt som av mange regnes som "formel 1" ble arrangert i helga. Denne konkurransen blir gjennomført som duellskyting etter en innledende runde. Når kruttrøyken hadde lagt seg og anvisningene var over, stod det igjen tre skyttere fra Vemundvik, helt på toppen. Til høyre i bildet, vinner av grovfelt, Jørgen Andersen. I midten Tor Skomsvold, vinner av finfelt. Til venstre, Steffen Hestø som ble med helt til "døra" og ble nr. to i finfelt.

Namdalsveteranene øverst på seierspallen.

Som så mange ganger før var det Jon Åge Myrvold fra Vemundvik skytterlag som var ankermann da Namdal stilte til samlagskyting for veteraner i et mesterskap, denne gangen i Midtnorsk Mesterskap 2015 som ble arrangert på Sjelstadmark. Også denne gangen kunne lagkamerater og andre fra samlaget som var til stede juble over en fortjent seier. Firemannslaget bestod av: Birger Risvik 100 p. Jo Peder Svarlien 100 p. Halvor Solum 99 p. og Jon Åge Myrvold 100 p. Tilsammen 399 poeng, ett resultat det står respekt av.